reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mam dzisiaj jakoś gorszy dzien... Zbieraliśmy mnóstwo ubranek itp po synu. I tak ostatnio chciałam oddać rowerek i w ogóle oddawać te rzeczy. No, ale mąż mówi, żeby poczekać. Moja mama tez pare ładnych rzeczy dla dziewczynki ma po bratanicy i mówię jej żeby oddała, ze my na jednym dziecku raczej przestaniemy. I niby to decyzja przemyślana, ale smutek jest i czuje niesprawiedliwość ogromną losu. Jestem wdzięczna za to ze mam syna, ale ogarnia mnie złość kiedy widzę ile durnych osób ma dzieci i traktuje je jako przytulanki...
To ze masz jedno dziecko, wcale nie znaczy, ze chęć posiadania drugiego, jest mniejsza czy ze w ogóle Twoje zmartwienia są mniejsze niż tych co nie maja. Myśle ze to całkiem naturalne, bo ja na razie marze chociaż o jednym, ale wiem, ze chciała bym chociaż dwoje lub nawet troje...
Macie jeszcze dwie szanse na dziecko i możesz być jeszcze dwa razy w ciazy. Ja miałam 3 zarodki 4AA i dwa 4AB i jeden się nie rozmrozil prawidłowo, a z dwóch beta była zero, wiec nie patrz za bardzo na te numerki. Czuje ze i tak się nie poddasz 😉😉😉

Nam tez, także wszystko zależy od tego co @KiedyPytam co u Was jest przyczyna. Dużo badań przed wami, ale to wszystko idzie dość sprawnie. Jeśli już coś wiesz, to napisz nam, co jest u Was przyczyna 😉

U nas te wszystkie badania się ciągnęły baaaardzo długo, mam wrażenie że wieki 😁 I te ciągle pobierania krwi, wampiry pieprzone 😁😁

Ja mam dzisiaj jakoś gorszy dzien... Zbieraliśmy mnóstwo ubranek itp po synu. I tak ostatnio chciałam oddać rowerek i w ogóle oddawać te rzeczy. No, ale mąż mówi, żeby poczekać. Moja mama tez pare ładnych rzeczy dla dziewczynki ma po bratanicy i mówię jej żeby oddała, ze my na jednym dziecku raczej przestaniemy. I niby to decyzja przemyślana, ale smutek jest i czuje niesprawiedliwość ogromną losu. Jestem wdzięczna za to ze mam syna, ale ogarnia mnie złość kiedy widzę ile durnych osób ma dzieci i traktuje je jako przytulanki...
wow pierwszy raz sie chyba tak uzewnetrznilas ;) heheheh ale dlaczego te przytulanki - ja myslalam ze jak sie przytula to sie kocha ;) Ogarnj sie - jestes przed transferem ;)

reklama
Kochana nie śpię z reguły o 2, 4 często jeszcze 5. Nadal karmię piersią i te 10 czy 20 minut . Niestety córka po karmieniu kręci się, więc i tak nie śpię, łażę po internetach. No takie to mam balety 🤪 🤪 poczekaj też się doczekasz.
jejkkkuuu tyle razy sie zastanawialam ze jak by sie w koncu udalo to czy ja sie obudze w nocy do dziecka??!!!!

Do góry