Po właściwej dziurce się ślizgał????Szkoda mi jajek Jak na zlosc w tym miesiacy nie mam testow ale papier toaletowy sie dzisia slizgal
Obleśna jestem, nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po właściwej dziurce się ślizgał????Szkoda mi jajek Jak na zlosc w tym miesiacy nie mam testow ale papier toaletowy sie dzisia slizgal
I oczko wodneW sumie to i kamienia szkoda, lepiej sobie skalniaczek pierdyknąć...
no nie da sie ukryc - nic brazowego na papierze nie bylo -Boooszzzeeee przec ciebie znowu beda pretensje ze O TYM piszemy Sprdlm do Szefa i dzialam paaaaaaaaaaaaaaaaaaPo właściwej dziurce się ślizgał????
DziękiJa akurat byłam. Ale pani dr powiedziała że nie ma to znaczenia [emoji106]
Ja akurat zawsze i tak robię rano badania, a rano godzinę po tabletkach na niedoczynność tarczycy i tak nie mogę jeść i jem późne śniadanie. więc zazwyczaj tak wychodzi że jestem na czczo [emoji23]Ja do progesteronu i estradiolu i bety nigdy nie mialam byc na czczo [emoji6]
Hej dziewczynki ❤Potrzebuje porady
Moj maz pracuje dla mojej przyjaciółki męża. Oni od kilku dni nie rozmawiają nawet nie wiem o co poszło wczoraj moja przyjaciółka byla u mnie i powiedziala ze to co między chłopakami to jedna sprawa a nasza przyjaźń to druga . Nie bedziemy mieszac tych dwoch spraw. Wydaje mi sie ze jej maz chce go zwolnic a ona mi nie chce powiedzieć. Tez nie chce sie w to wtrącać ale czuje sie jakos dziwnie. Namawialam meza zebysmy sie spotkali we czworke to może pogadaja ale on kategorycznie powiedzial nie! Kuzwa nie chce zeby tak bylo bo prędzej czy później odbije sie to na naszej przyjaźni a ja nie chce zeby tak bylo. Co moge zrobic w tej sytuacji? Dziewczyny poradzcie cos? Dziękuję ❤
To się porobiło . Wiesz, ciężko coś doradzić bo każdy facet jest inny i gdyby o mojego męża chodziło to wiem że nic bym nie wskórała . Chyba lepiej obrazić królową Anglii niż mojego mężaHej dziewczynki ❤Potrzebuje porady
Moj maz pracuje dla mojej przyjaciółki męża. Oni od kilku dni nie rozmawiają nawet nie wiem o co poszło wczoraj moja przyjaciółka byla u mnie i powiedziala ze to co między chłopakami to jedna sprawa a nasza przyjaźń to druga . Nie bedziemy mieszac tych dwoch spraw. Wydaje mi sie ze jej maz chce go zwolnic a ona mi nie chce powiedzieć. Tez nie chce sie w to wtrącać ale czuje sie jakos dziwnie. Namawialam meza zebysmy sie spotkali we czworke to może pogadaja ale on kategorycznie powiedzial nie! Kuzwa nie chce zeby tak bylo bo prędzej czy później odbije sie to na naszej przyjaźni a ja nie chce zeby tak bylo. Co moge zrobic w tej sytuacji? Dziewczyny poradzcie cos? Dziękuję ❤
Nie wydaje mi się bo i jeden i drugi uparty jak osiołHmm... Najlepiej się nie wtrącaj.. Żeby się mąż na Ciebie nie wkurzał. Miejmy nadzieję że chłopakom to przejdzie i będzie ok
Moj to nerwous jak cholera. Jak mu powiedzialam ze przyjda w sobotę to powiedział ze wyjdzie z domu. No masakra z tymi chlopami. Zachowują się jak dzieci. Powiedziałam mu ze po powrocie z Polski niech szuka nowej pracy bo ja nie chce sie denerwować! A on ze nie bo czeka az go sam zwolniTo się porobiło . Wiesz, ciężko coś doradzić bo każdy facet jest inny i gdyby o mojego męża chodziło to wiem że nic bym nie wskórała . Chyba lepiej obrazić królową Anglii niż mojego męża
Może faktycznie trzeba posłuchać koleżanki i się nie mieszać na razie. Za jakiś czas mąż sam ci powie o co chodzi ale jeśli jest narwany jak mój to pewnie szybko się nie pogodzą .