bazylia128
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć Kobitki[emoji4]
U mnie pogoda popsuta [emoji19][emoji2414][emoji2414][emoji2414][emoji2414]
Ale mimo wszystko Miłego dzionka[emoji6][emoji6][emoji6]
Ktoś dzisiaj betuje prawda [emoji4]???
Mocne [emoji110][emoji110][emoji110]
Wariatki jesteście, ja Was już nie skrycie KOCHAMnie wiem przysiegam musialo mi to w glowie utkwic bo mnie to tak rozsmieszylo oj w @Natsnats gdybym byla facetem to bym sie skrycie podkochiwala
Ja też Cie pamiętam. Ogromne gratulacje, los Ci wynagrodził Twoja trudna drogę.Dzięki dziewczyny. Trochę za bardzo się rozwiązał . Mamy jeszcze jednego mrozaczka po którego chcieliśmy w najbliższym czasie wrócić ale w tej sytuacji... nie wiem jak to będzie
Spokojnie kochana ja robiłam testy owu od 11 dc i myślałam ze wszystkie pozytywne aż świra dostałam i kazałam mężowi nasikać żeby zobaczyć czy testy felerne i wczoraj wieczorem wyszedł pozytyw taki fest do mezus o 5:30 mnie obudził na „odpowiedni moment”HE he he, śmieję sie ze swojego posta i mojego męża że tak biedny czekał, dobrze ze garniaka jeszcze nie załozył
Boszzz, śmieję sie sama z siebie, i kto tu potrzebuje psychiatry
U mnie ostatnio z jedynych 2 komórek 2 zarodki dobrze pokonały w 3ciej dobie a potem właśnie oba zwolnily i z żadnego nie było blastocysty.. Także po 3ciej dobie to jest loteria co będzie, jak nasienie bardzo dobre to duże szanse że dojdą do blastocystMam pytanko. Ile waszych zarodków przetrwało od 3 dnia do 5 tego? Dziś mamy trzeci dzień ale laboratorium przestrzega że to jeszcze nic nie znaczy.
Ty masz dobrze jak mozesz sie w pracy opalac.Ja dzis bylam u jedej rodziny w ramach swojej pracy- i teraz tak mi smierdzi moczem ze masakra!Tam w dumu syf kila i mogila nawet spodnie mialam na zmiane a tu i tak capi.Kolezanka mowi ze nie smierdze ale ja caly czas czuje ten zapach.Na dodatek tak opierdo...lam klientke ze caly blok slyszal-no tak mnie podkurwi...laTakze tak ja mam dzisiaj w pracyKurcze, gdzie są wszyscy??? Pewnie ciężko pracują, a tylko ja się opitalam w robocie
Nie ma reguły. Zawsze inaczej. Dużo zależy od tego jaki im się plemnik złapał im lepsze nasienie tym większa szansa. Im lepsze laboratorium, tym większa szansa. No i też pewnie zależy od osoby, która zapłodnienie przeprowadzała....Mam pytanko. Ile waszych zarodków przetrwało od 3 dnia do 5 tego? Dziś mamy trzeci dzień ale laboratorium przestrzega że to jeszcze nic nie znaczy.