reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
U mnie koszty były minimalne
Gonapeptyl 14 zastrzyków 9 zł
Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
U mnie tylko tyle wystarczyło żeby wyprodukować 21 pecherzykow
Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
Wesoła_Aga
Ło rety to ile oni jednorazowo pobierają pęcherzyków??
Ruda08
Boooooozeeee ... ja płaciłam jakieś 3 - 4 tys tylko ja nie miałam refundacjiU mnie koszty były minimalne
Menopur 1x 1200 60 zł
Menopur 1x 600 30 zł
Pregnyl. 56 zł
Ananasowa93
Bo wiem wiem ze tak kosztują bo taz mi lekarka wypisała go apepryl na refundację a menopur nie i babka do mnie 900 zł a ja mówię tydzień temu płaciłam 60 zł a ona mówi ze menopur 600 kosztuje ponad 800 zlBoooooozeeee ... ja płaciłam jakieś 3 - 4 tys tylko ja nie miałam refundacji
Ananasowa93
Ło rety to ile oni jednorazowo pobierają pęcherzyków??
Wszystkie które wyprodukujesz kochana
Ja tez WawaJa z Warszawy
Masz rację, za bardzo emocjonalnie podeszłaś do tematu, ja mam 7letnia siostrzenice i widzę się z nią raz na kilka dni i znam te fochy i nigdy intencją dziecka nie jest zdeptanie Twojego serca, tylko ona się złości, bo ktoś nie odczytuje tak jak by chciała jej potrzeb ale Ty też masz prawo się wkurzyć, bardziej chciałam Ci przekazać, że to nie tak, że Ty coś źle zrobiłaś, ale masz rację włożyłaś w to dużo wysiłku i dlatego się wkurzasz, czasem naprawdę mniej starań, kasa do ręki i wspólnie spędzony czas to dla Ciebie mniej nerwów, a dla Niej więcej frajdy na pewno ma inne stacjonarne ulubione czynności i zabawy, które sprawiłyby jej frajdęWiesz trudno się bawić w ulubiona zabawę skoro jej główne zajęcie to gry na tablecie.
Była tam wioska wikingów i różne domki i opowiadałam jej kto to był kowal czym się zajmował, jak garncarz lepił garnki i tak dalej. Cała drogę śpiewałam z nią piosenki z przedszkola i układaliśmy plan zabaw na cały dzień ....
Ahhhh chyba za bardzo emocjonalnie do tego podeszłam. Za bardzo się starałam. Wywaliłem serce a ona zdeptała i dlatego jest mi tak strasznie przykro.
Jeszcze jej mama wysłała mi zdjęcie jak tapla się w wanience niemowlęcej. Wiec odpisałam ze może więcej frajdy sprawiają jej proste rzeczy wiec odwołuje wyjazd do Parku Dinozaurów. I cisza. Tym razem mama się chyba obrazi bo przecież się należą wycieczki po 300 zł .....
To już jest nastolatka a więc adolescencja i bunt przeciw autorytetom i poszukiwanie własnej tożsamości, odkrywanie też swojej seksualności, a nie tylko płciowości jak u kilkulatków. Skończy się ok 18-19 r.z. lub 25@Dakita30 A powiedz, czy taki etap buntu i skoku rozwojowego można spotkać u 12-to latki?
Co słychać? Jak sie czujesz ?
Dziękuję u mnie słychać cudownie, zaczynam 31Tc, czuję się jak przez całą ciążę super, a Kubuś w 29+2 miał już 1317 g ♥ i wszystkie przepływy i narządy wewnętrzne w normie.
Gromadzę wyprawkę, w przyszłym tygodniu remont pokoju, ostatnio kupiłam fotelik, dostawkę do łóżka i wózek ma mi przyjść kurierem więc się przygotowujemy
A co u Ciebie? Jak się czujesz?
Załączniki
reklama
Mowilam!!!!BetaHCG
Dziś po transferze miałam pierwsze badania
Tra la la la!!
Podziel się: