reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja robiłam cały zestaw w pl .. tutaj 3 razy w trakcie ciąży robiłam NK żeby zejść ze sterydu 😑 za każdym razem robili mi morfologię 😑
Robiłam wszystko w syne.vo i nie trzeba mieć na to skierowania. Tylko pamietam, że oni takie badania robią od pon do czwartku ;) jeśli zdecydujesz się zrobić to w pl to zawsze możesz do nich napisać na stronce i sprawdzą Ci czy akurat w tym gabinecie jest wszystko możliwe, ale raczej tak ;)
Super, dzięki Sandra 😘. Widziałam ze jest w Warszawie na Ursynowie, tam mam najbliżej od lotniska. Twój mąż tez robił czy tylko Ty? Możesz mi proszę napisać, jeśli pamiętasz jakie Ty robiłaś badania?
No właśnie przeglądam swoje wyniki i tez mam morfologię, robiłam tez kariotypy i te wyniki poszły prosto do lekarza, podobno wszystko ok.

reklama
Widziałaś tego dziada który podczas spotkania z Dud.ą w Wieluniu napadł na kobietę . Gdzieś w necie krąży film. Co to się teraz wyprawia to przechodzi już wszelkie granice.

Na kaca giganta pije cole w szklanej butelce, zawsze z rana leciałam do Biedronki . Jak nie było coli to fanta.
nie chce sie dzisiaj denerwowac -rolety zaciagniete i zjadlam dzissiaj NIC ;) Lukasz mi mowi ze zrob mi drina i sie lpeiej poczuje - a ja juz nie wypije nic chyba przez rok - tak sie wlasnie zastanawiam jak mo tato mogl miec takie ciagi alko przez tydzien... To dewastacja organizmu... Chodze jecze i stekam a nawet na to nie mam sily ;( Chce miec znowy swoje ADHD isc do pracy psrtyknac cycata w nos i patrzec czy jej sutki stana - polkocic sie z szefem, pojezdzic na rolkach i KOCHAC ZYCIE - a dzisiaj nawt zasnac nie moge bo spanie nie sprawia mi przyjemnosci ;)

Cześć!
Wczoraj na wieczór dopadł mnie ból żebra - nie wiem co ja odwaliłam, ale nie moge spać ani na plecach ani na boku... koszmar...

A przede mną 3 dni pracy po 12 h
Rewelka!

Jeju dziewczyny, ale kusicie jedzonkiem !!

Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂

Pospać też kiedyś trzeba :) Ja to raczej śpich konkretny jestem :)

Chłop u mnie dziś robi domową pizze a ja pewnie wstawie ogórkową jak mnie najdzie, bo takto 3 dni w robocie jestem i głódówa by była ;)

U nas bez gotowania😊obiad u rodziców bedzie. Tymczasem śniadanie prezentuje się tak😊

Ale ktoś tu ma dobrze :)

Śniadanie rewelka! Żarłabym mniaaam
Super😜zapowiada wam sie cudowna niedziela🥰
Ja wczoraj na szybko zrobilam ciacho ale wyszlo mi trochę nie perfekcyjne😂😂😂

Pięknie wyszło. Ozdoba ciasta pod kolor lakieru do paznokci 🤪🤪 Pełna profeska 👌👌

Moje ciasta to zawsze wyglądają jakby miały zderzenie z tirem ;) A tutaj bardzo apetycznie :)

Dzień Dobry moje kochane
Co tam dzis gotujecie dobrego w niedziele? Jakie plany? Slyszalam ze w Polsce piekna pogoda to az żyć sie chce😉 u nas mialo byc tez pieknie ale jak narazie to widzę duze zachmurzenie 😕wiec chyba nici z mojego opalania dzisiaj😕
Ja wczoraj o 21 poszlam spać 🤣padalam jak nalesnik po moim malowaniu 😉 i właśnie co sie obudzilam 😂12 h spalam 😱 ale z piatku na sobotę spalam tylko 5 wiec sie wyrównalo😂😂😂

Dzień dobry 😘 A u nas słoneczko świeci 😊 My na gotowania czasu nie mamy bo remoncik w łazience musimy skończyć więc pewnie kupimy jakiegoś fast fooda 🙂
Milego dnia wszystkim 😘😘😘

reklama
Do góry