Netiaskitchen
Fanka BB :)
Takie tamrybki@Netiaskitchen weź Ty uspokój tego głupola
Co nam robisz na obiadek?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie tamrybki@Netiaskitchen weź Ty uspokój tego głupola
Co nam robisz na obiadek?
Kochana to zasluga metforminy Ja tez mam zawsze po niej owulkeO taka sytuacja i zgłupiałam
Super kochanie !O taka sytuacja i zgłupiałam
Wiesz wlasnie o to chodzi ze ja je calkowicie z tej folii i wyjmowalam bo sie balam ze wfoli nie zadzialaj Poprostu 10 minut wrzatkiem zalane Nic po nich nie czujesz - nie martw sieHmmm no nie wiem czy tak sobie poradze
Powiedz mi one maja poza folią taką fizolinowa otoczke.. z niej tez wyjmowalas wklad? Czy juz nie? Czulas sie ok po tym? Jak sprawdzalas czy dobrze sie nagrzala??
Ja mam regularne owulacje co miesiąc. Miałam przez rok monitoring cyklu i tylko raz pęcherzyk nie pękł a tak to u mnie cacy. Ale być może po metformine moje jajko będzie lepszej jakości ?Kochana to zasluga metforminy Ja tez mam zawsze po niej owulke
Mój jak nasikał to owulacji nie miał haha bo tylko jedna kreska byłaJa mam regularne owulacje co miesiąc. Miałam przez rok monitoring cyklu i tylko raz pęcherzyk nie pękł a tak to u mnie cacy. Ale być może po metformine moje jajko będzie lepszej jakości ? ❤
Mam taka nadzieje.
A te testy są jakieś mega czule bo cały czas wyglądają jak pozytywne a dopiero jak ta druga kreska jest ciemniejsza od kontrolnej to jest prawdziwa owulacja.
Nie śmiejcie się ale z mezusia moczu tez wyszły dwie kreski ale blade czytałam ze mężczyźni tez maja jakiś poziom Lh
Mega dzielna jesteś MaleńkaTo musi kiedyś zostać Ci wynagrodzone!!!Nie brałam też żadnych tabletek wspomagających ..także kolejna próba będzie pod kontrolą lekarza żebym była dobrze obstawiona wszystkimi lekami.
Mój organizm chyba nie lubi być w ciąży
Ale będę działać do skutku i koniec !