dla mnie były najgorsze,boleć nie bolą ale mnie bolał po nich brzuch tak jakby mnie ktoś pobił i miałabym siniaki ale ich nie miałam no i nawet gaci zapiąc nie mogłam.Czy te zastrzyki bardzo bolą?
reklama
Dziewczyny, czy któraś oglądała "W głębi lasu"? Właśnie reklamę widziałam i była super ciekawa
To na podstawie Harlana Cobena, więc ciężko będzie to spie r.dolić
Właśnie zaczęłam sie zastanawiać czemu nie mam tej książki Cobena
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Dziewczyny witam jestem tu nowa choć duża część forum przeczytałam
Pierwsza procedura in vitro za nami. Tylko jeden zarodek nam przetrwał do 5-ej doby... transfer 4.06 dziś 11 dzień po transferze. W sobotę (w 9-ym dpt) beta 17. Dziś rano niestety tylko 7...
Czy już nie ma szans? Do mojej kliniki do lekarza się nie dodzwonie a położna powiedziała że dla spokoju zrobić betę jeszcze za dwa dni jeśli nie będzie @...
Czuję że już pozamiatane...
Nie ma szans?
Witamy na wątku
O kurcze... beta spada? Przykro mi To niestety źle wróży...
Trzymaj się!
Beta 573 ❤❤
Piękny wynik!
Gratuluje Ci
I oby same takie wieści tylko !!
Dziękuję... Jesteście niesamowite z tym wsparciem. Niestety dziś Męża nie ma... A ja... Siedzę ryczę i tak postanowiłam się odezwać nie licząc na az takie wsparcie.
Dziękuję ❤
Teraz muszę wybrać inną klinikę. Tylko która najlepsze podobno nie są w Krakowie...
Potrzebujsz - to rycz ile wlezie
I ja "świeżak" trzymam mocno za Ciebie kciukaski, by się już obyło bez przygód
Jeszcze nam tu pokażesz swoją piękną wysoką betke!
motylek24
Oj będzie się działo wyposzczona jestem fest.Się robi psze pani . Pamiętai, my tu czekamy na wielkie otwarcie Twojego czarodziejskiego barku
O nie kochana, dla Ciebie będzie jedno piwerko bo nam się ostatnio zachwiałaś po połowie bodajże . Będę Ci te piwo do kielicha polewaćOj będzie się działo wyposzczona jestem fest.
Kurza melodia... Nie pamiętam... Ale u nas nasienie jest ok, więc my nic dodatkowego oprócz embrio glue nie braliśmy bo lekarz nie kazał bo pow, że bez sensuKochana a jaką metodę in vitro miałaś??
Czarna1985
Ja zaczelam ogladac ,, Skazane"Dziewczyny, czy któraś oglądała "W głębi lasu"? Właśnie reklamę widziałam i była super ciekawa
To na podstawie Harlana Cobena, więc ciężko będzie to spie r.dolić
reklama
Aaaanna
Gratulacje i już tylko nudy i spokoju życzę do samego rozwiązania.
Beta 573 [emoji3590][emoji3590][emoji480][emoji480]
Podziel się: