reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wiesz jak ja sie dzisiaj czuje - nie tkne alkoholu przez rok - no i oczywiscie byly fantazje ulanskie ;) moj brat zrobil taka dluga hustawke - normalnie jak z tych romantycznych filmow - no i porobilam sobie sesje ale boje sie wrzucic na forum to chocoaz szkitki wam pokaze ;)
Zobacz załącznik 1133069
Nogi pogryzione przez Tolke - slabo sobie z na radzimy
dnica wyczochrana przez pieknego biskoptowego labradorka - Harry ma na imie ;) No i bledz bo nawet samoopalacz zszdel ;)
Najważniejsze że się wybawiłaś😘. Tolka się pewnie ogarnie jak podrośnie, to samo z moją Leną przeżyliśmy. Dalej jest jeb.ni.ęta ale już o wiele mniej 😅.
Ja mam lenia totalnego ale zaraz ruszam dupę i idę biegać, już jedną nogę ściągnęłam z narożnika, jeszcze druga i idę, nie chce mi się 🤦. Ale po tym obżarstwie muszę się ruszyć. U mnie dziś chłodniej i trochę chmur, lepiej niż ten wczorajszy skwar. Kilka róż się upiekło normalnie i musiałam poobrywac. Dobra, idę

1592127482779.jpeg

Wzielam prysznic - ledwo - nic nie pomoglo a staralam sie brac zimno - cieplo ;) A tu prosze taki piekny widok za oknem ;) Przepraszam inne dziewczyny i szanuje inne poglady ale ja jestem bardzo anty pisowska ;)

Zobacz załącznik 1133092
Wzielam prysznic - ledwo - nic nie pomoglo a staralam sie brac zimno - cieplo ;) A tu prosze taki piekny widok za oknem ;) Przepraszam inne dziewczyny i szanuje inne poglady ale ja jestem bardzo anty pisowska ;)
Widziałaś tego dziada który podczas spotkania z Dud.ą w Wieluniu napadł na kobietę . Gdzieś w necie krąży film. Co to się teraz wyprawia to przechodzi już wszelkie granice.

Na kaca giganta pije cole w szklanej butelce, zawsze z rana leciałam do Biedronki . Jak nie było coli to fanta.

Hej hej u kogo się leczysz? Zadowolona jesteś z tej kliniki? Miałam tam 2 iui i ivf 4 transfery blastki i niestety nie udało się :( teraz myślę do której kliniki uderzyć.....ja się tam leczyłam w 2016-2019 to był ich sam początek i tak się zastanawiam czy coś się zmieniło w Arte.. gratki że się Wam udało 😍

Hej. Zaczynałam u dr Domit..a a wtedy przypadkiem trafiłam do dr A..nety Ste...faniak ❤ dla mnie ta kobieta jest Aniołem i nam wszystko o in vitro wytłumaczyła i nas bojowo nastawiła i robila mi transfer 😁 a punkcję robił dr Domit..rz.

I dziekujemy za gratki 😍

@fredka84 wiem ze Ty robiłaś niedawno badania z immunologii, możesz mi proszę napisać jakie?
Od kiedy @sandra777.12 mi napisała o tych komórkach nk dużo o tym czytałam i szukam gdzie mogę to zrobić na własna rękę we Francji, jeśli nie znajdę to może zrobię w Pl, tylko na te badania trzeba skierowanie? Czy po prostu idzie się do labo, płaci i robią?
Tobie nic nie wyszło tam specjalnego w immunologi z tego co kojarzę?
A Ty @sandra777.12 robilas tylko te komórki nk czy cały zestaw badań? W Pl czy w Islandi?

wiesz jak ja sie dzisiaj czuje - nie tkne alkoholu przez rok - no i oczywiscie byly fantazje ulanskie ;) moj brat zrobil taka dluga hustawke - normalnie jak z tych romantycznych filmow - no i porobilam sobie sesje ale boje sie wrzucic na forum to chocoaz szkitki wam pokaze ;)
Zobacz załącznik 1133069
Nogi pogryzione przez Tolke - slabo sobie z na radzimy
dnica wyczochrana przez pieknego biskoptowego labradorka - Harry ma na imie ;) No i bledz bo nawet samoopalacz zszdel ;)
Grubo bylo cos czytam ;) a jak z Lukaszem?

reklama
@fredka84 wiem ze Ty robiłaś niedawno badania z immunologii, możesz mi proszę napisać jakie?
Od kiedy @sandra777.12 mi napisała o tych komórkach nk dużo o tym czytałam i szukam gdzie mogę to zrobić na własna rękę we Francji, jeśli nie znajdę to może zrobię w Pl, tylko na te badania trzeba skierowanie? Czy po prostu idzie się do labo, płaci i robią?
Tobie nic nie wyszło tam specjalnego w immunologi z tego co kojarzę?
A Ty @sandra777.12 robilas tylko te komórki nk czy cały zestaw badań? W Pl czy w Islandi?
Ja robiłam cały zestaw w pl .. tutaj 3 razy w trakcie ciąży robiłam NK żeby zejść ze sterydu 😑 za każdym razem robili mi morfologię 😑
Robiłam wszystko w syne.vo i nie trzeba mieć na to skierowania. Tylko pamietam, że oni takie badania robią od pon do czwartku ;) jeśli zdecydujesz się zrobić to w pl to zawsze możesz do nich napisać na stronce i sprawdzą Ci czy akurat w tym gabinecie jest wszystko możliwe, ale raczej tak ;)

Do góry