reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

martaczi trzymam kciuki z moim maluchem za Twoją betę, aby urosła &&&&&&&&&&

domat to dobrze, że już Ci lepiej, leż i odpoczywaj, niech maluszek sobie rośnie :-)

martaczi, domat dziękuję, czujemy się dobrze, wczoraj byliśmy z mężem i naszym czterołapym na spacerku na molo w Orłowie, było tak pięknie, słońce świeciło, cudownie

gotadora
dasz radę, maluchy były bardzo dobrej klasy więc nie ma innej opcji jak ta, że muszą zostać :-)

Lawendowy sen niech Ci ten ostatni dzień przed feriamii minie jak najszybciej :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Kinga niech małpiszon @ przyłazi, żebyś wszystko zaczęła w swoim czasie.
gosia Gonapeptyl to nie stymulacja tylko wyciszanie. Trzymam za Twoje pechołki, żeby podgoniły do przodu &&&&&&&&&&
martaczi za betkę &&&&&&&&&&&&&&& :-)
domat dobrze, ze zostałaś w domku :tak: Leż i odpoczywaj. Czekamy na bete &&&&&&&&&&&&& :-)
Sony dziś powtarzasz? &&&&&&&&&&&&&&&&&
lawendowy od poniedziałku ferie :-D

Od wszystkich wysyłających fluidi łapię :tak::-)

Madzialenak, dziekuje u mnie bezobiawowo. Dzis mam nastwienie entuzjastycznie. Mam pelno energi hihih Tylko jestem caly czas taka poddenerwowana i dlatego znowu sacze meliske ;-)
A Ty jak sie czujesz???

Ostatnia edycja:
gotadora a Ty będziesz w poniedziałek w Gdańsku??

w Olsztynie wyniki zrobie, to kosztuje 75 zl, drozej by mi wyszlo dojechać, choć tam mam już opłacone, ale jak tak dalej pójdzie to szybko się pojawie, bo luteina szybko mi wyjdzie, ale na w razie co - coś tak czułam - w poniedziałek poprosiłam o dodatkową receptę, mam więc jeszcze receptę z dwoma paczkami luteiny, teraz wychodzi 24 na dzień tej dowcipnej, plus 12 pod język

Domat, dobrze,ze wzielas wolne i odpoczywasz. Te bole jajnika, to faktycznie musi byc @, ktorej sie cos pokrecilo i chciala koniecznie przyjsc. Trzymam kciuki za bete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Gotadora, to testujesz razem z Oskaa. trzymam za Was dziewczyny mocno kciuki.Niech beta bedzie wysoka!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Lawendowy, jupiiii, to od dzis popoludnia masz ferieeee. Odpocznij sobie. Zaslugujesz na to :tak: a babsztyle daly CI juz spokoj ,czy nadal sie pastwia????

Kwiatuszqu - rozmawialam dzisiaj z M na temat twojego postu o tym dofinansowaniu jesli oddasz czesc swoich komoreczek i powiem ci ze sama nie wiem co tym myslec... wiem ze dziewczyny tutaj sa na - nie - ale moze regulamin w jakis sposob okresla zasady na jakich ma to funkcjonowac - piszesz ze oddaje sie gdy ma sie wiecej jak 10 jajeczek no to juz cos - co do stymulacji wiadomo jak to z lekarzami ale chyba nie beda cie faszerowac tak zeby ryzykowac twoim zyciem - no naprawde ciezko stwierdzic - ale z drugiej strony - wiadomo kasa, kazdy grosz sie liczy - jesli to pomoglo by Ci podejsc do kolejnego invitro - wiadomo probujemy wszystkiego zeby spelnic to nasze marzenie i wszystko co daje nam chociaz iskierkie nadziei bedziemy chwytac - sama musisz zdecydowac - jedno jest pewnie jak nie zdecydujesz zawsze bedziemy z toba.
Jeszcze nie podjełam żadnej decyzji wczoraj z Emkiem troche rozmawialismy ale zeby mu przedstawic cała sprawe musze byc obeznana wiec napewno nie podejme żadnej decyzji pochopnie i sama
Dlatego chcialam zebyscie wypowiedzialy swoje zdanie
Tez juz myslałam o zbadaniu AMH

Kwiatuszek, nie uwierzysz ale nie moglam zasnac.Doskonale wiem ,ze tonacy brzytwy sie chwyta i dlatego wkurza mnie,ze kliniki wykorzystuja ten fakt. I to na dodatek poslugujac sie argumentami , ktore dodatkowo uderzyly w moje serce. Nieplodnosc, to choroba i nie moge pojac ,ze w czyims nieszczesciu ludzie widza biznes.Podobnie jakas osoba wchodzi systematycznie na forum i promuje jakies targi nieplodnosci. LUDZIE,czy Wy powariowaliscie!!! Nieplodnosc to choroba a nie salon mody!!! Jestem chora ide do lekarza a nie na targi!!!
Mam zal do rzadu,ze zamiast usiasc na stolki i konkretnie, rzetelnie opracowac prawo w zakresie in vitro, to oni temat znow,odstwaii w niepamiec. Juz jest niz demograficzny , i wdza jakie sa tego konsekwencje ale nic nie robia by ulatwic ludziom posiadaie dzieci. Kwiatuzku, oczywiscie trzymam kciuki ale zrob dokladny wywiad zanim sie zdecydujesz i tak jak pisze pelna nadziei, zbadaj AMH. A wiesz moze,co bedzie w momencie jesli bedzisz miec mniej niz 10 jajeczek? Trzeba bedzie doplacic brakujace 50%?
Dowiem sie wszystkiego jak tylko odpisza to powiem Wam co wyszło
dzieki ze pomagacie i podsuwacie mi pytania bo kto sie zna lepiej jak Wy :)
Kwiatuszeq opowiem Ci naszą historię. W Artemidzie jeśli wyhodujesz więcej niż 10 komórek jest możliwość tak zwanego "daru serca" dla niepłodnej pary, czyli oddania wszytskich komórek ponad Twoje 10. Nieodpłatnie. I to było fair w stosunku do nas. Zgodziliśmy się, ale po fakcie okazało się, że z moich 17 komórek TYLKO 8 było dojrzałych, więc nie przekazali NIC. A pęcherzyków było 17!!! Rozumiem sprawę finansową w tym programie. Ale bardzo dokładnie poznaj reguły gry!!! Poza tym powiem szczerze, że w Artemidzie koszty są często o połowe niższe niż w Warszawie i nawet z kosztami noclegu i dwóch dojazdów z Poznania wyszło nas to bardzo korzystnie. Przemyśl, czy warto ryzykować nieudany program, gdy z pobranych komórek mało co będzie. I przeczytaj wszytsko co małym druczkiem:tak:

napewno wlasnie bysmy podchodzili w Poznianiu bo tu mamy najblizej
dzieki laski jeszcze raz za pomoc

reklama
lilonka tak w poniedziałek. Tylko w ten dzień będę cały dzień sama i tak się wczoraj zastanwiałam z mężem czy nie iść w niedzielę... Ale tak się tą betą stresuję, ze chyba jednak pójdę w poniedziałek. Łapię to całe morze kolorowych wirusków :tak::-D Mam nadzieję, ze wiruski Zuziulkowo-Maciusiowe przyniosą mi dużo szczęścia :-):-)

Do góry