reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

O kurczę, jaki śliczny 😍😍😍. Jak się wabi? Po chacie ci biega czy w klatce trzymasz? Mi strasznie szkoda zwierzaków które są cały czas trzymane w klatce 😢. Jak miałam kiedyś fretki to tylko na noc spały w klatce, miały tam hamaczki i w nich spały 😊. A w dzień to rozpiździel po całej chacie robiły 😂

Wabi się Puszek, puszczam go biegać po domu ale ostatnio mi się zdoił na sofę to ma teraz karę i siedzi skubaniec w klatce 😁 Poza tym mamy remont teraz, robimy łazienkę i jest burdel straszny i dużo kurzu więc go narazie nie puszczam 🙂 Ale tak to ogólnie codziennie sobie biega i bzyka moje laczki 😂😂😂😂

reklama
Dziewczyny jakiś program mi się zepsuł, bo mąż pojechał do swoich rodziców a ja zamiast jakie mani, pedi czy coś to wzięłam się za odkurzanie 🙄🙄🙄??
He he he, przykładna żona po prostu jesteś 😜. A wiesz że ja też niedawno myślałam żeby odkurzyć 🤔. Na razie na myśleniu się skończyło bo niby czytam książkę, a na forum ciągle siedzę 😅.
Jak tam w pracy? Zadowolona jesteś?

Normalnie czuć z daleka że jesteś szczęśliwa 😍😍😍
Twoja mamuśka ma taką pasję? Super 😍. Kupuję z jakiejś jednej firmy czy ogólnie to co jej się spodoba? No, czadowo 😄. Zrób zdjęcie jak ci pozwoli 🙂.
Moje pączusie, telefon przekłamuje kolory, są na żywo takie pięknie rumiane, @mary.m to Zobacz załącznik 1131676te kulki. I zakwitła następna królowa 😍. Będę was dręczyć cały czerwiec 😂

Ekstra, zjadłabym, już mi ślinka cieknie :)

He he he, przykładna żona po prostu jesteś 😜. A wiesz że ja też niedawno myślałam żeby odkurzyć 🤔. Na razie na myśleniu się skończyło bo niby czytam książkę, a na forum ciągle siedzę 😅.
Jak tam w pracy? Zadowolona jesteś?
Taaaaak bardzo ❤️❤️ Wkoncu trochę odżyłam ! Nie wiem czy to zasługa ostatniego pozytywnego testu czy zmiana otoczenia ale trochę zmieniłam myślenie ba pozytywne i poprostu czekam co będzie ❤️
Na następny transfer jestem obstawiona lekami ( ze zdobyczy ❤️❤️❤️❤️) ale jednak 😂😂 także chyba musi się idąc co nie ? A jak nie to i tak jestem szczesliwa bo już mamy odłożone na kolejna stymulację i obędzie się bez kredytów 🤟🤟🤟

reklama
Do góry