JadęNie chce mi sie narazie z nim gadac ;( Wiesz jak sie czulam przy cycatej!!! Nie wiedzialam jak przerwac jego monolog i powiedzialam ze musze isc do ubikacji To wlasnie psych mnie doprowadzila do tego stanu bo mi powiedziala ze musze zaakceptowac obcny stan sytuacji bo to wszystko juz za dlugo trwa. Mam sie leczyc ale zaakceptowac to jak jest i nie robic planow No to probuje to akceptowac - ale mi nie wycodzi Poporstu mam potrzeby jakby pobyc sama ze soba. Nie lubie jak mi sie ktos narzuca Jak kiedys probowalam o zdzielic to efekt byl łózkowy Dlatego nawet nie probuje go dotknac. On nawet nie ma jakiegos przeswiadczeia ze zle zrobil - boje sie ze niedlugo bedzie o tym z moimi rodzicami rozmawiala - a ja w domu caly czas nawijam ze wszystko jest ok a temat in vitro jest teraz tabu - tak sobie obiecalam bo nie chce martwic mojej mamy. Musze sobie cos wymyslic na weekend - Jade po @Natsnats i jedziemy po ciebie nad morze
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
uwielbiam Cie !!!! ty to tez chyba taka po wsi noga jak ja co ?
Kuwa, wez mi nie rób nadzieji że przyjedziesz. Bym ci cały czas na grzbiecie siedziała i przytulałaNie chce mi sie narazie z nim gadac ;( Wiesz jak sie czulam przy cycatej!!! Nie wiedzialam jak przerwac jego monolog i powiedzialam ze musze isc do ubikacji To wlasnie psych mnie doprowadzila do tego stanu bo mi powiedziala ze musze zaakceptowac obcny stan sytuacji bo to wszystko juz za dlugo trwa. Mam sie leczyc ale zaakceptowac to jak jest i nie robic planow No to probuje to akceptowac - ale mi nie wycodzi Poporstu mam potrzeby jakby pobyc sama ze soba. Nie lubie jak mi sie ktos narzuca Jak kiedys probowalam o zdzielic to efekt byl łózkowy Dlatego nawet nie probuje go dotknac. On nawet nie ma jakiegos przeswiadczeia ze zle zrobil - boje sie ze niedlugo bedzie o tym z moimi rodzicami rozmawiala - a ja w domu caly czas nawijam ze wszystko jest ok a temat in vitro jest teraz tabu - tak sobie obiecalam bo nie chce martwic mojej mamy. Musze sobie cos wymyslic na weekend - Jade po @Natsnats i jedziemy po ciebie nad morze
Powiedz Łukaszowi, co Ci babeczka powiedziała i że chcesz sama w spokoju dojść z sobą do ładu, a on ma nie przeszkadzać. I nie latać po całym Wieluniu i o tobie gadać
Ja wczoraj ćwiczyłam i byłam w takich koronkowych gaciach, (bo wszystkie brudne) i ten mój mnie podglądał i żebrał czy mu dam po ćwiczeniach. I miałam być do tego taka spocona... Czekał prawie godzinę na dole wykąpany, uczesany żeby mnie bzyknąć. Teraz będę w reformach ćwiczyć
bazylia128
hehehehehehehehehe no wez boznowu bede wygladala w biurze jakKuwa, wez mi nie rób nadzieji że przyjedziesz. Bym ci cały czas na grzbiecie siedziała i przytulała
Powiedz Łukaszowi, co Ci babeczka powiedziała i że chcesz sama w spokoju dojść z sobą do ładu, a on ma nie przeszkadzać. I nie latać po całym Wieluniu i o tobie gadać
Ja wczoraj ćwiczyłam i byłam w takich koronkowych gaciach, (bo wszystkie brudne) i ten mój mnie podglądał i żebrał czy mu dam po ćwiczeniach. I miałam być do tego taka spocona... Czekał prawie godzinę na dole wykąpany, uczesany żeby mnie bzyknąć. Teraz będę w reformach ćwiczyć
Ja i moja szczena
Juz sobie go wyobrazam jak taki wyczesany i odpicowany siedzi i czeka na ciebie
A ja takuwielbiam Cie !!!! ty to tez chyba taka po wsi noga jak ja co ?
Jesteś jebnietahehehehehehehehehe no wez boznowu bede wygladala w biurze jak
Zobacz załącznik 1129017
Ja i moja szczena
Juz sobie go wyobrazam jak taki wyczesany i odpicowany siedzi i czeka na ciebie
@bazylia128 kuwa płaczę przez Ciebie ze śmiechu, ta szczena
reklama
bazylia128
hehehehehehehehehe ja tez tak mam Wiesz ile razy sie musze powstrzymywac zeby nie popisac tu glupot jak kiedys przedstawialam cytrynce ciebie, netias i lilianeHE he he, śmieję sie ze swojego posta i mojego męża że tak biedny czekał, dobrze ze garniaka jeszcze nie załozył
Boszzz, śmieję sie sama z siebie, i kto tu potrzebuje psychiatry
Podziel się: