Czy progesteron to żel? Ja miałam globulki, nie wiem czy jest w formie żelu, żel to chyba raczej do poślizguA to ten gel wciskany?
reklama
mary.m
Fanka BB :)
@Pola0702 myślę o Tobie od rana, wyczytałam, że to już był 5 transfer, kiedy beta nie ruszyła masz mrożaczki z tej nowej stymulacji?A jakie zalecenia od Paśnika i ile razy już podchodziłaś z tymi zaleceniami? Pisałaś może do niego jak wygląda sytuacja i czy radzi może coś zmienić? Mam nadzieję, że masz siłę walczyć dalej i się nie poddasz, nawet nie wiesz jak mocno Ci kibicuję ❤
mary.m
Czy progesteron to żel? Ja miałam globulki, nie wiem czy jest w formie żelu, żel to chyba raczej do poślizgu
Crinone to progesteron w formie żelu, do poślizgu się nie nada
Ja też muszę,przy okazji bety zrobie. Nawet Paś...nik zalecił zebym zrobiła bonteż mogę mieć io.@fredka84 co to za kulki?? zaciekawiłaś mnie
Tak Was czytam jak piszecie o tej metforminie i postanowiłam, że muszę iść w tym miesiącu zrobić wreszcie krzywą glukozowo-insulinową, miałam to sprawdzić przed koronawirusem
Jajecznicę nie chce mi się nic gotować będę się właśnie ogarniać do lekarza, grzeje wosk co by tam nic nie utrudniało i może jeszcze skocze do fryzjera przed lekarzem jak mnie przyjmą, zrobić odrost i troszkę ściąć końcówkiCo tam dziewczynki gotujecie dzis na obiadek?
Ja tez zazdroMasz jej numerzazdroszczę
mary.m
Ja też muszę,przy okazji bety zrobie. Nawet Paś...nik zalecił zebym zrobiła bonteż mogę mieć io.
Tylko nie wiem jak to wygląda jeśli bierze się leki? Czy niektóre nie będą zaburzać wyniku?
Ooo to zaś się czegoś dowiedziałam , nie wiedziałam ze taki istniejeCrinone to progesteron w formie żelu, do poślizgu się nie nada
mary.m
Ja wymyśliłam, że muszę się trochę zresetować i odpocząć. Od dawna marzy mi się wyjazd nad nasze morze i chcę się wybrać na parę dni. Ostatni raz byłam lata temu i w zasadzie tylko w Trójmieście. Gdzie pojechać, żeby było przyjemnie i bez dzikich tłumów? Muszę się wreszcie JADU nawdychać
reklama
bazylia128
No tak pisalas kiedys I co z tego ze nie toleruja - i tak bym bralaW Holandii nie uznają mety przy staraniu o ciąże wiec nie wszędzie jest ona tolerowana
Podziel się: