reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, to jest ten dzień 😍😍😍. Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu 😍😍😍. The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju 😍😍😍. Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam ❤. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach 😢. Mąż już mnie słuchać nie chce
Zobacz załącznik 1128779
Naucz nas 😍

reklama
Wyśmiewasz jak ktoś mówi o ciązy że to stan błogosławiony? Już prawie połowa za Tobą, oby te drugie pół bylo dla Ciebie łaskawsze 😘
Nie wysmiewam.
Nie rozumiem i zazdroszczę.
To moja druga ciąża i ta jest jak na razie gorsza. W pierwszej jeszcze wielowodzie miałam... Tylko jeszcze na to czekam teraz :(

To trzymam kciuki, żeby ustało !!
A u Ciebie leci Boo ? Jest jakaś przyczyna ? Czy taka Twoja „uroda”

U mnie różnie bywało. Czasami co pare dni a czasami 1 - 2 tydz spokój 🤷🏼‍♀️.
Miałam łożysko przodujące i hematome (pęcherzyk z krwią przy ujściu szyjki). Teraz jak byłam na kontroli to łożysko się podniosło a hematoma się wchłonęła ;)

Trzymam kciuki za sobotnie piękne widoki i same dobre wiadomości ✊🏻😁
Krwiak, który za każdym razem jak pękł to zapełniał się od nowa i rósł. Ostatnio miał 5cmx2cm. Nawet nie sądziłam że tyle krwi może wylecieć z czegoś tak małego...

Super😁a powiedz jak ci sie tam mieszka w tych czasach?
Mi epidemia z nieba spadła, bo siedzę w domu i mam płatne 100%, mój mąż tak samo siedział i miał 100%, ale wielu znajomych przeważnie na samozatrudnieniu mieli katastrofe finansowa😞 a Ty jak sobie radzisz? Pracowałaś cały czas? Ale generalnie planujemy powrót do Polski, tutaj z jednej wypłaty ciężko się utrzymać, a bliźniaków nie oddam do żłobka bo nie zarobię na niego 🤷‍♀️

reklama
@s.ols3404 co porabiasz?
@Doraaa znów w krzakach siedzisz?
No i kurde @Camilleka kolejny raz wsiąkła 🤪
😜😜Obmyślam ...i męża nakręcam, że może też byśmy spróbowali do znachora się udać ,jak będziemy w Polsce 😉😉spojrzał się na mnie jak na oblakana ,ale stwierdził ,że co nam zależy ...pewnie mi tylko przytaknął bo wie ,że to tak szybko nie nastąpi ...ale jak będę w Polsce ,to na pewno jadę 😊😊 a teraz czekam na @ i szykujemy się do transferu ,o ile będzie co transferowac...
Dziękuję ,że o mnie pamiętasz 😜😜😜i trzymam kciuki za Twoje przygotowania ,może będziemy w podobnym czasie betowac 😚😚

Do góry