reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja wymyśliłam, że muszę się trochę zresetować i odpocząć. Od dawna marzy mi się wyjazd nad nasze morze i chcę się wybrać na parę dni. Ostatni raz byłam lata temu i w zasadzie tylko w Trójmieście. Gdzie pojechać, żeby było przyjemnie i bez dzikich tłumów? 🤷‍♀️ Muszę się wreszcie JADU nawdychać 😄
Mikoszewo polecam malo ludzi

reklama
@fredka84 co to za kulki?? zaciekawiłaś mnie :)
Tak Was czytam jak piszecie o tej metforminie i postanowiłam, że muszę iść w tym miesiącu zrobić wreszcie krzywą glukozowo-insulinową, miałam to sprawdzić przed koronawirusem
A to takie małe szybkie pączki z twarogiem, już tu kiedyś wrzucałam ale masz sobie zobacz. Dobre są na ciepło do kakao albo z mlekiem 😄

Dziewczyny !! Trochę się chwale ale tez chce Was zmobilizować do badan na IO😉
6.04 ważyłam 73 kg. Płacz, rezygnacja i nieudany transfer. Poszłam na badania i wyniki dostałam 22.05. IO wysoka!
Metformine zaczęłam brać 29.05
A dziś mija 14 dni na metforminie i wazę 69 kg!!! Czyli na dobra sprawę w dwa tygodnie spadło mi 4 kg.
Nie mogę w to uwierzyć bo nie widzę tego po sobie ale czuje się „lekko”. Nie jestem napompowana i nie jem na sile 5 razy dziennie małych posiłków.
Nie chodzi mi o to żeby teraz każda z Was diagnozowala u siebie IO ale naprawdę uwierzcie ze nie zawsze powszechnie akceptowana dieta typu 5 posiłków, ostry wysiłek fizyczny czy inne metody odchudzania będą dobre. Bo ja wiele lat !! Tak wiele lat ! byłam na permanentnej diecie od dietetyków, od Ewy Chodakowskiej, od Ani Lewandowskiej a nawet korzystałam z cateringu dietetycznego. A moja waga stała a czasem rosła ...
przez rok nie mogłam dotrzeć na badania chociaż czytałam forum i wiedziałam ze warto zrobić to badanie. Po cichu liczyłam ze u mnie tego nie będzie. Cukier zawsze miałam w normie. A waga nie spada bo rezygnuje z diety objadaj się a potem do niej wracam i tak w kółko.
A jak widać wystarczyło zmienić drogę 😉😉

Załączniki

• 3A457FE0-1F41-4135-AD5E-78C91D969392.jpeg
    3A457FE0-1F41-4135-AD5E-78C91D969392.jpeg
    166,1 KB · Wyświetleń: 55
Kurde, wczoraj mnie trochę ścięło 😱. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka 😘. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani😱) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami 😘.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa 🙄. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
A masz jakąś fotę tych kiełbasek? Czy nie do się już zrobić foty? 😆😆😆

Zrob zdjecie ;) Ja juz u rodzicow ;) szczesliwa 😍😍😍 Moja mama ma cal kolekcje porcelanowych lalek ;) i mi o nich opowiada i pokazuje - wszystkie warkoczyki a ja udaje zeslucham a jednak w glwie co innego ❤❤❤ Kiedys chyba opowiadalm jak moj brat ten pierwszy ze zdjecia kiedys zostal sam w domu i sie naje....llll i on ma jakis chybe lek jak ztego koszmatu alelczki chaki ;) Moi rodzice wrozili do domu a on spal u nich w sypalini i wszystkie lalki pozamykane w sejfie mojego ojca - jako wojskowy musi miec sejf na bron ;)
Normalnie czuć z daleka że jesteś szczęśliwa 😍😍😍
Twoja mamuśka ma taką pasję? Super 😍. Kupuję z jakiejś jednej firmy czy ogólnie to co jej się spodoba? No, czadowo 😄. Zrób zdjęcie jak ci pozwoli 🙂.
Moje pączusie, telefon przekłamuje kolory, są na żywo takie pięknie rumiane, @mary.m to 1591871633152553729496.jpgte kulki. I zakwitła następna królowa 😍. Będę was dręczyć cały czerwiec 😂

Załączniki

• IMG_20200611_121840.jpg
    IMG_20200611_121840.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry