reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A ja się stresuję bo @ wstrętnej nadal nie ma ( nigdy mi się nie przesuwała, a teraz jak mam zacząć stymulację to na złość mi robi). Najgorsze jak mi się przesunie tak, że wypadnie sobota i niedziela 5 i 6 dzień cyklu i nie będę miała jak do lekarza pójść :( na kontrolę i po dalsze leki. Masakra jakaś normalnie.

Kinga ja miałam spóźnioną @ ale zjawiłam się w wyznaczonym terminie, dr zrobiła usg ( może to nasza psychika?) a na drugi dzień już @ była

reklama
lilonka dzięki Kochana! Zawsze bałam się bliźniaków bo jestem baaardzo drobna. Na początku jak mi wmawiałyście dwupak to wpadłam w panikę... ale potem tak się z tym jakoś oswoiłam, że nie mogę sobie wyobrazić, że tej jeden może nie dać rady.
Co do uroków ciąży, to już dostają w kość. Od początku mam koszmarne mdłości. A to nawet nie 6 tydzień. Ale niecały miesiąc temu moja koleżanka urodziła dwie prześliczne jednojajowe dziewczynki (w 35 tygodniu - ostatni miesiąc w szpitalu). Jest jeszcze mniejsza niż ja. Ciąża była z problemami, co chwilka szpital, pogotowie. Teraz na szczęście wraca do formy bardzo szybko, a Małe są fantastyczne.
Fakt, że ciąża wyższego ryzyka, ale myślę, czy jedno czy dwa Maleństwa to strach ogromny.
Bardzo się cieszę, że Twoja ciąża przebiegała spokojnie, bo to daje nadzieję, że tak też może być :tak:

A ja jak zwykle wpadłam na chwilę :-D Szykuję się do pracy. Mam nadzieję, że jakoś przetrwam ten ostatni dzień,
bo od zaczynają się ferie :-)

Miłego dnia. Na pewno będzie miły, chociażby ze względu, że dzisiaj piąteczek.

stylowi_pl_dziecko_3822062.jpg

madzialenak - dziękuję, dzisiaj już o niebo lepiej. Znowu zaczyna boleć podbrzusze ale dam radę. A Ty jak się czujesz??

mikimo - wiesz, policzyłam właśnie, że dokładnie wczoraj powinnam dostać okres. Jeśli liczy się od punkcji jako owulacja. Mam idealnie 26-28 dniowe cykle więc tak by wypadało. Jeśli mówisz, że na ciążę pozamaciczną jest za wcześnie to mnie trochę uspokoiłaś. Czekam z niecierpliwością na wyniki bety, mąż ma odebrać. Tylko to mnie uspokoi. A jeśli chodzi o Twoje dzidziusie to na prawdę nie masz się o co martwić. Jeśli bączek był na tyle silny by się zadomowić z rodzeństwem to już drugi go przypilnuje by został!! &&&&&&&&

martaczi - za dobre wieści i duuużą betkę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

domat Kochana! Cieszę się, że już lepiej. I gdybym miała obstawiać przyczynę tych wczorajszych sensacji to właśnie ostatnie podrygi wrednej @. Ciąża pozamaciczna najczęściej zaczyna dawać objawy między 5-7 tygodniem ciąży kiedy zarodek rośnie. Leż koniecznie jak najwięcej a my tu wszystkie ściskamy &&&& za betę

lawendowy powodzenia w ostatnim dniu pracy! Zasłużyłaś za ten wypoczynek!!!

martka
na którą masz wizytę???

Sony
powtarzasz dziś betę???

Ja Wam przesyłam całą moc dobrej energii i ciążowych fluidów:tak: Lecę się trochę ogarnąć, bo aż wstyd, ale jeszcze w łóżku się grzebię :confused2:

martaczi &&&&& za super dobrą betkę!!!:tak:

domat za Twoją betę również mocno trzymam kciuki &&&&&&&

Lawendowy Sen piąteczek szczególnie dla Ciebie niech szybko minie i od jutra upragniony wypoczynek :-):-D:-):-D:-)

Agapl następną weryfikację mam w poniedziałek :szok: wtedy to już i betka powinna być dodatnia, bardzo się boje

a ta luteina podjęzykowa to :eek: ojej...ble

Mikimo - ja też byłam z tych szczupłych i drobnych ;-) 51 kg przed ciążą. A teraz prawie 15 kg na plusie. Ciężko to już nosić, więc głównie poleguje na kanapie i kolejne kg rosną. Dodatkowo zima i wirusy grypy raczej skłaniają do siedzenia w domu, więc ruch minimalny. Ale damy radę:-)

reklama
lilonka Ty byłaś w szpitalu prawda? powiedz co lekarze powiedzieli na tą różnicę pomiędzy maleństwami?

Ostatnia edycja:
Do góry