reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Co?? Pierwsze słyszę. Ja szlam Długim Protokołem ktory trwal jakies 6 - 7 tygodni 😘

Przez rok?? Jejku kto Ci to powiedział :eek: Lekarz musi mieć zwyczajnie podstawę aby was zakwalifikować tzn nie na podstawie bezskutecznych starań przez kilka miesięcy ale jeśli problem jest natury idiopatycznej to chyba właśnie rok bezkutecznych starań już powinien kwalifikowac ale nikt Ci przez ten rok nie karze brać hormonów, wrecz ich nie brać tj nie stosować antykoncepcji

Uff... dzięki za informacje!

Tak mi przekazała szefowa ... która zmaga sie z brakiem potomstwa, ma męża ginekologa i podobno nie zdecydowała się na in vitro przez te hormony, które miała brać...

Dlatego lekko zgłupiałam...

Dzięki za sprostowanie!

reklama

Padłam 😂😂😂 masz dziś mistrza ode mnie 😂😂 no ja "niestety" jestem z tych "albo mnie akceptujesz jaką jestem albo nie mamy o czym rozmawiać" wiec poparcia korpo nie potrzebuje do szczęścia 😂😂 Taka jestem dziwna i niedobra 😁

Ale to pewnie przez prace w banku a nie w korpo 🤪
[/QUOTE]
Powiedzial bankier do bankiera :p a szumiące wierzby swoje :laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl2:

Padłam 😂😂😂 masz dziś mistrza ode mnie 😂😂 no ja "niestety" jestem z tych "albo mnie akceptujesz jaką jestem albo nie mamy o czym rozmawiać" wiec poparcia korpo nie potrzebuje do szczęścia 😂😂 Taka jestem dziwna i niedobra 😁

Ej ja też bankier jestem :D dlatego się rozumiemy bez słów :laugh2:
[/QUOTE]

Hahaha 😂😂 bo my mamy przez pracę w banku równo styrane głowy 😂😂 Ty lepiej uwazaj na słowa, bo się okaże, że nic nie wiesz o życiu 😂😂 i będzie na Ciebie zbiorowy lincz korpo 🤪😂😂

Ej ja też bankier jestem :D dlatego się rozumiemy bez słów :laugh2:

Hahaha 😂😂 bo my mamy przez pracę w banku równo styrane głowy 😂😂 Ty lepiej uwazaj na słowa, bo się okaże, że nic nie wiesz o życiu 😂😂 i będzie na Ciebie zbiorowy lincz korpo 🤪😂😂
[/QUOTE]
W sumie mało wiem, ostatnio nosa za moje biuro z salonu nie wystawiam więc co ja tam wiem :p

Powiedzial bankier do bankiera :p a szumiące wierzby swoje :laugh2: :laugh2: :laugh2: :rofl2:
[/QUOTE]

Uspokój sie bo nie mogę ze smiechu 😂😂😂

No właśnie dlatego ja stwierdziłam, że nie mam tyle czasu... W listopadzie pierwsza wizyta, a w lutym już byłam w ciąży...
To mam nadzieję, że i u Ciebie zaskoczy za pierwszym razem 😍

Ojaa strasznie szybko, supeer😍
Ja gdybym miała możliwość to też bym w Polsce robiła już dawno temu, ale niestety nie było mnie stać więc musiałam tutaj walczyć... Dziękuję za miłe słowa kochana, jak się uda to będę najszczęśliwsza osoba na świecie 😘😘😘

W sumie mało wiem, ostatnio nosa za moje biuro z salonu nie wystawiam więc co ja tam wiem :p

Hahaha 😂😂 musisz jeszcze zacząć ze mną śpiewać 🤪

I tak już większość ma korpo followersow :p Ale @bazylia128 jest wciąż na topie z tego co pamiętam jak czytałam :D więc musisz się bardziej postarać z tym chórem :D
Dziewczyny apropo filmów polecę Wam super sezon na Netflix, niemiecki...'Dark' jeden z najlepszych jakie widziałam, bardzo polecam, są 2 sezony a trzeci ostatni ma premierę 27 czerwca. Ja teraz oglądam Polski 'Na skraju lasu' też dobry ale jeszcze nie znam końca :p
Wyobraziłam sobie tych followersów😆😆😆Śledzących z zapartym tchem wydarzenia z forum😆😆😆No jaja jak berety 😆😆😆

Uspokój sie bo nie mogę ze smiechu 😂😂😂
[/QUOTE]
Ej ja nawet nie zaczelam :eek: w takim korpo to musi być jednak nudno.. Ja ledwo dam radę odtworzyć forum telefonu w biegu żeby jedne wpis odczytać, nie mówiąc o odpisywaniu.. A tam wszyscy zapatrzeni zbiorowo jak na Dynastie albo Mode na Sukces za starych czasów :eek: Serio, muszę znaleźć taką pracę....

reklama
Do góry