reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To chyba w 10 tys to się nie zmieścimy :rofl2::rofl2::rofl2:
Zobaczysz. Może się zmieścicie, może nie. Ale dla własnego zdrowia psychicznego polecam Ci nie nastawiać się ani na to w jakim budżecie chcesz się zamknąć, ani nie nastawiać się na określony czas jaki sobie wyznaczacie... In vitro jak życie potrafi pokrzyżować wszystkie plany. Więc lepiej zachować otwartą głowę i nastawić się po prostu pozytywnie, i na bieżąco patrzeć jak idzie i podejmować kolejne kroki i decyzje.
Powodzenia w kazdym razie!!! 😘

Ostatnia edycja:
reklama
Zobaczysz. Może się zmieścicie, może nie. Ale dla własnego zdrowia psychicznego polecam Ci nie nastawiać się ani na to w jakim budżecie chcesz się zamknąć, ani nie nastawiać się na określony czas jaki sobie wyznaczacie... In vitro jak życie potrafi pokrzyżować wszystkie plany. Więc lepiej zachować otwartą głowę i nastawić się po prostu pozytywnie, i na bieżąco patrezc jak idzie i podejmować kolejne kroki i decyzje.
Powodzenia w kazdym razie!!! 😘

Łatwo napisać... Nie należę do cierpliwych. No i nie mamy tyle kasy by próbować w nieskończoność. Może i źle, że zakładamy ilość prób, ale i dla mnie jest bez sensu to ciągnąć niewiadomo ile.

3 próby myślę u nas maks. Jak się nie uda to trudno. Trzeba się będzie z tym pogodzić i tyle.

Dzięki za wyjaśnienia i wsparcie!

Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂

@klaudiaanita Kochana Ślicznotko😘
Wiesz czego Ci życzę, to nie będę się długo nad tym rozwodzić ✊✊✊✊✊😘❤️🎁🎂🍰❤️🎉🎊🎈🍀🍀🍀😘😘😘
Oby marzenie się spełniło już szybciutko i zeby już teraz wszystko było bezproblemowo. Zasługujesz na to!!!
I mimo trudnych chwil, które już za Tobą, nie zmieniaj się, Twój optymizm i pozytywne nastawienie są niesamowite!!! 😘😘😘A dzisiaj po sprostu świętuj, Ciesz się tym pieknym dniem!!! 😘😘😘

reklama
Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂
U nas bez gotowania😊obiad u rodziców bedzie. Tymczasem śniadanie prezentuje się tak😊

Załączniki

• IMG_20200614_093522.jpg
    IMG_20200614_093522.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 77
Do góry