Linaaa
Fanka BB :)
Wiesz... na piśmie tego nie mamCzyli to prawda ze Gameta zaczela znowu akceptowac zalecenia immunologa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiesz... na piśmie tego nie mamCzyli to prawda ze Gameta zaczela znowu akceptowac zalecenia immunologa
Dokładnie,mój jakby mnie w sukience widział, nawet takiej to by go nic nie powstrzymałoTy juz dobrze wiesz, że e to, że e my myślimy ze to koszula antykoncepcyjna nie znaczy, że e faceci mysla tak samo
Ale powiedzialas swojemu lekarzowi i nie zabronil Ci tych leków bracWiesz... na piśmie tego nie mam
Cóż za sexy mama nie no padłam
U mnie do transferu gacke w dol, spodniczka od niech i heja
Ja tak jak Ty wygladalam przed laparoskopia tylko bylam bez skarpet i mialam biała kiece
Niestety brak dobrych wieści . AMH spadło do 0,3. Lekarz nam pozostawił decyzje czy chcemy podchodzić do procedury. Nie robią nam wielkich nadziei z takim wynikiem. Jestem załamana . Po tylu miesiącach suplementacji , diety itd .. chyba bie mam siły znów na jedna komórkę , która i tak pewnie padnie jak ostatnio i nawet nie dojdzie do transferu. Uciekam dziewczyny na jakiś czas . Trzymajcie się kochane . trzymam kciuki za Was wszystkie . Love
He he he, ja też mogę chodzić w worku na śmieci a i tak ten mój będzie mnie szarpałDokładnie,mój jakby mnie w sukience widział, nawet takiej to by go nic nie powstrzymało
Nie uciekaj od nas !!! Jestes pierwsza osoaba o kotrej pomyslalam jak sie obudzilam Lepiej juz troszke? Obiecaj ze jak juz bedziesz chciala to obgadasz z nami tu z dziewczynami kotre maja mega wiedze Wasze plany!!!!Dziękuje Wam dziewczyny za słowa otuchy... ❤ Jeszcze jak na ironię losu w nocy po 8 miesiącach dostałam okres ... już sama nie wiem czy się śmiać czy płakać .. taki lajf ... całuje Was wszystkie i trzymam kciuki❤