reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kinga a jak Twoja @ ??? Raczyła się już pojawić? U mnie niezawodnie działa ciepła kąpiel, mycie okien i .... do zeszłego cyklu test sikany. Czasem nawet do apteki nie zdążyłam dojść jak nie miałam w zapasie :tak:

Mikimo - z tym testem to normalnie niesamowity sposób :-D A wredna @ jeszcze się niestety nie pojawiła. No cóż. Zobaczymy. Może pojawi się łaskawie do końca tygodnia. Bo jak nie .....:wściekła/y:

Kinga ja miałam spóźnioną @ ale zjawiłam się w wyznaczonym terminie, dr zrobiła usg ( może to nasza psychika?) a na drugi dzień już @ była

Gotadora- tylko, że ja mam się zjawić w 5 lub 6 dniu cyklu... więc muszę czekać na @ Będę już miała wtedy podglądanie jak działają leki ( mam już w domu zapas zastrzyków co mam brać, cała jedna półka lodówki zajęta przez Gonal F, Gonapeptyl, Pergoveris). No cóż, może mnie zacznie w końcu pobolewać brzuch. Jak @ przyjdzie wieczorem dzisiaj to od jutra wieczorem ( od 1 dnia cyklu) biorę pierwszy zastrzyk Gonapeptyl. A Ty jak się w ogóle czujesz? Jak samopoczucie?

Witajcie dziewczynki!
jak tam po wczorajszej obżerce brzuszki Wam urosły :-) ja zjadłm 4 ale licze na to że jednak wyjatkowo zamiast w boczki to w cycki pójdzie:-D
cudownego dnia życzę (chciałam napisać poranku bo dopiero sie z łózka zwlokłam ale uswiadomiłam sobie ze juz południe) i za wszystkie potrzebujące trzymam kciuki!!!
dziś czekam na same dobre wiadomości od was:-)

lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wirusków :tak::-D Mam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)

Oskaa - jakbyś zrobiła w niedzielę to miałabyś wsparcie m. W dodatku na spokojnie w Diagnostyce można przez całą dobę robić i za 2-3 godziny już są wyniki. Ja przeważnie robię na Traugutta w szpitalu, bo tam cały czas mają czynne.

Kinga ja też do tej pory robiłam na Traugutta w Diagnostyce. Sama nie wiem... dr mówił, zebym zrobiła w 12dpt, czyli w poniedziałek... Kurcze jak sobie tylko o tym pomyśle, to od razu mnie brzuch boli :sorry:

lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wirusków :tak::-D Mam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)

Ja bym polazła z mężem. Zawsze to solidne wsparcie :-) Tym bardziej, że we Wro masz możliwość zrobienia w niedziele i wynik za 2-3 godziny. Maciek i Zuzia kibicują z całych serduszek :tak:

Dziewczyny, dziewczyny :-D Pogadam jeszcze z mężem.
Ale myślicie, ze to nie ma wielkiej różnicy 11dpt a 12dpt? a jak zagnieżdżenie było później? i czy pora badania ma znaczenie?

reklama
Oskaa - pora badania nie ma znaczenia. Ale jak poszłabyś popołudniu to będzie prawie jak poniedziałek. Poza tym zawsze się i tak powtarza betkę, nawet jak będziesz miała mega wysoki wynik.

Do góry