reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Najperw 18 czerwca mam schrating endometrium, a w lipcu transfer ;) Mam tylko jednego przebadanego mrozaka... W klinice chyba nie przpisuja immuno ale ja mam zalecenia od Pasiko....ka - chociaz nic poza encortonem nie mogl mi zaproponowac ;) Ja sie nie przyznalam swojemu lek ze biore bo by mnie chyba zagryzl ;)
A to skąd masz receptę!? Jakiś czarny rynek?? 😉 Zalecenia mam ale recepty nie dostałam.

Jestem, coś sie zacznie może dziać u mnie wiec wracam 😁 a co u Ciebie? Bo nie nadrobię tylu postów 😉
No hej kochanie. U mnie dobrze od dzis siedze w domku na urlopie koronawirusowym. Dokładnie za miesiąc wyjezdzamy do Polski no i szykujemy sie do transferu w drugiej polowie lipca. Juz się nie moge doczekac 🥰
A co u Ciebie?

Mieliśmy kariotypy plus mąż genetykę nie pamiętam jaka. No właśnie nie było szansy zobaczyć jak się zachowują po 3 dobie. Tylko raz jak jeden nie ruszył od razu, to został zostawiony do 5 doby. I wtedy był opóźniony ale już częściowo kompaktujacy. To jest stan między 3-4 doba czy 4-5?
Mieliśmy ICSI teraz raczej będę chciała ta metodę z dodatkową selekcja plemnikow
Ale sie zdziwisz w piatek💗💗💗

Kocham Was 😍, jakoś dużo się działo znowu ostatnio... nie miałam tej wizyty, bo mi wyniki badań nie przyszły 😒, musiałam anulować, ale dziś dzwoniłam do laboratorium i w końcu otrzymałam, wiec umówiłam się na ten czwartek. Akurat za tydzień mam mieć okres, wiec może zacznę stymulację? Nic nie wiem i tez trochę to mnie demotywowalo, bo nie miałam nic ciekawego do napisania 😕
Te ważniejsze wyniki badań poszły bezpośrednio do lekarza, a moje wyniki krwi dzięki tym suplementom wszystkim super się poprawiły. Np zawsze mi brakowało żelaza, teraz z 14 skoczyło na 44 😮, wiec czekam co mi doktorek powie w czwartek o 15h mam wizytę 😁
A u Ciebie co tam Fredzioszka? 😁 opowiadaj wszystko, bo nie nadrobię was 🙈
O boże ty mój, moje kochanie wróciło 😍😍😍. Trzymam kciuki za czwartek w takim razie ❤️
U mnie ciągle nic, za tydzień wizyta przed transferem, czekanie na okres i zaczynam 😘

1.25

Ile kosztuje komplet badań immunologicznych? I co z tym że jeśli coś wyjdzie a Nov.um nie ich nie toleruje to co? Mam iść do innej kliniki?
Mario wyjdzie w no vum. Zobaczysz to dobra klinika i naprawdę rzadko komuś się tam nie udaje. W krakowie trzymali do 5 doby i wszystkie moje padły....w no vum w 2 mrożą i często są z tego ciąże. Jesteś młodziutka i kciuki za piątek.

1.25

Ile kosztuje komplet badań immunologicznych? I co z tym że jeśli coś wyjdzie a Nov.um nie ich nie toleruje to co? Mam iść do innej kliniki?
Zależy co ci Paśnik zleci, to może być koszt pomiędzy 1500-3000zl, chyba że masz już jakieś badania poronione to będzie mniej 🙂. Nie myśl dziś o tym, co😘

reklama
Od 1dc, czyli 30maja🙂. Mam brać do 17dc. Normalnie się czuję, mieć mnie nie bierze, oprócz szajby 😜
Czyli czujesz sie ok to dobrze bo się martwię troche. A uwazasz ma siebie? Bo ja kurcze chce zobaczyć rodzinkę i przyjaciol z Polski i nie wiem co robić. Moja bratowa to dzis juz panikowala ze musze byc odizolowana🙄potem ze powinnam wszystko przemyslec ze to niebezpieczne😕

Do góry