reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Załączniki

• IMG_20200605_135400.jpg
    IMG_20200605_135400.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 64
  • IMG_20200605_160957.jpg
    IMG_20200605_160957.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 65
reklama
Hmmm no nie wiem czy tak sobie poradze:)
Powiedz mi one maja poza folią taką fizolinowa otoczke.. z niej tez wyjmowalas wklad? Czy juz nie? Czulas sie ok po tym? Jak sprawdzalas czy dobrze sie nagrzala??
Wiesz wlasnie o to chodzi ze ja je calkowicie z tej folii i wyjmowalam bo sie balam ze wfoli nie zadzialaj ;) Poprostu 10 minut wrzatkiem zalane ;) Nic po nich nie czujesz - nie martw sie ;)

Kochana to zasluga metforminy ;) Ja tez mam zawsze po niej owulke ;)
Ja mam regularne owulacje co miesiąc. Miałam przez rok monitoring cyklu i tylko raz pęcherzyk nie pękł a tak to u mnie cacy. Ale być może po metformine moje jajko będzie lepszej jakości ? ❤️
Mam taka nadzieje.
A te testy są jakieś mega czule bo cały czas wyglądają jak pozytywne a dopiero jak ta druga kreska jest ciemniejsza od kontrolnej to jest prawdziwa owulacja.
Nie śmiejcie się ale z mezusia moczu tez wyszły dwie kreski ale blade 😂😂 czytałam ze mężczyźni tez maja jakiś poziom Lh

Ja mam regularne owulacje co miesiąc. Miałam przez rok monitoring cyklu i tylko raz pęcherzyk nie pękł a tak to u mnie cacy. Ale być może po metformine moje jajko będzie lepszej jakości ? ❤
Mam taka nadzieje.
A te testy są jakieś mega czule bo cały czas wyglądają jak pozytywne a dopiero jak ta druga kreska jest ciemniejsza od kontrolnej to jest prawdziwa owulacja.
Nie śmiejcie się ale z mezusia moczu tez wyszły dwie kreski ale blade 😂😂 czytałam ze mężczyźni tez maja jakiś poziom Lh
Mój jak nasikał to owulacji nie miał haha bo tylko jedna kreska była 😜 😂

reklama
Nie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży 🤷‍♀️
Ale będę działać do skutku i koniec !
Mega dzielna jesteś Maleńka😘😘😘To musi kiedyś zostać Ci wynagrodzone!!!
No i grunt, że starania naturalne jak widać mogą przynieść efekt, więc będę dobrej myśli❤️🥰

Do góry