I to jest zdrowe podejście normalnego katolika. Szkoda że takich to mało w PlTa moja kolezanka z pracy jest bardzo koscielna ale nie krytykuje mnie.Mowi tylko ze do Czestochowy powinnam pojechacNo i przez zeszly rok razem ze swoja rodzina codziennie odmawiala za moja ciaze rozaniecJa musze sie miec komu wygadac a wiem ze ona nikomu nic nie powie
reklama
Pójdźka
Fanka BB :)
U mnie wszystkie doszly do blastki, ale nie ma reguły. Jak parametry nasienia sa dobre to zawsze wiecej, bo po trzecim dniu wlacza sie czynnik męski.Mam pytanko. Ile waszych zarodków przetrwało od 3 dnia do 5 tego? Dziś mamy trzeci dzień ale laboratorium przestrzega że to jeszcze nic nie znaczy.
Pójdźka
SuperTeż chce takie kiełbaskiO, jak ognisko to zobacz jaki obczaiłam w necie patent na kiełbaski będę chciała wypróbować przy jakiejś okazji bo ja lubie takie wszędzie przypieczone
Tak, ognisko zajebista sprawa!!!
Gratulację, oby pięknie przyrastałaDziewczyny beta dzisiaj 174mlU/ml❤❤❤!!!!!
Ja mam encorton brać do 8-tygodnia ciąży ( jak już w nią kiedyś zajdę)
O, to ja Ci będę najpierw kibicowaćNiby 19 ,ale jak się czeka ,to nigdy nie jest na czas
A ja w międzyczasie zrobiłam pizzę na kupnym spodzie, upiekłam w końcu biszkopt i czekam na kielbachę, normalnie samo zdrowie . A potem narzekam że cellulitA ja właśnie robię ziemniaczki, kalafior, jajka sadzone i kefirek na kolacje taka deszczowa pogoda u nas, ze muszę poczuć trochę lata takim daniem
Suuupeeer!Wróciłam od lekarzabilo serduszko i jest wszystko dobrze a ja się tak martwiłam.
A ja z 12 styczniaMiałaś rację, że jest okej:*. Termin mam na 14 stycznia a najśmieszniejsze jest to, że ja jestem z 9 stycznia.
Mecie rację. My na razie nie powiedzieliśmy nikomu. Wiemy tylko my. To trudne jest no czasem się aż chce pogadać ale nawet rodzicom nie chcemy mówić. Przynajmniej na tym etapie.
Ja powiedziałam przyjaciołom i rodzinie
reklama
Netiaskitchen
A dopiero co nic nie było. A tu i pizza i ciachoMasz tempo Laska!!!A ja w międzyczasie zrobiłam pizzę na kupnym spodzie, upiekłam w końcu biszkopt i czekam na kielbachę, normalnie samo zdrowie . A potem narzekam że cellulit
Podziel się: