reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
No tak, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie lubię takich sytuacji, w ogole nie lubię konfliktów, ale wyszło jak wyszło...

Nie oraj się tym proszę. Bylo, minęło.. Dla mnie najważniejsze, ze @Margoolcia została z nami i sie po tych bardzo nie na miejscu słowach @Ugly80 nie schowała w kącie i nam nie uciekła 😘 zresztą tu są same baby więc zawsze burzliwe dyskusje mogą wystąpić 🤪 taka już nasza natura i niestety, czasem trzeba chamstwo chamstwem załatwiać. 😉

Wiec uszy do góry 😘

No tak, tylko ja cały dzień tez miałam przez to zryty łeb, bo jednak gdzieś tam chce wierzyć ze @Ugly80 tez nie chciała nikogo urazić... ?
Ok, zamykamy juz ten temat, są ważniejsze 😉

No po tym "miłym" komentarzu w moją stronę odnośnie kościoła i chóru (w ktorym zresztą nie spiewam bo by wszyscy ogłuchli 😂) jakoś przestałam wierzyć, ze nie chciała nikogo urazić. Jej teksty były celowe i bardzo "dopierda*ające".

Ale masz rację, czas się skupić na pozytywach tego forum ❤️

No po tym "miłym" komentarzu w moją stronę odnośnie kościoła i chóru (w ktorym zresztą nie spiewam bo by wszyscy ogłuchli 😂) jakoś przestałam wierzyć, ze nie chciała nikogo urazić. Jej teksty były celowe i bardzo "dopierda*ające".

Ale masz rację, czas się skupić na pozytywach tego forum ❤️
A to do Ciebie było z tym chórem... 😉😘
U nas jak są imprezy to zawsze jest karaoke, myślę że jak już będziesz mogla pić to po paru drinach miałabyś gdzieś, co o Twoim śpiewie myśli otoczenie, a bawiłabyś się jak nigdy😉

Hej dziewczyny! Kurczę mam w dzień tyle pracy ze zajrzałam aby coś nadrobić i się wystraszyłam jak zobaczyłam komentarz @Ugly80 .. Jak może Ci być żal dziecka, z powodu tego że dziewczyna ma dylemat bo wierzy?? Sorry ale mnie to zjezy..Wiecie że ja jestem osobą nie wierzeca więc takich dylematów zwyczajnie nie mam ale jak dla mnie to był chamski tekts.. Dziewczyna nie negowala IVF tylko ma swój duchowy dylemat a to różnica! Wpadają tu od czasu do czasu trolle które karza nam się wstydzić, i nawijaja jak to zabijamy dzieci zarodk i że Bóg to albo tamto..i to jest rzeczywiście fobia i zupełnie inny problem tych ludzi.. Ale bez przesady, jeśli masz pożywkę z tego forum ze swoim korpo to przynajmniej szanuj inne i ich zdanie które akurat nie urazilo nikogo, i zatrzymaj tego typu komentarze w swojej głowie..

A to do Ciebie było z tym chórem... 😉😘
U nas jak są imprezy to zawsze jest karaoke, myślę że jak już będziesz mogla pić to po paru drinach miałabyś gdzieś, co o Twoim śpiewie myśli otoczenie, a bawiłabyś się jak nigdy😉

No do mnie to było. Wiesz, ja nic o życiu nie wiem itp. takze tego 😉

Już raz tak popłynęłam 😂😂 byłyśmy w pubie na urodzinach koleżanki i jakoś po 4 drinkach (a mam naprawdę słabą głowę) poszłyśmy na karaoke 😂😂 do dzis wspolczuje ludziom ktorzy musieli tego sluchac 🤦‍♀️😂😂

Była klasy 4CB wiec oceniali ją jako średniaka... z potencjałem na to, ze może być ok (cóż był 1-en). Właśnie nalegałam na IMSI bo wydaje mi sie dużo skuteczniejsze ale widzisz, wyszło jak wyszło :( miały być dodatkowe techniki do ICSI ale nie było... No i jedyne co mamy to biochemiczną... Ech.
Doszedł do pełnej blastocysty to bardzo dobrze:-) jeżeli rozwijają się tak wysoko to duza szansa, ze następny będzie 4AA:-) ja miałam tak, ze w jednej stymulacji miałam tylko jeden zarodek, komórki się słabo zapladnialy itp. Teraz po latach podeszliśmy do czwartej stymulacji i mieliśmy duxo zarodków, ale zmieniony był protokół na krótki, leki wtedy tez trochę inne.

Hej dziewczyny! Kurczę mam w dzień tyle pracy ze zajrzałam aby coś nadrobić i się wystraszyłam jak zobaczyłam komentarz @Ugly80 .. Jak może Ci być żal dziecka, z powodu tego że dziewczyna ma dylemat bo wierzy?? Sorry ale mnie to zjezy..Wiecie że ja jestem osobą nie wierzeca więc takich dylematów zwyczajnie nie mam ale jak dla mnie to był chamski tekts.. Dziewczyna nie negowala IVF tylko ma swój duchowy dylemat a to różnica! Wpadają tu od czasu do czasu trolle które karza nam się wstydzić, i nawijaja jak to zabijamy dzieci zarodk i że Bóg to albo tamto..i to jest rzeczywiście fobia i zupełnie inny problem tych ludzi.. Ale bez przesady, jeśli masz pożywkę z tego forum ze swoim korpo to przynajmniej szanuj inne i ich zdanie które akurat nie urazilo nikogo, i zatrzymaj tego typu komentarze w swojej głowie..

Oho, nasza Adusia się też wkurzyła. No coz, po tym co przechodzimy nie idzie olać takich słów 😉

Mam. Coś na poprawę humoru 😁
Screenshot_20200615_224948.jpg

reklama
Do góry