U mnie wie tylk maż i jedna kolezanka z pracy i dwie przyjaciolki.Nawet rodzicom nie mowilismyDziewczyny jak to jest z informowaniem otoczenia o tym że przechodzicie in vitro? Czy mówicie o tym komus?
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
O, jak ognisko to zobacz jaki obczaiłam w necie patent na kiełbaski będę chciała wypróbować przy jakiejś okazji bo ja lubie takie wszędzie przypieczoneDziś nic nie robiłam bo wczoraj w przerwie w patrzeniu na róże zrobiłam botwinkę . Nawet dobra wyszła, bo w końcu buraczki były takie aldente. A wieczorem mam mieć chyba ognisko z moim, tylko mial pilny wyjazd i nie wiadomo czy się wyrobi do 20-tej. No i tak siedzę i czekam, na dworze mokro
Tak, ognisko zajebista sprawa!!!
Załączniki
Dziewczyny beta dzisiaj 174mlU/ml!!!!!@MauaM kciuki za betę
Ta moja kolezanka z pracy jest bardzo koscielna ale nie krytykuje mnie.Mowi tylko ze do Czestochowy powinnam pojechacNo i przez zeszly rok razem ze swoja rodzina codziennie odmawiala za moja ciaze rozaniecJa musze sie miec komu wygadac a wiem ze ona nikomu nic nie powieU mnie wie tylk maż i jedna kolezanka z pracy i dwie przyjaciolki.Nawet rodzicom nie mowilismy
Dziewczyny, powiedzcie proszę czy bralyscie encorton przed i po transferze?
moj poprzedni lekarz prowadzący przepisywał mi encorton 5mg po każdej owulacji (cykle naturalne). Teraz przy procedurze in vitro ,pomimo oporu lekarza (koronowairus) wzięłam encorton 5mg przed transferem i biorę do teraz (8dpt).Zastanawiam się tylko kiedy go odstawić? ANA1 w mianie 1:100 - wiec raczej niewiele. Reszta wyników immuno w porządku.
moj poprzedni lekarz prowadzący przepisywał mi encorton 5mg po każdej owulacji (cykle naturalne). Teraz przy procedurze in vitro ,pomimo oporu lekarza (koronowairus) wzięłam encorton 5mg przed transferem i biorę do teraz (8dpt).Zastanawiam się tylko kiedy go odstawić? ANA1 w mianie 1:100 - wiec raczej niewiele. Reszta wyników immuno w porządku.
mary.m
Fanka BB :)
Dziewczyny beta dzisiaj 174mlU/ml❤❤❤!!!!!
Piękny wynik !!! ❤ ❤ ❤
Niby 19 ,ale jak się czeka ,to nigdy nie jest na czasI Ty też napalona na dziadka? Teraz pamiętam o Tobie, bo już raz gafę strzeliłam i muszę jakoś z twarzą z tego wyjść. A Ty kiedy okres? Kurde, wszystkich o to pytam
Kochana podziwiam Cię!! Taka ty dzielna jesteś i wszystko z taką ogromną siłą znosisz. Naprawdę ogromny szacun!! Jesteś przykłademNie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży
Ale będę działać do skutku i koniec !
reklama
Wow, już szukam jak to to zrobićO, jak ognisko to zobacz jaki obczaiłam w necie patent na kiełbaski będę chciała wypróbować przy jakiejś okazji bo ja lubie takie wszędzie przypieczone
Tak, ognisko zajebista sprawa!!!
Podziel się: