A koszty takie do transferu to faktycznie kilkanascie tysi??jestem w invimedzie w wawie. na komorki czekalam niecaly tydzien wiec super
Kiedy beta??)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A koszty takie do transferu to faktycznie kilkanascie tysi??jestem w invimedzie w wawie. na komorki czekalam niecaly tydzien wiec super
Otoz to @anett96. Też Cie pamiętam i popieram - czas się zawijac[emoji4]Oczywiacie ze pamietam,jeszcze pare osob tu sie przewija[emoji7]mi KD rozwalilo system ,czego i tobie mocno zycze,juz czas stad spadac w twoim wypadku,a wracac jedynie z sentymentu z dzidziem na ramieniu,takze teges...[emoji847][emoji847][emoji847]
@Smętna30
Dzień dobrek
Wczoraj miałam owulke i był seks
Dzisiaj od rana jajnik mnie tak boli że aż mnie skręca Ale to chyba znaczy że coś tam pracuje to dziś pewnie powtórkę zrobimy
Ananaska właśnie sobie wpierdzielam
Wczasów też szukam ale nie mam pomysłu gdzie by tu lecieć
Może któraś z Was poleci jakieś zarąbiste sprawdzone miejsce?gdzie coś się dzieje bo nie lubię nudy Zobacz załącznik 1134086
Fotki poprosimyBardzo sie ciesze, ze dzialacie i sie nie poddajecie ❤ jesteś moją bohaterką ❤❤
Ja sie zakochałam w zakynthos ❤❤najlepszy urlop w życiu ❤❤❤
wiesz co koszt programu z 12 komórkami dawczyni w tym gwaracja 3 dobrej jakosci zarodków to koszt 21 tysiecy.A koszty takie do transferu to faktycznie kilkanascie tysi??
Kiedy beta??)
też Cię kojarzęOtoz to @anett96. Też Cie pamiętam i popieram - czas się zawijac[emoji4]
Czekamy do soboty zatem [emoji110][emoji110]
Ja pod jezyk, dowcipnie i teraz jeszcze zastrzyk. Ale zastrzyk pierwszy raz dopiero w 4 transferze dostalamA
To w zastrzyku będzie?
Prolutex do transferu?czy po?Ja pod jezyk, dowcipnie i teraz jeszcze zastrzyk. Ale zastrzyk pierwszy raz dopiero w 4 transferze dostalam
Tak prolutex. W dniu transferu robiłam badanie progesteronu i dostałam dodatkowo prolutex 25Prolutex do transferu?czy po?
Wszystko dobrzeDziecię ma wszystko prawidłowo, nie ma się podobno do czego doczepić Uff!!! Rosnie szybciej niż wskazywal by wiek, bo większość parametrów ma tak, jakby miał skończony 21 tc, a jest o tydzień wcześniej Waży 410g, szok!!! ale współpracować nie chciał Lekarz beznadziejny, o wszystko musialam sama pytać, bo sam z siebie nie mówił nic...