Już obliczyłam ze punkcję będę miała gdzieś w połowie października, przyjmuje już to ze spokojem ciastko pomogłoSierpień też dobry Nie jest to może mega szybko ale też nie cała wieczność.
reklama
Na pocieszenie sobie pomysł, że to nie jest zbyt dobry pomysł robić stymulacje w wakacje. Sezon wakacyjny, co jak dobrych ludzi w labie nie będzie?
Ja zawsze uważałam, żeby mieć stymulacje nie w okresie wakacji, świat, innych okienek. A tak wrzesień - październik francuziki będą pracować, wypoczęci i szczęśliwi.
N'est-ce pas?
Ty jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
Alez proszę bardzoT’as sûrement raison
Może być tak, ze niektórzy będą na wakacjach, nie pomyślałam o tym, za bardzo skupiłam się na tym ze tu i teraz muszę.
Już mi lepiej
Tez mi się zdarzało czekać żeby ominąć wakacje.
Zwlaszcza, że francuziki masowo się urlopu a w sierpniu więc słabo by było.
Głowa do góry!
No właśnie to czekanie jest wkurzające, ale co możemy zrobić? Super ze będziesz miała transfer w lipcu, mam nadzieje ze to będzie już ten szczęśliwyRozumiem Cie kochana bo ja mialam miec transfer najpierw w marcu potem w kwietniu a teraz prawdopodobnie lipiec. To prawda ze ten czas jest dla nas na wagę zlota ale niestety nie mamy czasami na to wpywu musimy czekać . Kochanie najważniejsze ze wyniki super. To jest bardzi dobra wiadomość i cieszymy sie z tego
A to ciacho wyglada obłędnie
Nie wiem jacy lekarze będą a jacy nie w twojej klinice. Na pewno część będzie na urlopie. Tak samo ludzie pracujący w labie. Taki okres.Ty jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
@milagors Chodziło pewnie o to, ze we Francji szczególnie w sierpniu wszyscy są na wakacjach, nawet niektóre sklepy, resteuracji są zamknięte i nikogo to nie dziwi, a gdybym zaczęła teraz, tak by mi wypadła punkcjaTy jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
Ty masz teraz stymulację, wiec punkcję będziesz miała za niedługo, spokojnie, wszystko będzie dobrze .
Nie wiem jacy lekarze będą a jacy nie w twojej klinice. Na pewno część będzie na urlopie. Tak samo ludzie pracujący w labie. Taki okres.
Nie zgadzam się z Tobą, w tym roku raczej urlopów ludzie niechętnie będą brali przez koronę... Mam nadzieję...
Czarna1985
Fanka BB :)
Kochana musimy cierpliwie czekaćNo właśnie to czekanie jest wkurzające, ale co możemy zrobić? Super ze będziesz miała transfer w lipcu, mam nadzieje ze to będzie już ten szczęśliwy
Trzymam kciuki kochana za nas zeby nam sie udało
@milagors Chodziło pewnie o to, ze we Francji szczególnie w sierpniu wszyscy są na wakacjach, nawet niektóre sklepy, resteuracji są zamknięte i nikogo to nie dziwi, a gdybym zaczęła teraz, tak by mi wypadła punkcja
Ty masz teraz stymulację, wiec punkcję będziesz miała za niedługo, spokojnie, wszystko będzie dobrze .
Dziękuję za pocieszenie W tym roku ludzie raczej z urlopem poczekają aż się uspokoi sytuacja z koroną, więc mam nadzieję że skończą ze mną najpierw a później niech sobie jadą gdzie chcą
reklama
motylek24
Fanka BB :)
No coś ty, mój lekarz poszedł na urlop więc moją stymulacje kończył szef kliniki. Wszystko się powiodłoTy jak coś napiszesz to mnie normalnie załamujesz.... Że niby lato i mam teraz stymulacje to znaczy że teraz lekarzy dobrych nie będzie i mam mniejsze szanse??? Dzięki, uspokoiłaś mnie.
Podziel się: