reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama

Załączniki

• IMG_20200610_205210.jpg
    IMG_20200610_205210.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
Ja przy pierwszych dwóch nie bralam a przy trzecim wzielam wolne po, ale tylko chyba dwa dni bo potem wypadł weekend. Pierwsze 3 dni bylam na relanium, które działało na mnie baardzzooo dlatego po pierwszych transferach i zasypianiu w pracy wiedziałam,że przy 3 razie nie ogarnę. I to był dobry pomysł zostać w domu. Zależy jaki masz charakter pracy, jeśli praca bez stresu i wysiłku to ok, jeśli jakies nerwy to najlepiej ich unikać. Trzymam kciuki i powodzenia !!!

Zgadzam się z kolezanka, ja akurat mam stresująca pracę i oczywiście dźwiganie więc brałam. Obecnie jestem na L4 i będę się przygotywyeac do kolejnej stymulacji i transferu.
Pozdrawiam i trzymam kciuki

Kot jak kot ale jeziora szczerze Fredzioszko zazdroszczę .
Jak jutro pójdę to fotę cyknę, bo dziś deszcz popsuł plany i dzisiejy dzień spędzę w domu z książką.
Jezioro mamy fajne, ma ponad 3km długości i tak pięknie się wije, że nie widzisz końca. Kilka trupów niestety już w nim pływało 😱

Śliczny ❤ Mój syn pozdrawia Twojego syna 😁
O kurczę, jaki śliczny 😍😍😍. Jak się wabi? Po chacie ci biega czy w klatce trzymasz? Mi strasznie szkoda zwierzaków które są cały czas trzymane w klatce 😢. Jak miałam kiedyś fretki to tylko na noc spały w klatce, miały tam hamaczki i w nich spały 😊. A w dzień to rozpiździel po całej chacie robiły 😂

reklama
Do góry