reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś nic nie robiłam bo wczoraj w przerwie w patrzeniu na róże zrobiłam botwinkę 😉. Nawet dobra wyszła, bo w końcu buraczki były takie aldente😋😋😋. A wieczorem mam mieć chyba ognisko z moim, tylko mial pilny wyjazd i nie wiadomo czy się wyrobi do 20-tej🤔. No i tak siedzę i czekam, na dworze mokro 🙃
O, jak ognisko to zobacz jaki obczaiłam w necie patent na kiełbaski😊 będę chciała wypróbować przy jakiejś okazji bo ja lubie takie wszędzie przypieczone😊
Tak, ognisko zajebista sprawa!!! 😍

Załączniki

• Screenshot_20200604_201614_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200604_201614_com.instagram.android.jpg
    476,7 KB · Wyświetleń: 95
U mnie wie tylk maż😁 i jedna kolezanka z pracy i dwie przyjaciolki.Nawet rodzicom nie mowilismy
Ta moja kolezanka z pracy jest bardzo koscielna ale nie krytykuje mnie.Mowi tylko ze do Czestochowy powinnam pojechac🙂No i przez zeszly rok razem ze swoja rodzina codziennie odmawiala za moja ciaze rozaniec😁Ja musze sie miec komu wygadac a wiem ze ona nikomu nic nie powie

Dziewczyny, powiedzcie proszę czy bralyscie encorton przed i po transferze?
moj poprzedni lekarz prowadzący przepisywał mi encorton 5mg po każdej owulacji (cykle naturalne). Teraz przy procedurze in vitro ,pomimo oporu lekarza (koronowairus) wzięłam encorton 5mg przed transferem i biorę do teraz (8dpt).Zastanawiam się tylko kiedy go odstawić? ANA1 w mianie 1:100 - wiec raczej niewiele. Reszta wyników immuno w porządku.

Nie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży 🤷‍♀️
Ale będę działać do skutku i koniec !
Kochana podziwiam Cię!! Taka ty dzielna jesteś i wszystko z taką ogromną siłą znosisz. Naprawdę ogromny szacun!! Jesteś przykładem

reklama
Do góry