reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Perfekcyjne to ciacho! 😋
Ja dopiero wstałam, mimo ze położyłam się wcześnie spać, ale wzięłam mocne tabletki, bo w końcu okres przyszedł i mnie brzuch tak nawalal ze masakra. W sumie to nie wiem czy większość dnia nie przeleze, chyba ze dostanę jakiego powera nagle.
Ja dziś zrobię łososia, ale jeszcze nie wiem z czym 🤔
Miłej niedzieli dziewczyny 😘
Oj bidulka. To lez kochana i odpoczywaj dzisiaj. Moze mezulek cos ugotuje 😉
Łosoś pycha. Ja łososia uwielbiam z sosem smietanowym i makaron do tego 😜niebo w gębie 😋😋😋

JPRDL ale sie wczoraj na 😂 😂 😂 je....łammmmm ale dzisiaj mi nie jestr d smiechu wypilam 5 drino w i desperadosa - koncowki ni epamietam - łukasz mnie przerzucil przez ramie i zaniosl d samochodu - zalamana jestem - mam moralniaka bo biore leki -ale nic mi si nie stalo hmmm
Spokojnie, przecież nie upijasz się codzień 😛

JPRDL ale sie wczoraj na 😂 😂 😂 je....łammmmm ale dzisiaj mi nie jestr d smiechu wypilam 5 drino w i desperadosa - koncowki ni epamietam - łukasz mnie przerzucil przez ramie i zaniosl d samochodu - zalamana jestem - mam moralniaka bo biore leki -ale nic mi si nie stalo hmmm
Kochana potrzebowalas tego. Taki resecik dobrze wpływa na psychikę😉

@klaudiaanita bohaterko nasza dzielna masz dzisiaj swoje święto ❤️ wszystkiego najwspanialszego, dużo miłości, wsparcia, radości, niezłomnego uśmiechu, energi, i tego największego szczęścia na ziemii 👶👶👶

Jesteś niesamowicie dzielna i waleczna wiec niech moc będzie z Tobą 😁 a nagroda za Twoją wytrwałość i wielkie serce niech przyjdzie jak najszybciej ✊✊✊✊✊❤️❤️❤️❤️❤️ 🥮🥮🥮🥮🥮🥮🥮🍰🍰🍰🍰🍰🍰🌹🌹🌹🌹🌹💐💐💐💐💐

Oj bidulka. To lez kochana i odpoczywaj dzisiaj. Moze mezulek cos ugotuje 😉
Łosoś pycha. Ja łososia uwielbiam z sosem smietanowym i makaron do tego 😜niebo w gębie 😋😋😋
😂 Jak wczoraj usnęłam, to mąż właśnie coś gotował jeszcze, coś smażył, już po jakiś 3 piwach pewnie, bo cała kuchnia upierdzielona 🙄, także już nie chce ryzykować z obiadem 😂😂😂
No właśnie myślałam o jakimś sosie, zrobię śmietanowy, dzięki 😘
A i makaron tez pewnie 😁😘

Boszzzz, a ja wczoraj pisałam że raczej nic nie ruszysz bo tabsy bierzesz 🤦. Muszę cię ciągle pilnować 😂

No i super, a gdzie się leczycie? My w Artemidzie w Olsztynie 😊
Hej hej u kogo się leczysz? Zadowolona jesteś z tej kliniki? Miałam tam 2 iui i ivf 4 transfery blastki i niestety nie udało się :( teraz myślę do której kliniki uderzyć.....ja się tam leczyłam w 2016-2019 to był ich sam początek i tak się zastanawiam czy coś się zmieniło w Arte.. gratki że się Wam udało 😍

Boszzzz, a ja wczoraj pisałam że raczej nic nie ruszysz bo tabsy bierzesz 🤦. Muszę cię ciągle pilnować 😂
wiesz jak ja sie dzisiaj czuje - nie tkne alkoholu przez rok - no i oczywiscie byly fantazje ulanskie ;) moj brat zrobil taka dluga hustawke - normalnie jak z tych romantycznych filmow - no i porobilam sobie sesje ale boje sie wrzucic na forum to chocoaz szkitki wam pokaze ;)
1592125397422.jpeg

Nogi pogryzione przez Tolke - slabo sobie z na radzimy
dnica wyczochrana przez pieknego biskoptowego labradorka - Harry ma na imie ;) No i bledz bo nawet samoopalacz zszdel ;)

reklama
Dziękuje za życzenia! 😍😘
Bardzo mi miło ☺
Jesteście super wszystkie dziewczyny!❤

Ja obudziłam się na kacu,wczoraj zabalowałam..
Także u mnie koniec z alko na długo 😊Starczy
Biorę się za siebie znów i walczę dalej !
Dzisiaj jedziemy do Krakowa poszwendać się ,zjeść w dobrej restauracji,miło spędzić ten dzień we dwoje 🥰
Buziaki 😘
Gwiazdeczko moja ❤️❤️ Życzę Ci zebys w tym roku dumnie paradowała z brzuszkiem ❤️ Żeby gorsze dni i czarne myśli znikały bezpowrotnie ❤️❤️ Zebys była zawsze optymistka i wszystkie twoje marzenia spełniały się dzień po dniu ❤️❤️❤️ I niech ten dzień będzie piękny, spokojny i szczęśliwy ❤️❤️❤️❤️❤️ Wracaj do walki bo wszystkie trzymamy kciuki ✊✊✊✊

Do góry