reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja wymyśliłam, że muszę się trochę zresetować i odpocząć. Od dawna marzy mi się wyjazd nad nasze morze i chcę się wybrać na parę dni. Ostatni raz byłam lata temu i w zasadzie tylko w Trójmieście. Gdzie pojechać, żeby było przyjemnie i bez dzikich tłumów? 🤷‍♀️ Muszę się wreszcie JADU nawdychać 😄
Mikoszewo polecam malo ludzi

reklama
@fredka84 co to za kulki?? zaciekawiłaś mnie :)
Tak Was czytam jak piszecie o tej metforminie i postanowiłam, że muszę iść w tym miesiącu zrobić wreszcie krzywą glukozowo-insulinową, miałam to sprawdzić przed koronawirusem
A to takie małe szybkie pączki z twarogiem, już tu kiedyś wrzucałam ale masz sobie zobacz. Dobre są na ciepło do kakao albo z mlekiem 😄

Dziewczyny !! Trochę się chwale ale tez chce Was zmobilizować do badan na IO😉
6.04 ważyłam 73 kg. Płacz, rezygnacja i nieudany transfer. Poszłam na badania i wyniki dostałam 22.05. IO wysoka!
Metformine zaczęłam brać 29.05
A dziś mija 14 dni na metforminie i wazę 69 kg!!! Czyli na dobra sprawę w dwa tygodnie spadło mi 4 kg.
Nie mogę w to uwierzyć bo nie widzę tego po sobie ale czuje się „lekko”. Nie jestem napompowana i nie jem na sile 5 razy dziennie małych posiłków.
Nie chodzi mi o to żeby teraz każda z Was diagnozowala u siebie IO ale naprawdę uwierzcie ze nie zawsze powszechnie akceptowana dieta typu 5 posiłków, ostry wysiłek fizyczny czy inne metody odchudzania będą dobre. Bo ja wiele lat !! Tak wiele lat ! byłam na permanentnej diecie od dietetyków, od Ewy Chodakowskiej, od Ani Lewandowskiej a nawet korzystałam z cateringu dietetycznego. A moja waga stała a czasem rosła ...
przez rok nie mogłam dotrzeć na badania chociaż czytałam forum i wiedziałam ze warto zrobić to badanie. Po cichu liczyłam ze u mnie tego nie będzie. Cukier zawsze miałam w normie. A waga nie spada bo rezygnuje z diety objadaj się a potem do niej wracam i tak w kółko.
A jak widać wystarczyło zmienić drogę 😉😉

Załączniki

• 3A457FE0-1F41-4135-AD5E-78C91D969392.jpeg
    3A457FE0-1F41-4135-AD5E-78C91D969392.jpeg
    166,1 KB · Wyświetleń: 58
Kurde, wczoraj mnie trochę ścięło 😱. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka 😘. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani😱) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami 😘.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa 🙄. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
A masz jakąś fotę tych kiełbasek? Czy nie do się już zrobić foty? 😆😆😆

Zrob zdjecie ;) Ja juz u rodzicow ;) szczesliwa 😍😍😍 Moja mama ma cal kolekcje porcelanowych lalek ;) i mi o nich opowiada i pokazuje - wszystkie warkoczyki a ja udaje zeslucham a jednak w glwie co innego ❤❤❤ Kiedys chyba opowiadalm jak moj brat ten pierwszy ze zdjecia kiedys zostal sam w domu i sie naje....llll i on ma jakis chybe lek jak ztego koszmatu alelczki chaki ;) Moi rodzice wrozili do domu a on spal u nich w sypalini i wszystkie lalki pozamykane w sejfie mojego ojca - jako wojskowy musi miec sejf na bron ;)
Normalnie czuć z daleka że jesteś szczęśliwa 😍😍😍
Twoja mamuśka ma taką pasję? Super 😍. Kupuję z jakiejś jednej firmy czy ogólnie to co jej się spodoba? No, czadowo 😄. Zrób zdjęcie jak ci pozwoli 🙂.
Moje pączusie, telefon przekłamuje kolory, są na żywo takie pięknie rumiane, @mary.m to 1591871633152553729496.jpgte kulki. I zakwitła następna królowa 😍. Będę was dręczyć cały czerwiec 😂

Załączniki

• IMG_20200611_121840.jpg
    IMG_20200611_121840.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry