Nie no, serio, to tylko tak się wydaje, ale to same proste i szybkie rzeczyno to faktycznie nic szczególnego
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Histeroskopie umówili ki dopiero na 24 lipca ....
skończył sieblimit badan na NFZ w czerwcu
Japier****
Jak urodzę przed 40 to będzie zajebisci* z ta klinika ....
Japier****
Nie no, serio, to tylko tak się wydaje, ale to same proste i szybkie rzeczy
Mi się zrobiło ciepło od samego czytania powinna być opcja "dołącz przepis"
Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaś. A tu znów trzeba czekać, i takie życie z miesiąca na miesiąc . Mam nadzieję, że dalej będziesz próbować naturalnie, może znów coś zaskoczy .Histeroskopie umówili ki dopiero na 24 lipca ....
Japier****
Ten mój nowy lekarz powiedział mi żebym się tak bardzo nie stresowała czasem bo jestem jeszcze młoda . Wreszcie ktoś powiedział że jestem młoda . Przypominam że jestem 84r. Pierdzielił głupoty ale miło się tego słuchało
Ostatnia edycja:
Doris30:-)
Dziewczyny dziś zapomniałam przed wstrzyknięciem wypuścić powietrze że strzykawki, chyba mi nic nie będzie co
Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaś. A tu znów trzeba czekać, i takie życie z miesiąca na miesiąc . Mam nadzieję, że dalej będziesz próbować naturalnie, może znów coś zaskoczy ❤.
Ten mój nowy lekarz powiedział mi żebym się tak bardzo nie stresowała czasem bo jestem jeszcze młoda . Wreszcie ktoś powiedział że jestem młoda . Przypominam że jestem 84r. Pierdzielił głupoty ale miło się tego słuchało
Fredzia, bo Ty źle do tego podchodzisz, Ty jesteś pełnoletnią osiemnastką
Histeroskopie umówili ki dopiero na 24 lipca ....
Japier****
Ananasku, szybko zleci, wiem że wolalabyś teraz zaraz już ale ja na marne pocieszenie Ci powiem, że na laparoskopię czekałam pół roku, bo albo mi się okres spóźniał albo lekarza który miał mi ją robić nie bylo w sspitalu
Doczekasz się i szybko zleci, zdziwisz się
Ananasowa93
Ja już się czuje taka żałosna z tymi swoimi planami. Jakby ktoś nade mną siedział, widział moje starania i plany ale jednak postanowił ze mi się nie będzie to udawało ...Przykro mi, bo wiem że na co inne się nastawiłaś. A tu znów trzeba czekać, i takie życie z miesiąca na miesiąc . Mam nadzieję, że dalej będziesz próbować naturalnie, może znów coś zaskoczy .
Chciałabym mieć tyle pieniędzy żeby nie chodzić do pracy. Jechać do najlepszej kliniki jaka jest rzucić im kasa i niech robią wszystko żeby się udalo.
Nawet nie wyobrażam sobie jak się czuja ludzie chorzy na raka, czekający w kolejkach na NFZ . Ja stram się i dziecko a oni walczą o życie.
Ale klinika prywatnie, płatnie tez się z niczym nie spieszy.
Jejuuuuu No mój dobry humor poszedł w pizd*u ale moja przyjciółka miesiaczka nigdy mnie nie zawiodła i jest na czas
Ananasowa93
Dziewczyny dziś zapomniałam przed wstrzyknięciem wypuścić powietrze że strzykawki, chyba mi nic nie będzie co
Nic ci nie będzie spooojnie
reklama
Fakt, na jednym boczku równo 18. Ja się czuję młodo, mój mózg nie idzie równo z ciałemFredzia, bo Ty źle do tego podchodzisz, Ty jesteś pełnoletnią osiemnastką
Podziel się: