reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A wpie*dol by panienka chciała? Za co przepraszasz? Mnie też poniosło ale nie dam sie obrażać 😉 albo to forum jest dla wszystkich i mozna pisac o wszystkim (szczegolnie o glownym temacie i zwiazanym z nim wątpliwościach na każdym tle) albo to nie ma sensu. I przede wszystkim trzeba siebie i swoje poglądy wzajmnie szanować. 😊
No tak, każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie, ale nie lubię takich sytuacji, w ogole nie lubię konfliktów, ale wyszło jak wyszło...

To super, ja się leczę w Anglii (Northampton), to jest mój pierwszy raz, jeszcze nigdy nie miałam in vitro.. Bardzo bym chciała mieć takie szczęście jak Ty..
I jak Ci się podoba leczenie w UK?
Ja niestety słyszałam źle opinie o in vitro w UK, zresztą nie miałam czasu bo AMH bardzo niskie (a mam tylko 30) lat, więc szybko decyzja że w Polsce, bo wiem że tutaj sporo to trwa bo wiadomo za darmo, noi męczyły mnie lata niepowodzen i ciągle latanie po lekarzach, więc stwierdziliśmy że szybko próbujemy, jak się nie uda to startujemy z procedura adopcyjną... ale trzymam kciuki, że Podniesiesz im statystyki😁

Wręcz przeciwnie kochana. Wnioslo. Trzeba się odzywać w takiej sytuacji. I bardzo się cieszę,że więcej dziewczyn się "unioslo". Przecież to nie jest forum tylko od wchodzenia sobie noskiem w tyłek i slodzeniu- takie pitu pitu . Zle zachowanie trzeba pietnowac bo inaczej jest wyrządzona krzywda słabszym osobom.
No dlatego nie wytrzymałam wczoraj, bo komentarz w stosunku do @Margoolcia mnie osobiście ruszył...

Mysle ze do Ciebie nikt nie ma pretensji.Wiesz czasami mozna pewne rzeczy przemilczec ale nigdy chamstwa.To dla kazdej z nas trudny czas i nikt nie potrzebuje takich komentarzy jak daje @Ugly80
No tak, tylko ja cały dzień tez miałam przez to zryty łeb, bo jednak gdzieś tam chce wierzyć ze @Ugly80 tez nie chciała nikogo urazić... ?
Ok, zamykamy juz ten temat, są ważniejsze 😉

reklama
Wręcz przeciwnie kochana. Wnioslo. Trzeba się odzywać w takiej sytuacji. I bardzo się cieszę,że więcej dziewczyn się "unioslo". Przecież to nie jest forum tylko od wchodzenia sobie noskiem w tyłek i slodzeniu- takie pitu pitu . Zle zachowanie trzeba pietnowac bo inaczej jest wyrządzona krzywda słabszym osobom.
W punkt!!! 😘

Do góry