Kurza melodia... Nie pamiętam... Ale u nas nasienie jest ok, więc my nic dodatkowego oprócz embrio glue nie braliśmy bo lekarz nie kazał bo pow, że bez sensu
Aham rozumiem.. My będziemy mieli metodę ICSI... A w jakiej klinice się leczysz??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurza melodia... Nie pamiętam... Ale u nas nasienie jest ok, więc my nic dodatkowego oprócz embrio glue nie braliśmy bo lekarz nie kazał bo pow, że bez sensu
Invicta hoduje do blastki, nie jest to klinika ideał, wg mnie jest drogo, mają dobry lab, ale słabe podejście pro klienckie, mam wrażenie ze nie mają dużo do zaoferowania jak nie wychodzi. Ja jednak osobiście nie mam do czego się przyczepić jesli chodzi o efekty. Jedno dziecko za miesiąc kończy 1.5 roku (pierwsza procedura 2018), drugie jutro obejrzę na badaniach połówkowych (druga procedura 2020). Mam 37 lat, mój M na slabe nasienie i 40 lat w tym roku.Dzięki za słowa wsparcia z Krakowa. Właśnie u nas nie ma gdzie sie leczyć mam wrażenie, że trzeba stąd uciekać. Bardzo Ci gratuluje Córeczki Coś z ta kliniką jest jednak... Doktor robi dobry marketing, my tam straciliśmy 1,5 roku... Teraz trzeba ruszać dalej. Bardzo Ci gratuluje dzieciaczka!
tylko w Novum transfer robią w 2-3 dniu... a u nas wszystkie zarodki poza tym jednym niestety padły po 3-ej dobie
Ooooo, to mnie zainteresowało . Muszę szepnąć kumplowi słówko, żeby mi załatwił sprawęJa zaczelam ogladac ,, Skazane"
My Bocian w Warszawie, jestem mega zadowolona nie naciągali kompletnie na nic.. Ja sama nawet chciałam dodatkowo jakieś rzeczy to lekarz mówił, że nie ma takiej potrzeby, że szkoda pieniędzy... A Ty? Miałaś już jakiś transfer?Aham rozumiem.. My będziemy mieli metodę ICSI... A w jakiej klinice się leczysz??
Poczekaj przyjadę już wytrenowanaO nie kochana, dla Ciebie będzie jedno piwerko bo nam się ostatnio zachwiałaś po połowie bodajże . Będę Ci te piwo do kielicha polewać
Nie nie... mielismy 9 zarodków... Z czego do 5 doby dotrwał nam 1... Jeden zarodek... jeden transfer... Podany i wynik bety 17 i 7 (w 9 i 11 dpt.)
Niestety przegrany 0:1.
, tylko uważaj na te treningi . U nas tacy trenowacze z wioski już na wszywki jeżdżą .Poczekaj przyjadę już wytrenowana
Kurcze ,,Dom z papieru" juz skończyliśmy wszystkie sezony i tak mi wyskoczyl ten serial narazie jest ok zobaczymy na dalsze odcinki.Ooooo, to mnie zainteresowało . Muszę szepnąć kumplowi słówko, żeby mi załatwił sprawę
My Bocian w Warszawie, jestem mega zadowolona nie naciągali kompletnie na nic.. Ja sama nawet chciałam dodatkowo jakieś rzeczy to lekarz mówił, że nie ma takiej potrzeby, że szkoda pieniędzy... A Ty? Miałaś już jakiś transfer?
Pochwalę się różami. Ktoś tu wspominał że to trudne ale patrzcie jakie ja laik! Mam w ogrodzieZobacz załącznik 1133892
@Wesoła_Aga mam dla Ciebie te badania, które są potrzebne. Porównaj z tym co już sobie zrobiłaś, tylko pamiętaj że prawie wszystkie badania są ważne tylko 6 miesięcy i warto je zrobić jak najbliżej stymulacji. Acha i to co jest popisane ołówkiem to cena w gamecie, mi to zostało bo ja robiłam gdzie indziej po znajomości.