reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć.
Dzwoniłaś do tego magika? Bo ja tu czytam i nie mogę info znaleźć.[emoji3][emoji3]
Cześć Kobitki[emoji4]
U mnie pogoda popsuta [emoji19][emoji2414][emoji2414][emoji2414][emoji2414]
Ale mimo wszystko Miłego dzionka[emoji6][emoji6][emoji6]
Ktoś dzisiaj betuje prawda [emoji4]???
Mocne [emoji110][emoji110][emoji110]

Dzięki dziewczyny. Trochę za bardzo się rozwiązał :oops:. Mamy jeszcze jednego mrozaczka po którego chcieliśmy w najbliższym czasie wrócić ale w tej sytuacji... nie wiem jak to będzie :confused:
Ja też Cie pamiętam. Ogromne gratulacje, los Ci wynagrodził Twoja trudna drogę.
A o mrozaczku na razie nie myśl. Przyjdzie na to czas później. Spokojnej ciąży [emoji4]

HE he he, śmieję sie ze swojego posta i mojego męża że tak biedny czekał, dobrze ze garniaka jeszcze nie załozył 😂 😂 😂
Boszzz, śmieję sie sama z siebie, i kto tu potrzebuje psychiatry🤦‍♀️
Spokojnie kochana ja robiłam testy owu od 11 dc i myślałam ze wszystkie pozytywne aż świra dostałam i kazałam mężowi nasikać żeby zobaczyć czy testy felerne i wczoraj wieczorem wyszedł pozytyw taki fest do mezus o 5:30 mnie obudził na „odpowiedni moment” ❤️❤️❤️

O taka sytuacja i zgłupiałam

Załączniki

• 6C55C5F0-98C9-409D-BA44-DBD62B5552D1.jpeg
    6C55C5F0-98C9-409D-BA44-DBD62B5552D1.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 105
Mam pytanko. Ile waszych zarodków przetrwało od 3 dnia do 5 tego? Dziś mamy trzeci dzień ale laboratorium przestrzega że to jeszcze nic nie znaczy.
U mnie ostatnio z jedynych 2 komórek 2 zarodki dobrze pokonały w 3ciej dobie a potem właśnie oba zwolnily i z żadnego nie było blastocysty.. Także po 3ciej dobie to jest loteria co będzie, jak nasienie bardzo dobre to duże szanse że dojdą do blastocyst

Kurcze, gdzie są wszyscy??? Pewnie ciężko pracują, a tylko ja się opitalam w robocie :p
Ty masz dobrze jak mozesz sie w pracy opalac.Ja dzis bylam u jedej rodziny w ramach swojej pracy- i teraz tak mi smierdzi moczem ze masakra!🥵😷Tam w dumu syf kila i mogila nawet spodnie mialam na zmiane a tu i tak capi.Kolezanka mowi ze nie smierdze ale ja caly czas czuje ten zapach.Na dodatek tak opierdo...lam klientke ze caly blok slyszal-no tak mnie podkurwi...la😤Takze tak ja mam dzisiaj w pracy🥴

reklama
Mam pytanko. Ile waszych zarodków przetrwało od 3 dnia do 5 tego? Dziś mamy trzeci dzień ale laboratorium przestrzega że to jeszcze nic nie znaczy.
Nie ma reguły. Zawsze inaczej. Dużo zależy od tego jaki im się plemnik złapał ;) im lepsze nasienie tym większa szansa. Im lepsze laboratorium, tym większa szansa. No i też pewnie zależy od osoby, która zapłodnienie przeprowadzała....

Niestety dowiesz się 5ego dnia.

Do góry