reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Oczywiacie ze pamietam,jeszcze pare osob tu sie przewija[emoji7]mi KD rozwalilo system ,czego i tobie mocno zycze,juz czas stad spadac w twoim wypadku,a wracac jedynie z sentymentu z dzidziem na ramieniu,takze teges...[emoji847][emoji847][emoji847]
Otoz to @anett96. Też Cie pamiętam i popieram - czas się zawijac[emoji4]
Czekamy do soboty zatem [emoji110][emoji110]

@Smętna30
Dzień dobrek 😘
Wczoraj miałam owulke i był seks 😋😀
Dzisiaj od rana jajnik mnie tak boli że aż mnie skręca 😬 Ale to chyba znaczy że coś tam pracuje to dziś pewnie powtórkę zrobimy👌
Ananaska właśnie sobie wpierdzielam 🍍
Wczasów też szukam ale nie mam pomysłu gdzie by tu lecieć 🤷‍♀️
Może któraś z Was poleci jakieś zarąbiste sprawdzone miejsce?gdzie coś się dzieje bo nie lubię nudy 😉Zobacz załącznik 1134086

Bardzo sie ciesze, ze dzialacie i sie nie poddajecie ❤️ jesteś moją bohaterką ❤️❤️

Ja sie zakochałam w zakynthos ❤️❤️najlepszy urlop w życiu ❤️❤️❤️

reklama
Wszystko dobrze❤️😊Dziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić 😊Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej 😊Waży 410g, szok!!! 😊ale współpracować nie chciał 😉Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...

Kolejny Mały Przystojniak ❤️❤️❤️ uwielbiam takie wiadomości i bardzo sie ciesze 😘😘

Do góry