reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A wierzycie,że naprawdę całą korpo nas podczytuje? Bo dla mnie to jakieś takie śmieszne i niewiarygodne.. No chyba,że Ugly wszystkim dookola powiedziała,że będzie podchodzila do in vitro i stąd czerpie wiedzę albo jest tam dużo więcej takich "starających się"... No bo ja zawsze sobie wyobrażałam,ze praca w korpo to taki wyścig szczurów i nie ma czasu na nic nie robienie A tym bardziej śledzenie jakiegoś tam forum... hmmm, mam zagawostke od rana... [emoji848][emoji848][emoji848]

A tak w ogóle to dzień dobry dziewczynki
Miłego dnia [emoji8]
@Murawa co tam? Jak tam?
Ja zaczynam miec watpliwosci co do calej tej hidtorii @Ugly80

reklama
Cudownie Kochana ❤ dopiero beta była pozytywna, a już dziecię ma 410 g, niesamowite jak szybko się to wszystko dzieje 😊
@fredka84 masz dziś wizytę w klinice? Daj znać jak poszło :)
U mnie w sumie jak nic ciekawego, badania zaległe, jakaś rozmowa i wsio. Sama wiem co mam robić, jakie leki brać, wszystkie nawet mam więc żadnej recepty nie musiał dawać🙂.

Dziewczyny a czy któraś z Was robiła dla swojego M. swoje mieszanki leków typu witamina C 1000, cynk, salen, kwas foliowy itd? Znalazłam na stronie jednej z klinik ile jakich składników ma być na dobę podane (i żadne z naszych suplementów nie daje rady tym normom). Stosuje ktoś takie swoje dawkowanie?
Stosuje ktoś mace? :) Będę walczyć, dziś jestem tak nabuzowana, że tylko ostro do przodu...

Dziewczyny a czy któraś z Was robiła dla swojego M. swoje mieszanki leków typu witamina C 1000, cynk, salen, kwas foliowy itd? Znalazłam na stronie jednej z klinik ile jakich składników ma być na dobę podane (i żadne z naszych suplementów nie daje rady tym normom). Stosuje ktoś takie swoje dawkowanie?
Stosuje ktoś mace? :) Będę walczyć, dziś jestem tak nabuzowana, że tylko ostro do przodu...
A mogłabyś wstawić tutaj te wytyczne z kliniki ???

A mogłabyś wstawić tutaj te wytyczne z kliniki ???

Jasne, znalazłam na stronie jednej z klinik artykuł jak poprawić parametry nasienia. Zastanawiam się na ile można sobie samemu taki układ witamin zrobić...

reklama
Cześć Kobietki ❤️❤️❤️
Wchodzę sobie tutaj, a tu tyle pięknych życzeń, z całego serca dziękuję 🥰🥰🥰😘😊. Mam nadzieję że to najskrytsze się spełni... 🥰🥰🥰🥰 Wczorajsze urodziny były mega aktywne, mąż zabrał mnie do Chałup na parę dni i rowerami przejechaliśmy cały Hel. Razem w jedną i drugą stronę zrobiliśmy 65km. To nasz rekord życiowy. Jestem mega dumna. Ruszamy się teraz dużo schudłam już 8kg i staramy się trzymać dietę bo szykujemy się do dalszej walki. 😊😊😊
Jeszcze raz dziękuję za wpisy😘😘😘😘

Do góry