reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
wiesz jak ja sie dzisiaj czuje - nie tkne alkoholu przez rok - no i oczywiscie byly fantazje ulanskie ;) moj brat zrobil taka dluga hustawke - normalnie jak z tych romantycznych filmow - no i porobilam sobie sesje ale boje sie wrzucic na forum to chocoaz szkitki wam pokaze ;)
Zobacz załącznik 1133069
Nogi pogryzione przez Tolke - slabo sobie z na radzimy
dnica wyczochrana przez pieknego biskoptowego labradorka - Harry ma na imie ;) No i bledz bo nawet samoopalacz zszdel ;)
Najważniejsze że się wybawiłaś😘. Tolka się pewnie ogarnie jak podrośnie, to samo z moją Leną przeżyliśmy. Dalej jest jeb.ni.ęta ale już o wiele mniej 😅.
Ja mam lenia totalnego ale zaraz ruszam dupę i idę biegać, już jedną nogę ściągnęłam z narożnika, jeszcze druga i idę, nie chce mi się 🤦. Ale po tym obżarstwie muszę się ruszyć. U mnie dziś chłodniej i trochę chmur, lepiej niż ten wczorajszy skwar. Kilka róż się upiekło normalnie i musiałam poobrywac. Dobra, idę

1592127482779.jpeg

Wzielam prysznic - ledwo - nic nie pomoglo a staralam sie brac zimno - cieplo ;) A tu prosze taki piekny widok za oknem ;) Przepraszam inne dziewczyny i szanuje inne poglady ale ja jestem bardzo anty pisowska ;)

Zobacz załącznik 1133092
Wzielam prysznic - ledwo - nic nie pomoglo a staralam sie brac zimno - cieplo ;) A tu prosze taki piekny widok za oknem ;) Przepraszam inne dziewczyny i szanuje inne poglady ale ja jestem bardzo anty pisowska ;)
Widziałaś tego dziada który podczas spotkania z Dud.ą w Wieluniu napadł na kobietę . Gdzieś w necie krąży film. Co to się teraz wyprawia to przechodzi już wszelkie granice.

Na kaca giganta pije cole w szklanej butelce, zawsze z rana leciałam do Biedronki . Jak nie było coli to fanta.

Hej hej u kogo się leczysz? Zadowolona jesteś z tej kliniki? Miałam tam 2 iui i ivf 4 transfery blastki i niestety nie udało się :( teraz myślę do której kliniki uderzyć.....ja się tam leczyłam w 2016-2019 to był ich sam początek i tak się zastanawiam czy coś się zmieniło w Arte.. gratki że się Wam udało 😍

Hej. Zaczynałam u dr Domit..a a wtedy przypadkiem trafiłam do dr A..nety Ste...faniak ❤ dla mnie ta kobieta jest Aniołem i nam wszystko o in vitro wytłumaczyła i nas bojowo nastawiła i robila mi transfer 😁 a punkcję robił dr Domit..rz.

I dziekujemy za gratki 😍

@fredka84 wiem ze Ty robiłaś niedawno badania z immunologii, możesz mi proszę napisać jakie?
Od kiedy @sandra777.12 mi napisała o tych komórkach nk dużo o tym czytałam i szukam gdzie mogę to zrobić na własna rękę we Francji, jeśli nie znajdę to może zrobię w Pl, tylko na te badania trzeba skierowanie? Czy po prostu idzie się do labo, płaci i robią?
Tobie nic nie wyszło tam specjalnego w immunologi z tego co kojarzę?
A Ty @sandra777.12 robilas tylko te komórki nk czy cały zestaw badań? W Pl czy w Islandi?

wiesz jak ja sie dzisiaj czuje - nie tkne alkoholu przez rok - no i oczywiscie byly fantazje ulanskie ;) moj brat zrobil taka dluga hustawke - normalnie jak z tych romantycznych filmow - no i porobilam sobie sesje ale boje sie wrzucic na forum to chocoaz szkitki wam pokaze ;)
Zobacz załącznik 1133069
Nogi pogryzione przez Tolke - slabo sobie z na radzimy
dnica wyczochrana przez pieknego biskoptowego labradorka - Harry ma na imie ;) No i bledz bo nawet samoopalacz zszdel ;)
Grubo bylo cos czytam ;) a jak z Lukaszem?

reklama
@fredka84 wiem ze Ty robiłaś niedawno badania z immunologii, możesz mi proszę napisać jakie?
Od kiedy @sandra777.12 mi napisała o tych komórkach nk dużo o tym czytałam i szukam gdzie mogę to zrobić na własna rękę we Francji, jeśli nie znajdę to może zrobię w Pl, tylko na te badania trzeba skierowanie? Czy po prostu idzie się do labo, płaci i robią?
Tobie nic nie wyszło tam specjalnego w immunologi z tego co kojarzę?
A Ty @sandra777.12 robilas tylko te komórki nk czy cały zestaw badań? W Pl czy w Islandi?
Ja robiłam cały zestaw w pl .. tutaj 3 razy w trakcie ciąży robiłam NK żeby zejść ze sterydu 😑 za każdym razem robili mi morfologię 😑
Robiłam wszystko w syne.vo i nie trzeba mieć na to skierowania. Tylko pamietam, że oni takie badania robią od pon do czwartku ;) jeśli zdecydujesz się zrobić to w pl to zawsze możesz do nich napisać na stronce i sprawdzą Ci czy akurat w tym gabinecie jest wszystko możliwe, ale raczej tak ;)

Do góry