reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

O kurczę, jaki śliczny 😍😍😍. Jak się wabi? Po chacie ci biega czy w klatce trzymasz? Mi strasznie szkoda zwierzaków które są cały czas trzymane w klatce 😢. Jak miałam kiedyś fretki to tylko na noc spały w klatce, miały tam hamaczki i w nich spały 😊. A w dzień to rozpiździel po całej chacie robiły 😂

Wabi się Puszek, puszczam go biegać po domu ale ostatnio mi się zdoił na sofę to ma teraz karę i siedzi skubaniec w klatce 😁 Poza tym mamy remont teraz, robimy łazienkę i jest burdel straszny i dużo kurzu więc go narazie nie puszczam 🙂 Ale tak to ogólnie codziennie sobie biega i bzyka moje laczki 😂😂😂😂

reklama
Dziewczyny jakiś program mi się zepsuł, bo mąż pojechał do swoich rodziców a ja zamiast jakie mani, pedi czy coś to wzięłam się za odkurzanie 🙄🙄🙄??
He he he, przykładna żona po prostu jesteś 😜. A wiesz że ja też niedawno myślałam żeby odkurzyć 🤔. Na razie na myśleniu się skończyło bo niby czytam książkę, a na forum ciągle siedzę 😅.
Jak tam w pracy? Zadowolona jesteś?

Normalnie czuć z daleka że jesteś szczęśliwa 😍😍😍
Twoja mamuśka ma taką pasję? Super 😍. Kupuję z jakiejś jednej firmy czy ogólnie to co jej się spodoba? No, czadowo 😄. Zrób zdjęcie jak ci pozwoli 🙂.
Moje pączusie, telefon przekłamuje kolory, są na żywo takie pięknie rumiane, @mary.m to Zobacz załącznik 1131676te kulki. I zakwitła następna królowa 😍. Będę was dręczyć cały czerwiec 😂

Ekstra, zjadłabym, już mi ślinka cieknie :)

He he he, przykładna żona po prostu jesteś 😜. A wiesz że ja też niedawno myślałam żeby odkurzyć 🤔. Na razie na myśleniu się skończyło bo niby czytam książkę, a na forum ciągle siedzę 😅.
Jak tam w pracy? Zadowolona jesteś?
Taaaaak bardzo ❤️❤️ Wkoncu trochę odżyłam ! Nie wiem czy to zasługa ostatniego pozytywnego testu czy zmiana otoczenia ale trochę zmieniłam myślenie ba pozytywne i poprostu czekam co będzie ❤️
Na następny transfer jestem obstawiona lekami ( ze zdobyczy ❤️❤️❤️❤️) ale jednak 😂😂 także chyba musi się idąc co nie ? A jak nie to i tak jestem szczesliwa bo już mamy odłożone na kolejna stymulację i obędzie się bez kredytów 🤟🤟🤟

reklama
Do góry