reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na pocieszenie sobie pomysł, że to nie jest zbyt dobry pomysł robić stymulacje w wakacje. Sezon wakacyjny, co jak dobrych ludzi w labie nie będzie?
Ja zawsze uważałam, żeby mieć stymulacje nie w okresie wakacji, świat, innych okienek. A tak wrzesień - październik francuziki będą pracować, wypoczęci i szczęśliwi.
N'est-ce pas?

Ty jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.

T’as sûrement raison 😁
Może być tak, ze niektórzy będą na wakacjach, nie pomyślałam o tym, za bardzo skupiłam się na tym ze tu i teraz muszę.
Już mi lepiej 😘
Alez proszę bardzo :)
Tez mi się zdarzało czekać żeby ominąć wakacje.
Zwlaszcza, że francuziki masowo się urlopu a w sierpniu więc słabo by było.
Głowa do góry!

Rozumiem Cie kochana bo ja mialam miec transfer najpierw w marcu potem w kwietniu a teraz prawdopodobnie lipiec. To prawda ze ten czas jest dla nas na wagę zlota ale niestety nie mamy czasami na to wpywu musimy czekać . Kochanie najważniejsze ze wyniki super. To jest bardzi dobra wiadomość i cieszymy sie z tego😉
A to ciacho wyglada obłędnie 😜
No właśnie to czekanie jest wkurzające, ale co możemy zrobić? Super ze będziesz miała transfer w lipcu, mam nadzieje ze to będzie już ten szczęśliwy 😘🥰

Ty jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
Nie wiem jacy lekarze będą a jacy nie w twojej klinice. Na pewno część będzie na urlopie. Tak samo ludzie pracujący w labie. Taki okres.

@milagors Chodziło pewnie o to, ze we Francji szczególnie w sierpniu wszyscy są na wakacjach, nawet niektóre sklepy, resteuracji są zamknięte i nikogo to nie dziwi, a gdybym zaczęła teraz, tak by mi wypadła punkcja 😉
Ty masz teraz stymulację, wiec punkcję będziesz miała za niedługo, spokojnie, wszystko będzie dobrze 🙂.

@milagors Chodziło pewnie o to, ze we Francji szczególnie w sierpniu wszyscy są na wakacjach, nawet niektóre sklepy, resteuracji są zamknięte i nikogo to nie dziwi, a gdybym zaczęła teraz, tak by mi wypadła punkcja 😉
Ty masz teraz stymulację, wiec punkcję będziesz miała za niedługo, spokojnie, wszystko będzie dobrze 🙂.

Dziękuję za pocieszenie 😘 W tym roku ludzie raczej z urlopem poczekają aż się uspokoi sytuacja z koroną, więc mam nadzieję że skończą ze mną najpierw a później niech sobie jadą gdzie chcą 😁

reklama
No coś ty, mój lekarz poszedł na urlop więc moją stymulacje kończył szef kliniki. Wszystko się powiodło :)

Do góry