reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Przepraszam, ale muszę zapytac: serio na takie coś pozwalasz? Na taką kontrolę, zamykanie Cie i inne cyrki? Dla mnie to chore. Nie jesteś niczyja własnością, chyba że na to pozwolisz. I nie, nie wierzę, że to dla Twojego dobra.
No ale powiedz mi co mam zrobic - za chwile ma byc transfer a on ma podpisac dokumenty bez niego tego nie zrobie ;( Fakt ze ja tez troche ostatnio naodwalalam - przychodzilam do domu wieczorami, rzucilam w samohodzie tel i nie odbieralam od niego... troche nam sie powalilo jak moja mama miala zabieg ja w tym czasie hstero - nie lubie sie nikogo prosic a tu moj brat musial ze mna na zabieg jechac, bratowa ze mna pozniej caly dziensiedziala a on siedzial w Wawie - jak nigdy tak dlugo -klika dni... Ja mysle ze ten steryd to troche taka jego wymowka zeby mnie kontrolowac -ale on nigdy sie tak nie zachowywal. Dzisiaj myslalm ze mu przejdzie a jest gorzej iserio nie zartowal z tymi dowozami do pracy... A ja chce tylko juz chociaz do rodzicow pojechac, isc na zwykle spozywcze zakupy czy przejsc sie na nogach do pracy ;( Nie wiem juz co mam robic ;( Jak ja teraz odpuszcze to sie boje ze bedzie robil ze mna co chce... Chyba wie ze przegial bo tylko zaglada do mnie do pokoju i sprawdza co robie - NIECH MI DA JUZ SPOKOJ bo naprawde za chwile mi braknie cierpliwosci o cos mu zrobie ;(

reklama
Ja dopiero po miesiącu dziś otrzymałam wyniki badań, to znaczy przesłali je do doktorka i idę do niego w czwartek. Podobno nowe stymulację już ruszyły, wiec mam nadzieje, ze może coś się ruszy u nas 🙂
Cieszę się, ze u Ciebie tez idzie do przodu 🙂, a urlop chyba Ci dobrze zrobi, pracusiu 😁
Oj tak ciesze się z tego urlopu . Dzis pol dnia sprzatalam kuchnie 😂wiec dokońca tygodnia wysprzatam caly dom😂. Później to nie wiem co będę robić 😂
No to kochana trzymam kciuki w czwartek . Daj znać jak po wizycie✊✊✊

Jeszcze sie okazalo ze u nas najwieksze ognisko korona w Polsce bo w Dziaoszynie i Sieradzu cale miasta pozamykane a to ode mnie 20 km ;( Trabia o tym we wszystkich radiach ;( JPRDL jak nic dojdzie do Wielunia !!!!!

Ja bylam tak nadgorliwa ze poprosilam duuuzo wczesniej swojego rodzinnego o kilka opakowan i wykupilam jak tylko wyczytalam ze moga byc jakies problemy z lekami... Troche sie spoznilas bo wyslalam opakowanie @Ananasowa93 ale teraz mam juz tylko dla siebie bo juz zaczelam w tym cyklu brac ;)
Kurde to mnie podlamalas. Będę załamana jak mi jutro odmówi stymulacji. Ja mam encorton i acard. Muszę coś wymyślec skąd zdobyć leki 🤔

No ale powiedz mi co mam zrobic - za chwile ma byc transfer a on ma podpisac dokumenty bez niego tego nie zrobie ;( Fakt ze ja tez troche ostatnio naodwalalam - przychodzilam do domu wieczorami, rzucilam w samohodzie tel i nie odbieralam od niego... troche nam sie powalilo jak moja mama miala zabieg ja w tym czasie hstero - nie lubie sie nikogo prosic a tu moj brat musial ze mna na zabieg jechac, bratowa ze mna pozniej caly dziensiedziala a on siedzial w Wawie - jak nigdy tak dlugo -klika dni... Ja mysle ze ten steryd to troche taka jego wymowka zeby mnie kontrolowac -ale on nigdy sie tak nie zachowywal. Dzisiaj myslalm ze mu przejdzie a jest gorzej iserio nie zartowal z tymi dowozami do pracy... A ja chce tylko juz chociaz do rodzicow pojechac, isc na zwykle spozywcze zakupy czy przejsc sie na nogach do pracy ;( Nie wiem juz co mam robic ;( Jak ja teraz odpuszcze to sie boje ze bedzie robil ze mna co chce... Chyba wie ze przegial bo tylko zaglada do mnie do pokoju i sprawdza co robie - NIECH MI DA JUZ SPOKOJ bo naprawde za chwile mi braknie cierpliwosci o cos mu zrobie ;(

Ale co - łaskę Ci robi, że papiery podpisze? No chyba żartujesz. Podchodzicie do tego razem czy nie? Przeciez ustępując mu i pozwalając na taką kontrolę utwierdzasz go w przekonaniu, że ma rację. To nie wygląda dobrze, to nie jest zdrowa relacja. I co, że wracałaś późno? Co w tym złego? I czemu masz nie moc pójść do rodziców? No bez przesady...

reklama
Ja obecnie leczę się w Novum u dr.Zamory injak powiedziałam, że leczę się u docenta Paśnika powiedział że czeka na jego zalecenia i dopiero ruszamy z procedura i tak było [emoji4] a na wszystkie badania immunologiczne z wizytami wyszło coś ok 2500 zł
A czy u tego dr Paśnika też w wwie byłaś? Czy on tu przyjmuje?

Do góry