reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziś nic nie robiłam bo wczoraj w przerwie w patrzeniu na róże zrobiłam botwinkę 😉. Nawet dobra wyszła, bo w końcu buraczki były takie aldente😋😋😋. A wieczorem mam mieć chyba ognisko z moim, tylko mial pilny wyjazd i nie wiadomo czy się wyrobi do 20-tej🤔. No i tak siedzę i czekam, na dworze mokro 🙃
O, jak ognisko to zobacz jaki obczaiłam w necie patent na kiełbaski😊 będę chciała wypróbować przy jakiejś okazji bo ja lubie takie wszędzie przypieczone😊
Tak, ognisko zajebista sprawa!!! 😍

Załączniki

• Screenshot_20200604_201614_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_20200604_201614_com.instagram.android.jpg
    476,7 KB · Wyświetleń: 100
U mnie wie tylk maż😁 i jedna kolezanka z pracy i dwie przyjaciolki.Nawet rodzicom nie mowilismy
Ta moja kolezanka z pracy jest bardzo koscielna ale nie krytykuje mnie.Mowi tylko ze do Czestochowy powinnam pojechac🙂No i przez zeszly rok razem ze swoja rodzina codziennie odmawiala za moja ciaze rozaniec😁Ja musze sie miec komu wygadac a wiem ze ona nikomu nic nie powie

Dziewczyny, powiedzcie proszę czy bralyscie encorton przed i po transferze?
moj poprzedni lekarz prowadzący przepisywał mi encorton 5mg po każdej owulacji (cykle naturalne). Teraz przy procedurze in vitro ,pomimo oporu lekarza (koronowairus) wzięłam encorton 5mg przed transferem i biorę do teraz (8dpt).Zastanawiam się tylko kiedy go odstawić? ANA1 w mianie 1:100 - wiec raczej niewiele. Reszta wyników immuno w porządku.

Nie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży 🤷‍♀️
Ale będę działać do skutku i koniec !
Kochana podziwiam Cię!! Taka ty dzielna jesteś i wszystko z taką ogromną siłą znosisz. Naprawdę ogromny szacun!! Jesteś przykładem

reklama
Do góry