No to dla wszystkich walczących o swoje marzenia!!!
Niech się spełniają!!!
Czemu mnie takie rzeczy wzruszają?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to dla wszystkich walczących o swoje marzenia!!!
Niech się spełniają!!!
@Smętna30 lepiej nie sluchaj... zalejesz sie łzami ;D
Piekna piosenka! Musze koniecznie obejrzeć, bo niestety jeszcze nie widzialam.
Przepiękna, naprawde! Ja jeszcze rycze na pamietnikach wampirów i to bez wzgledu na poziom hormonow widziala ktoras?Hahahaha za późno to napisałaś w połowie musiałam wyłączyć
Niezłą masz teściową!!!
Wyślę jutroZazdraszczam właśnie szukam też jakiegoś zakątka na tydzień między lipcem a sierpniem bo zaczynam urlop. Wyślij photo
Piękny filmi mądry.@Smętna30 lepiej nie sluchaj... zalejesz sie łzami ;D
Piekna piosenka! Musze koniecznie obejrzeć, bo niestety jeszcze nie widzialam.
Poczekaj aż Igor się urodzi, wtedy włacz sobie to i popatrz na dziecię Będziesz wyć!!!Czemu mnie takie rzeczy wzruszają?
Chyba kiedyś widziałam ale ja jakoś za wampirami średnioPrzepiękna, naprawde! Ja jeszcze rycze na pamietnikach wampirów i to bez wzgledu na poziom hormonow widziala ktoras?
Przepiękna, naprawde! Ja jeszcze rycze na pamietnikach wampirów i to bez wzgledu na poziom hormonow widziala ktoras?
Poczekaj aż Igor się urodzi, wtedy włacz sobie to i popatrz na dziecię ❤Będziesz wyć!!!