Ad.1 to mnie teraz pocieszylas.. moja siostrzenica jest teraz w tym wieku i jest masakra ;( A mi się płakać chce,że tyle serca włożyłam w jej wychowanie a ona taka niegrzeczna;( oby szybciej minął ten bunt...
Ad.2 cudownie !!! Jej, już 31tc... jak to leci.. widzę,że wyprawka już konkretna. Az zazdroszcze, bo ja jakas malo ogarnieta jestem..A dostawka jako dostawka bo będzie jeszcze łóżeczko czy ono ma pełnić taka funkcję? Ja ciągle myślę jak rozwiązac problem tego,że kuchnia i łazienka na dole a pokoje na górze.. czy decydować się też na jakas dostawke czy kolyske na dół.. cieszę się,że bardzo dobrze się czujesz i Kubuś pieknie rosnie
Ad.3 my też rosniemy, leci 24tc. Waga tez rosnie (boje się, że dostanę oprdl na następnej wizycie [emoji85]). Hania daje o sobie znać najmocniej wieczorami
Planuje usiąść i zrobic listę wyprawkową już tak na poważnie.. mam trochę ciuszkow już od siostry i kilka na wyprzedaży sama kupilam . Mamy też już wozek- totalnie nieplanowany zakup na tym etapie ale udało nam się kupić w dobrej cenie prawie nowy od pary, która używała gonodli nie cale pol roku A spacerówka nie używana, bo dziewczyna z tych "modnych" i kupiła jakas nowo wypuszczają na rynek spacerówke cybexa.. także tyle z naszej wyprawki póki co
Pewnie teraz dostanę skierowanie na krzywą glukozową.
P.s tak mądrze piszesz o wychowaniu i zachowaniu dzieci, chciałabym umieć podchodzić tak zdroworosadkowo i znaleźć ten złoty środek w stosunku do mojej siostrzenicy i później naszej Hani[emoji173]
P.s 2 Kubuś piękny. A jego mina na 1 foto- mistrzostwo [emoji7][emoji7][emoji7]