reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Skarby u mnie Beta dziś spadła wiec wiadomo..
Czekam teraz aż łaskawie pojawi się u mnie krwawienie choć wogole się nie zapowiada.
Plecy tylko na dole mnie bardzo bolą
Jestem właśnie w drodze do rodziców
Miałam jechać ze wspaniała nowina i wszystko w pizd.u :D Taki los
Mam w bagażniku różne alkohole także z mamusia będzie dziś ogień! Tak dawno mnie u nich nie było
Bardzo się cieszę że jadę!
Poinformowałam tez dzisiaj o tym wszystkim mojego Gametowego lekarza
Napisał że jeżeli pojawiało się dodatkie Beta hcg to dobry prognostyk i możemy próbować naturalna drogą.
Także moje drogie nie poddaje się oczywiście i
przy kolejnej owulacji ogień!
Pozdrawiam Was i jadę na Warmię wypoczywać
Buźka
Ehh przykro mi strasznie...
Fajna masz mame💗

A powiedz Ty masz juz badania wszystkie porobione? Moze jeszcze cos jest co mozna sprawdzic?

@Murawa właśnie straciłam wiarę w znachora 🙁
No ja mysle ze tu o te wiare chodzi
Czlowiek jakos sie tak lepiej czuje od razu jak sie czegos uczepi... najwiecej sily to moze dac wspolne spotkanie a ze przy okazji Dziad „co łaska” nad Wami pomacha😄
Jak bedziecie jechac jednak to moge Was tez odwiedzic nad ta Wisla :) na kawke i chmurke😁
moge beze dorzucic od siebie bo wypiekam rozne:)

Skarby u mnie Beta dziś spadła wiec wiadomo..
Czekam teraz aż łaskawie pojawi się u mnie krwawienie choć wogole się nie zapowiada.
Plecy tylko na dole mnie bardzo bolą
Jestem właśnie w drodze do rodziców
Miałam jechać ze wspaniała nowina i wszystko w pizd.u :D Taki los
Mam w bagażniku różne alkohole także z mamusia będzie dziś ogień! Tak dawno mnie u nich nie było
Bardzo się cieszę że jadę!
Poinformowałam tez dzisiaj o tym wszystkim mojego Gametowego lekarza
Napisał że jeżeli pojawiało się dodatkie Beta hcg to dobry prognostyk i możemy próbować naturalna drogą.
Także moje drogie nie poddaje się oczywiście i
przy kolejnej owulacji ogień!
Pozdrawiam Was i jadę na Warmię wypoczywać
Buźka

Słońce przykro mi bardzo, ale wierzę, że niedługo skończy się to zdrową ciążą ❤

Ehh przykro mi strasznie...
Fajna masz mame💗

A powiedz Ty masz juz badania wszystkie porobione? Moze jeszcze cos jest co mozna sprawdzic?
Tak zdecydowanie muszę porobić badania
Robiłam tylko te co do in Vitro były potrzebne
Popytam lekarza co warto zrobić i poczytam tez o tych poronieniach na forum ale to po moim powrocie na spokojnie

Nie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży 🤷‍♀️
Ale będę działać do skutku i koniec !
Jejku kochanie jesteś mega dzielna i mega pozytywnie podchodzisz do wszystkiego!!! Podziwiam Cię 😍😍😍 i ściskam najmocniej 😘😘😘

No ja mysle ze tu o te wiare chodzi
Czlowiek jakos sie tak lepiej czuje od razu jak sie czegos uczepi... najwiecej sily to moze dac wspolne spotkanie a ze przy okazji Dziad „co łaska” nad Wami pomacha😄
Jak bedziecie jechac jednak to moge Was tez odwiedzic nad ta Wisla :) na kawke i chmurke😁
moge beze dorzucic od siebie bo wypiekam rozne:)
Fajnie to napisałaś, i oczywiście masz rację, uczepilam się dziadka i mniej się smucilam 🙃. No może jak @Natsnats spróbuje to i ja się odważę 😉

Kurde...ja trochę tez...ale ale ale może jednak pojadę...Potrzenuje jakiegoś odblokowania chociażby miało to być nawet placebo...wczoraj jak przerzucałam kamienie pod moja rabatkę to mówiłam sobie, ze się przy tym odblokowuje 😅😅 No bije mi do głowy jak nic 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Pewnie, jeśli masz się lepiej czuć to jedź śmiało, tym bardziej że twój facet chętny 😘. Zdasz mi potem relacje co tam ci dziadunio robił różczką😜.

reklama
Pewnie, jeśli masz się lepiej czuć to jedź śmiało, tym bardziej że twój facet chętny 😘. Zdasz mi potem relacje co tam ci dziadunio robił różczką😜.
Ta magiczna różdżka 😜😜 ale tak sobie myśle, ze może spróbuje bioenergoterapii może gdzieś bliżej po prostu? Bo jak on jednak nie tak całkiem pewny to po co mam jechać aż tyle kilometrów żeby mi pomachał różdżką ?? 🤔🤔 może jest tu gdzieś inny magik trochę bliżej południa Polski ;)

Do góry