reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu jak ja wam zazdroszczę. Niedziela, obiadek u rodziców . Ja tez tak chce😉
A śniadanie super az mi ślinka poleciała 😜
Moj maz zazyczyl sobie śniadanie po angielsku wiec chyba zaraz zrobie😉
No ja mojemu też zrobiłam trochę inne, ale zielsko oczywiście też mu wcisnęłam 😀😀😀
I koniecznie na lody jedziemy, w miejscowości moich rodziców jest mega lodziarnia😊

No ja mojemu też zrobiłam trochę inne, ale zielsko oczywiście też mu wcisnęłam 😀😀😀
I koniecznie na lody jedziemy, w miejscowości moich rodziców jest mega lodziarnia😊
Super😜zapowiada wam sie cudowna niedziela🥰
Ja wczoraj na szybko zrobilam ciacho ale wyszlo mi trochę nie perfekcyjne😂😂😂

Załączniki

• 20200613_122250.jpg
    20200613_122250.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 62
Dziękuje za życzenia! 😍😘
Bardzo mi miło ☺
Jesteście super wszystkie dziewczyny!❤

Ja obudziłam się na kacu,wczoraj zabalowałam..
Także u mnie koniec z alko na długo 😊Starczy
Biorę się za siebie znów i walczę dalej !
Dzisiaj jedziemy do Krakowa poszwendać się ,zjeść w dobrej restauracji,miło spędzić ten dzień we dwoje 🥰
Buziaki 😘

Super😜zapowiada wam sie cudowna niedziela🥰
Ja wczoraj na szybko zrobilam ciacho ale wyszlo mi trochę nie perfekcyjne😂😂😂
Perfekcyjne to ciacho! 😋
Ja dopiero wstałam, mimo ze położyłam się wcześnie spać, ale wzięłam mocne tabletki, bo w końcu okres przyszedł i mnie brzuch tak nawalal ze masakra. W sumie to nie wiem czy większość dnia nie przeleze, chyba ze dostanę jakiego powera nagle.
Ja dziś zrobię łososia, ale jeszcze nie wiem z czym 🤔
Miłej niedzieli dziewczyny 😘

reklama
Do góry