reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochanie ty masz chyba termomixa ja mam ten TM6 ale nie ukrywam ze czasami na szybciora cos zrobie - albo nie zrobie wcale :o 😘 😂 i taki sobie stoi i teraz sobie obiecalam ze bede dzialac ;) Ja dzisiaj mam obiecany obiadek u rodzicow ;) A robilas ta kawe na zimno po poreansku ? @Aaaanna ty to tez chyba masz???
Ja mam kochanie TM5.
Tak robilam mi bardzo smakowala mojemy mezowi mniej bo ja bez cukru a on lubi na słodko kawe. TM6 to juz Mercedes w kuchni super😁
Milego obiadku z rodzicami😘😘😘

Hej kochana. Dzisiaj jakis fit obiad na szybko. Warzywka na parze, jakaś kasza lub ryż basmati do tego i jakis dobry sosik. Bez mięsa- bo potem pójdę do rodziców A tam na dziś golębie;)
Ale będzie też nie fit, bo mam ochotę na ciasto pleśniaka;) i jak tylko zaraz zechce mi się podnieść 4 litery z kanapy to za ciasto się wezmę ;)
Golabki😜😜😜ale bym zjadła 😁
Powiem szczerze ze nigdy nie jadlam tego ciasta. Wrzuć fotkę jak zrobisz 😜

Kurde, wczoraj mnie trochę ścięło 😱. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka 😘. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani😱) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami 😘.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa 🙄. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic
U mnie caly czas deszcz wiec nici z grilla 😭moze w niedziele pojawi sie sloneczko to cos pomyslimy. Moj mezulek caly weekend wolne wiec pewnie zrobimy sobie jakis resecik😂

Link do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać;)

Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze ;)
Az mi slinka cieknie na to ciacho 😜😜😜

Link do: Pleśniak | Moje Wypieki
Tak powinno wyglądać;)

Moje jeszcze gorące stygnie w piekarniku. Potem cykne fotkę. Dałam maliny i jabłka przesmażone i o ciemnej warstwie zapomniałam [emoji2357][emoji2356] wywalilam ja na wierzch bo przypomniało mi się,że włożyłam do zamrazalki jak już wylalam beze ;)
Chodzi za mną od tygodni I nie mogę się zebrać, żeby upiec. Mam slinotok [emoji16]

U mnie caly czas deszcz wiec nici z grilla 😭moze w niedziele pojawi sie sloneczko to cos pomyslimy. Moj mezulek caly weekend wolne wiec pewnie zrobimy sobie jakis resecik😂
Resecik powiadasz, i prawidłowo 😘. U mnie właśnie zaczęło mocno padać i na kawę miałam iść nad jezioro a niestety piję w domu 🙁.

Z synem kawę piję, ale minę zaj.ebał😂 1591874033928384229737.jpg

Jajecznicę 😂 nie chce mi się nic gotować 😂 będę się właśnie ogarniać do lekarza, grzeje wosk co by tam nic nie utrudniało 😂 i może jeszcze skocze do fryzjera przed lekarzem jak mnie przyjmą, zrobić odrost i troszkę ściąć końcówki 😉
Kuzwa jak ja wam zazdroszczę ja tez chce iść do fryzjera 😭😭😭
No to masz fajną nutkę na ten resecik;)
Właśnie słucham 🥰zajebiste to...❤❤❤

reklama
Ale głodna jestem a wy tutaj tylko o jedzeniu. Póki co leżę w łóżku z cycem na wierzchu, moja królowa wyspać się musi 🤪 Dziś mam domowe nuggetsy, frytki dla najmłodszej z batata, surówka z kapusty i marchewki. Już nawet wymyśliłam wykwintną kolację dla dzieci - makaron z truskawkami😁

Do góry