reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny witam jestem tu nowa choć duża część forum przeczytałam 🤭
Pierwsza procedura in vitro za nami. Tylko jeden zarodek nam przetrwał do 5-ej doby... transfer 4.06 dziś 11 dzień po transferze. W sobotę (w 9-ym dpt) beta 17. Dziś rano niestety tylko 7...
Czy już nie ma szans? Do mojej kliniki do lekarza się nie dodzwonie a położna powiedziała że dla spokoju zrobić betę jeszcze za dwa dni jeśli nie będzie @...
Czuję że już pozamiatane... 🙁
Nie ma szans?

Witamy na wątku :)

O kurcze... beta spada? Przykro mi :( To niestety źle wróży...
Trzymaj się!

Beta 573 ❤❤🍼🍼

Piękny wynik!

Gratuluje Ci :)

I oby same takie wieści tylko !!

Dziękuję... Jesteście niesamowite z tym wsparciem. Niestety dziś Męża nie ma... A ja... Siedzę ryczę i tak postanowiłam się odezwać nie licząc na az takie wsparcie.
Dziękuję ❤

Teraz muszę wybrać inną klinikę. Tylko która 🙁 najlepsze podobno nie są w Krakowie... 🙁

Potrzebujsz - to rycz ile wlezie :)
I ja "świeżak" trzymam mocno za Ciebie kciukaski, by się już obyło bez przygód :)

Jeszcze nam tu pokażesz swoją piękną wysoką betke!

reklama
Do góry