reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiem ze czekanie jest najgorsze...
Pamietam jak my czekalismy jak na szpilkach
Relaksuj sie i odpoczywaj po punkcji
Duzo snu,
Dobrego jedzonka, jakies ulubione filmy😄
Mysl pozytywnie:)
Niestety nie odpoczywałam poszłam do pracy na drugi dzień i wieczorem wylądowałam na izbie przyjęć w szpitalu z dusznościami itd. dziś już w domu na zwolnieniu....

Dziewczyny jak to jest z informowaniem otoczenia o tym że przechodzicie in vitro? Czy mówicie o tym komus?
Rodzicom, słownie dwum czy trzem innym zaufanym osobom i tyle. Reszta nie wie i nie będzie wiedzieć. Może gdybyśmy mieszkali w jakimś nornalnym cywilizowanym kraju to byśmy mówili szerzej.

O kurczę. Współczuję Ci bardzo o do jakiej wartości beta HCG doszło? Taka ciaza naturalna to jest mimo wszystko dobry znak na dalsze starania choć jeszcze raz bardzo Ci współczuję że tak się ona toczy.
Dobrze że masz gdzie odreagować. Popij pojedź i powiedz z rodziną to na pewno chociaż trochę ukoi smutki.
Ja cały czas będę trzymać kciuki bo wierzę że się w końcu uda.
Skarby u mnie Beta dziś spadła wiec wiadomo..
Czekam teraz aż łaskawie pojawi się u mnie krwawienie choć wogole się nie zapowiada.
Plecy tylko na dole mnie bardzo bolą
Jestem właśnie w drodze do rodziców
Miałam jechać ze wspaniała nowina i wszystko w pizd.u :D Taki los
Mam w bagażniku różne alkohole także z mamusia będzie dziś ogień! Tak dawno mnie u nich nie było
Bardzo się cieszę że jadę!
Poinformowałam tez dzisiaj o tym wszystkim mojego Gametowego lekarza
Napisał że jeżeli pojawiało się dodatkie Beta hcg to dobry prognostyk i możemy próbować naturalna drogą.
Także moje drogie nie poddaje się oczywiście i
przy kolejnej owulacji ogień!
Pozdrawiam Was i jadę na Warmię wypoczywać
Buźka

Tylko pojedynczym osobom głównie mi bliskim i z rodziny. Reszcie nic.
Ludzie mają różne podejście wiedzę i światopogląd a mnie nich patrzenie na świat nie interesuje więc g....o mnie obchodzi co myślą.
Musisz być przygotowana na to że jak komuś powiesz to wcale Cię nie poprze i nie poklepie po ramieniu.
Myśl o sobie i rób co musisz celem osiągnięcia tego czego pragniesz.
Dziewczyny jak to jest z informowaniem otoczenia o tym że przechodzicie in vitro? Czy mówicie o tym komus?

reklama
Do góry