reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

To chyba w 10 tys to się nie zmieścimy :rofl2::rofl2::rofl2:
Zobaczysz. Może się zmieścicie, może nie. Ale dla własnego zdrowia psychicznego polecam Ci nie nastawiać się ani na to w jakim budżecie chcesz się zamknąć, ani nie nastawiać się na określony czas jaki sobie wyznaczacie... In vitro jak życie potrafi pokrzyżować wszystkie plany. Więc lepiej zachować otwartą głowę i nastawić się po prostu pozytywnie, i na bieżąco patrzeć jak idzie i podejmować kolejne kroki i decyzje.
Powodzenia w kazdym razie!!! 😘

Ostatnia edycja:
reklama
Zobaczysz. Może się zmieścicie, może nie. Ale dla własnego zdrowia psychicznego polecam Ci nie nastawiać się ani na to w jakim budżecie chcesz się zamknąć, ani nie nastawiać się na określony czas jaki sobie wyznaczacie... In vitro jak życie potrafi pokrzyżować wszystkie plany. Więc lepiej zachować otwartą głowę i nastawić się po prostu pozytywnie, i na bieżąco patrezc jak idzie i podejmować kolejne kroki i decyzje.
Powodzenia w kazdym razie!!! 😘

Łatwo napisać... Nie należę do cierpliwych. No i nie mamy tyle kasy by próbować w nieskończoność. Może i źle, że zakładamy ilość prób, ale i dla mnie jest bez sensu to ciągnąć niewiadomo ile.

3 próby myślę u nas maks. Jak się nie uda to trudno. Trzeba się będzie z tym pogodzić i tyle.

Dzięki za wyjaśnienia i wsparcie!

Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂

@klaudiaanita Kochana Ślicznotko😘
Wiesz czego Ci życzę, to nie będę się długo nad tym rozwodzić ✊✊✊✊✊😘❤️🎁🎂🍰❤️🎉🎊🎈🍀🍀🍀😘😘😘
Oby marzenie się spełniło już szybciutko i zeby już teraz wszystko było bezproblemowo. Zasługujesz na to!!!
I mimo trudnych chwil, które już za Tobą, nie zmieniaj się, Twój optymizm i pozytywne nastawienie są niesamowite!!! 😘😘😘A dzisiaj po sprostu świętuj, Ciesz się tym pieknym dniem!!! 😘😘😘

reklama
Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂
U nas bez gotowania😊obiad u rodziców bedzie. Tymczasem śniadanie prezentuje się tak😊

Załączniki

• IMG_20200614_093522.jpg
    IMG_20200614_093522.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 86
Do góry