reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Boziu jak ja wam zazdroszczę. Niedziela, obiadek u rodziców . Ja tez tak chce😉
A śniadanie super az mi ślinka poleciała 😜
Moj maz zazyczyl sobie śniadanie po angielsku wiec chyba zaraz zrobie😉
No ja mojemu też zrobiłam trochę inne, ale zielsko oczywiście też mu wcisnęłam 😀😀😀
I koniecznie na lody jedziemy, w miejscowości moich rodziców jest mega lodziarnia😊

No ja mojemu też zrobiłam trochę inne, ale zielsko oczywiście też mu wcisnęłam 😀😀😀
I koniecznie na lody jedziemy, w miejscowości moich rodziców jest mega lodziarnia😊
Super😜zapowiada wam sie cudowna niedziela🥰
Ja wczoraj na szybko zrobilam ciacho ale wyszlo mi trochę nie perfekcyjne😂😂😂

Załączniki

• 20200613_122250.jpg
    20200613_122250.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 66
Dziękuje za życzenia! 😍😘
Bardzo mi miło ☺
Jesteście super wszystkie dziewczyny!❤

Ja obudziłam się na kacu,wczoraj zabalowałam..
Także u mnie koniec z alko na długo 😊Starczy
Biorę się za siebie znów i walczę dalej !
Dzisiaj jedziemy do Krakowa poszwendać się ,zjeść w dobrej restauracji,miło spędzić ten dzień we dwoje 🥰
Buziaki 😘

Super😜zapowiada wam sie cudowna niedziela🥰
Ja wczoraj na szybko zrobilam ciacho ale wyszlo mi trochę nie perfekcyjne😂😂😂
Perfekcyjne to ciacho! 😋
Ja dopiero wstałam, mimo ze położyłam się wcześnie spać, ale wzięłam mocne tabletki, bo w końcu okres przyszedł i mnie brzuch tak nawalal ze masakra. W sumie to nie wiem czy większość dnia nie przeleze, chyba ze dostanę jakiego powera nagle.
Ja dziś zrobię łososia, ale jeszcze nie wiem z czym 🤔
Miłej niedzieli dziewczyny 😘

reklama
Do góry