reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@Pola0702 myślę o Tobie od rana, wyczytałam, że to już był 5 transfer, kiedy beta nie ruszyła 😞 masz mrożaczki z tej nowej stymulacji?A jakie zalecenia od Paśnika i ile razy już podchodziłaś z tymi zaleceniami? Pisałaś może do niego jak wygląda sytuacja i czy radzi może coś zmienić? Mam nadzieję, że masz siłę walczyć dalej i się nie poddasz, nawet nie wiesz jak mocno Ci kibicuję ❤

@fredka84 co to za kulki?? zaciekawiłaś mnie :)
Tak Was czytam jak piszecie o tej metforminie i postanowiłam, że muszę iść w tym miesiącu zrobić wreszcie krzywą glukozowo-insulinową, miałam to sprawdzić przed koronawirusem
Ja też muszę,przy okazji bety zrobie. Nawet Paś...nik zalecił zebym zrobiła bonteż mogę mieć io.

Co tam dziewczynki gotujecie dzis na obiadek?
Jajecznicę 😂 nie chce mi się nic gotować 😂 będę się właśnie ogarniać do lekarza, grzeje wosk co by tam nic nie utrudniało 😂 i może jeszcze skocze do fryzjera przed lekarzem jak mnie przyjmą, zrobić odrost i troszkę ściąć końcówki 😉

Ja wymyśliłam, że muszę się trochę zresetować i odpocząć. Od dawna marzy mi się wyjazd nad nasze morze i chcę się wybrać na parę dni. Ostatni raz byłam lata temu i w zasadzie tylko w Trójmieście. Gdzie pojechać, żeby było przyjemnie i bez dzikich tłumów? 🤷‍♀️ Muszę się wreszcie JADU nawdychać 😄

reklama
Do góry