Cudownie , takie wiadomości z rana są superNo to jeszcze jeden dla pewności
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Mam zrozumiec ze masz wtedy 4 posladki?fajowete gatki. Ciekawe jak z rozmiarem . Ja nienawidzę jak mi majty dzielą pośladek na pół
Nam tez, także wszystko zależy od tego co @KiedyPytam co u Was jest przyczyna. Dużo badań przed wami, ale to wszystko idzie dość sprawnie. Jeśli już coś wiesz, to napisz nam, co jest u Was przyczynaHej, my się leczymy w Anglii, nam od razu zaproponowali IVF/ICSI.. Staramy się 6 lat....
To ze masz jedno dziecko, wcale nie znaczy, ze chęć posiadania drugiego, jest mniejsza czy ze w ogóle Twoje zmartwienia są mniejsze niż tych co nie maja. Myśle ze to całkiem naturalne, bo ja na razie marze chociaż o jednym, ale wiem, ze chciała bym chociaż dwoje lub nawet troje...Ja mam dzisiaj jakoś gorszy dzien... Zbieraliśmy mnóstwo ubranek itp po synu. I tak ostatnio chciałam oddać rowerek i w ogóle oddawać te rzeczy. No, ale mąż mówi, żeby poczekać. Moja mama tez pare ładnych rzeczy dla dziewczynki ma po bratanicy i mówię jej żeby oddała, ze my na jednym dziecku raczej przestaniemy. I niby to decyzja przemyślana, ale smutek jest i czuje niesprawiedliwość ogromną losu. Jestem wdzięczna za to ze mam syna, ale ogarnia mnie złość kiedy widzę ile durnych osób ma dzieci i traktuje je jako przytulanki...
Macie jeszcze dwie szanse na dziecko i możesz być jeszcze dwa razy w ciazy. Ja miałam 3 zarodki 4AA i dwa 4AB i jeden się nie rozmrozil prawidłowo, a z dwóch beta była zero, wiec nie patrz za bardzo na te numerki. Czuje ze i tak się nie poddasz
bazylia128
@Netiaskitchen łap ode mnie buziaczki - usmialam sie z wczoraj z Toba - dawno sie nie smialysmy - jakas spokojna ostatnio jestes
Nam tez, także wszystko zależy od tego co @KiedyPytam co u Was jest przyczyna. Dużo badań przed wami, ale to wszystko idzie dość sprawnie. Jeśli już coś wiesz, to napisz nam, co jest u Was przyczyna
U nas te wszystkie badania się ciągnęły baaaardzo długo, mam wrażenie że wieki I te ciągle pobierania krwi, wampiry pieprzone
bazylia128
Mialas dwa podane? Ale super - kiedy beciora?Dziewczynki oto moje mrozaki co ze mną do domu przyszły
bazylia128
wow pierwszy raz sie chyba tak uzewnetrznilas heheheh ale dlaczego te przytulanki - ja myslalam ze jak sie przytula to sie kocha Ogarnj sie - jestes przed transferemJa mam dzisiaj jakoś gorszy dzien... Zbieraliśmy mnóstwo ubranek itp po synu. I tak ostatnio chciałam oddać rowerek i w ogóle oddawać te rzeczy. No, ale mąż mówi, żeby poczekać. Moja mama tez pare ładnych rzeczy dla dziewczynki ma po bratanicy i mówię jej żeby oddała, ze my na jednym dziecku raczej przestaniemy. I niby to decyzja przemyślana, ale smutek jest i czuje niesprawiedliwość ogromną losu. Jestem wdzięczna za to ze mam syna, ale ogarnia mnie złość kiedy widzę ile durnych osób ma dzieci i traktuje je jako przytulanki...
bazylia128
Podejdziecie do tej jeszcze jednej stymulacji jak bedzie trzeba co????Mamy ale one kiepsko rokują 3BC i 2BC wrócimy teraz i koniec. Najsilniejsze trzy już poszły i beta 0.
reklama
bazylia128
jejkkkuuu tyle razy sie zastanawialam ze jak by sie w koncu udalo to czy ja sie obudze w nocy do dziecka??!!!!Kochana nie śpię z reguły o 2, 4 często jeszcze 5. Nadal karmię piersią i te 10 czy 20 minut . Niestety córka po karmieniu kręci się, więc i tak nie śpię, łażę po internetach. No takie to mam balety poczekaj też się doczekasz.
Podziel się: