dziękuję. u Ciebie ok?? Napisz coś więcejJa leczyłam się u Lach.owskiego, drugi transfer udany. Polecany jest szef czyli Giz.ler (tylko do niego długo się czeka) i Koz.ioł.
Dziewczyny, rzadko zaglądam. Właściwie zajrzałam tylko dlatego, że jedna na priv mnie poprosiła o odpowiedź na tego posta, żeby doradzić kto we Wrocławiu jest dobry. A tu widzę, że @annemarie się pojawiła! Jak maluchy? Wpadnij też na ciezaroweczki, tam jest dużo ze starej ekipy
@anett96 mocne kciuki za ciebie i betę do nieba! Nawet kiedyś zastanawiałam się co u ciebie słychać.
reklama
Z poprzedniego gina musialam zrezygnowac-na razie-bo on nue pracuje w zadnej klknice leczenia nuepelnodprawnosci.Jest ginekologiem-endokrynologiem.Gdyby pracowal w tego typu klinice to na 100%bym zostala.Chociaz jak zajdw w ciaze to do niego wroceWizyte mam 7 lipca.Nie wiem czy bedxie dawczyni chyba nie.Amh mam 1.63 wiec jak na moj wiek-37-ok.Maz ma super nasienie chociaz musi jeszcze raz zrobic badania.Nic wiecej w sumie nie moge powiedzuec bo na pirrwszej wizycie (a byli to swiezo po otwarciu kliniki ze wzgledu na korone)nawet mojego meza nie mohli byc.Lekarz zlecil mi badania i w dumie tyle.Ake wlasnie ta klinike polecil moj goru-gin i kuzynka mojej przyjaciolki ltora tam zaszla w ciaze bluzniacza za pierwszym razema dlaczego zrezygnowałas z poprzedniego lekarza? w innej klinice sie leczylas? co do koordynatora to jest koordynatorka ktora opiekuje sie dziewczynami z programem KD. Ciekawe dlaczego nie mialas z nia spotkania, no moze bedzie. Wlasnie tu jest taki problem ze nikt Ci nic nie powie. ja nie moglam sie dowiedziec od nikogo ile mi sie np. rozmrozilo komorek. infolinia jest masakrą, podaja bardzo czesto zle informacje. ja placilam podwojnie za niektore rzeczy. to co maja super to androloga. moj maz bral rozne specyfiki przez 5 lat i nigdy nikt mu tak nie poprawił wyników jak wlasnie on. to kiedy masz wizyte u D? Zapytaj kiedy bedziesz miala wizyte z koordyntorką. Ona powinna Cię prowadzić przez wszystko. Ile czekalas na dawczynię? i kiedy będziesz miala podejście?
no jezeli chciec jechac na wyjazd organizowany przez biuro to jest o wieleeee droższa.Nie byłam :-) ale mam w planach :-) ona droższa niż Grecja była 2 lata temu
czesc, miałas 4 ciąże po inseminacji?? mi się nigdy nie udało. Mój lekarz były twierdził że to maść na szczury... chociaz przed ivf też chyba 5 miałam insem. ale bez rezultatówWitam Was.
Chcialam dołączyć
Mam 38 lat i od 4 staram sie i dziecko.
5 IUI za mną, 4 ciążę biichemiczne dochodziłem max do 6ct.
Teraz uważam ze czas na in vitro.
Na co zwracać uwagę.
Jak przygotować do 1 wizyty??
o wariat! hahhaChyba bym bez oka bym 👁 wyszła jakbym go na rece wzięła
Zaraz kładę jedzenie, otwieram okno i uciekam
Póki co, kotek delektuje się w spokoju i pozytywnym nastawieniem świeżym powietrzem
Alkalalka82
Fanka BB :)
Wedlug zakresow. Immunolog mówił o encortonie przy pozytywnym teście.Nk w górnej granicy normy wg lekarza czy zakresów przy wyniku badania? Bo z tego co mam np. przy swoich wynikach to norma niby jest 5-26, a wg immunologa to chyba max 12 powinno być
Az zaraz zobacze wynik jeszcze raz.
matko porypay mi się fora. Myslałam ze pisze na forum gdzie korzysta się tylko z dawczyn. To dlatego nie masz koordynatorki. sorrka za zamieszanie ja jak zajde w ciaze to tez ich bede w sumie polecac amh masz ładneZ poprzedniego gina musialam zrezygnowac-na razie-bo on nue pracuje w zadnej klknice leczenia nuepelnodprawnosci.Jest ginekologiem-endokrynologiem.Gdyby pracowal w tego typu klinice to na 100%bym zostala.Chociaz jak zajdw w ciaze to do niego wroceWizyte mam 7 lipca.Nie wiem czy bedxie dawczyni chyba nie.Amh mam 1.63 wiec jak na moj wiek-37-ok.Maz ma super nasienie chociaz musi jeszcze raz zrobic badania.Nic wiecej w sumie nie moge powiedzuec bo na pirrwszej wizycie (a byli to swiezo po otwarciu kliniki ze wzgledu na korone)nawet mojego meza nie mohli byc.Lekarz zlecil mi badania i w dumie tyle.Ake wlasnie ta klinike polecil moj goru-gin i kuzynka mojej przyjaciolki ltora tam zaszla w ciaze bluzniacza za pierwszym razem
Dziewczyny była dzisiaj rozmowa z embriologiem z Novum zapraszam do obejrzenia:-) Może znajdziecie odpowiedzi na nurtujące was pytania.
In Vitro. Kiedy może pomóc? Odpowiada specjalistka
Tym razem 17. czerwca o godz. 15:00 zapraszam was na rozmowę z dr Katarzyną Kozioł. Lek.; II° specjalizacji w zakresie położnictwa i ginekologii; specjalistką endokrynologii ginekologicznej i rozrodczości. Embriolożką. Założycielką Przychodni Lekarskiej nOvum...
www.babyboom.pl
Netiaskitchen
I o to chodzi, żeby samemu w zgodzie ze sobą (no i z partnerem w sumie) podjąć decyzję najlepszą dla siebie. Jeśli już ją masz, to super!!! To przecież Twoje życie i to Ty czujesz najlepiej co jest dla Was najlepsze!!!A czy to nie jest tak, ze twoja droga niekoniecznie musi być moją drogą..?? Każdy musi marzyć o macierzyństwie i przeć do przodu mimo wszystko bo ma „marzenie”. Rozumiem co chcesz mi powiedzieć, ze to był twój cel, ale nie musi być mój. Ja mam dość jeżdżenia na usg zamiast z dzieckiem wyjść do parku, kupić mu fajną zabawkę i spędzić czas bez rozpaczy i planowania kolejnego „podejścia”. Ja chce żyć:-) moje życie nie jest idealne, ale jest całkiem spoko i warto się na nim skupić. Mam zdrowe i radosne dziecko, rodzinę, realizuje się zawodowo, chce tyle rzeczy jeszcze zrobić... To całe staranie ociąga Cię od rzeczywistości. Po co były te całe starania o syna, jeżeli nie po to żeby rodzinnie wybrać się do parku z czystym umysłem bez planów o in vitro. Delektować się obecnością tego wszystkiego co masz:-) jakby wyszło to fajnie. Jak się nie uda to trudno. „Mimo wszystko” to już było ... teraz już nie czuje potrzeby.
Trochę kumam chyba o co chodziło @annemarie,szczególnie z tym, żeby za 5 lat nie żałować. Bo my czasem tak mamy. Stoimy na jakimś rozdrożu i się zastanawiamy co zrobić. Wahamy się, nie wiemy... Wybieramy w końcu jedną drogę, ale potem się zaczynamy zastanawiać, czy jednak nie lepiej było pojść tą drugą... No i kaplica... Grunt, żeby wiedzieć jakie są te nasze cele i marzenia. I jak wiesz do czego idziesz, to wiesz, że droga jest dobra Ja pamiętam jak moja mama, jak nam nie wychodziło już coś mowiła, że przecież mamy już jedno dziecko, że to nie koniec swiata, że przecież ja też jestem jedynaczką i co, czy jest mi z tym źle? Ale ja wiedziałam już że nie odpuszczę i wcale jej nie słuchałam bo słuchałam siebie. Też słuchaj siebie
reklama
Netiaskitchen
No widzisz jaka akcja z tymi foraminie martw się, jak już się uda (za bete) to i dzień z nocą Ci się będą mogły pomylićmatko porypay mi się fora. Myslałam ze pisze na forum gdzie korzysta się tylko z dawczyn. To dlatego nie masz koordynatorki. sorrka za zamieszanie ja jak zajde w ciaze to tez ich bede w sumie polecac amh masz ładne
Podziel się: