reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Co tam dziewczynki gotujecie dzis na obiadek?
Kurde, wczoraj mnie trochę ścięło 😱. Wypiłam 3 drinki, miałam wypić 2 ale jednego strzeliłam za biedną @Pójdźka 😘. No i mnie siekło, jacyś znajomi przyszli (niezapowiedziani😱) i wbili się nam na ognisko. Siedzieliśmy do północy i było fajnie. @Netiaskitchen znowu zabłysłam Twoimi kiełbaskami 😘.
Trochę mi w brzuchu jeździ i głową pobolewa 🙄. Ale już skrzydełka rozmrożone i będzie mały grill wieczorem, bez alko bo nie ruszam nic

Ostatnia edycja:
Hej kochana. Dzisiaj jakis fit obiad na szybko. Warzywka na parze, jakaś kasza lub ryż basmati do tego i jakis dobry sosik. Bez mięsa- bo potem pójdę do rodziców A tam na dziś golębie;)
Ale będzie też nie fit, bo mam ochotę na ciasto pleśniaka;) i jak tylko zaraz zechce mi się podnieść 4 litery z kanapy to za ciasto się wezmę ;)
Oooo jadłabym 😊. Ja na śniadanie owsiankę bo żołądek jeszcze nie doszedł do siebie 😱.
Zrób zdjęcie ciasta jak zrobisz, uwielbiam pleśniaka 😍. Ja mam chęć na orzechowca ale chyba nie dam rady połupac dziś orzechów 🤦.
Na razie jest mały plan na te kulki twarogowe, zrobić kawę do termosu i iść z psami na spacer nad jezioro i tam to zjeść 🙂. Pogoda u nas średnia, padało z rana i niebo całe zachmurzone. Pewnie u @Netiaskitchen świeci słońce 😜

Robię obiady np ostatnio polędwiczki w sosie, piekę ciasta drożdżowe i bułki, zupy krem super jest też taki chłodnik z zielonego ogórka, przetwory pyszny ketchup i dzemy, budyń tylko w thermomixie, ciasto naleśnikowe, koktajle wszelakie, surówki np z marchewki czy kiszonej kapusty są pyszne, bułki na parze, knedel czeski, różne mięsa głównie obiadowe w wersji bardziej duszonej, jak jest okazja to drinki [emoji3][emoji3][emoji3] ...
Dużo robię i bardzo to lubię
I co tam ciekawgo w nim robisz?

reklama
Do góry