Naucz nasDziewczyny, to jest ten dzień . Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu . The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju . Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam ❤. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach . Mąż już mnie słuchać nie chce
Zobacz załącznik 1128779
reklama
Nie wysmiewam.Wyśmiewasz jak ktoś mówi o ciązy że to stan błogosławiony? Już prawie połowa za Tobą, oby te drugie pół bylo dla Ciebie łaskawsze
Nie rozumiem i zazdroszczę.
To moja druga ciąża i ta jest jak na razie gorsza. W pierwszej jeszcze wielowodzie miałam... Tylko jeszcze na to czekam teraz
Krwiak, który za każdym razem jak pękł to zapełniał się od nowa i rósł. Ostatnio miał 5cmx2cm. Nawet nie sądziłam że tyle krwi może wylecieć z czegoś tak małego...To trzymam kciuki, żeby ustało !!
A u Ciebie leci Boo ? Jest jakaś przyczyna ? Czy taka Twoja „uroda”
U mnie różnie bywało. Czasami co pare dni a czasami 1 - 2 tydz spokój .
Miałam łożysko przodujące i hematome (pęcherzyk z krwią przy ujściu szyjki). Teraz jak byłam na kontroli to łożysko się podniosło a hematoma się wchłonęła
Trzymam kciuki za sobotnie piękne widoki i same dobre wiadomości
Mi epidemia z nieba spadła, bo siedzę w domu i mam płatne 100%, mój mąż tak samo siedział i miał 100%, ale wielu znajomych przeważnie na samozatrudnieniu mieli katastrofe finansowa a Ty jak sobie radzisz? Pracowałaś cały czas? Ale generalnie planujemy powrót do Polski, tutaj z jednej wypłaty ciężko się utrzymać, a bliźniaków nie oddam do żłobka bo nie zarobię na niegoSupera powiedz jak ci sie tam mieszka w tych czasach?
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Oby już Cię oszczędziło teraz. To co opisałaś do tej pory to i tak dużo przeżyć jak na jedną osobę...Nie wysmiewam.
Nie rozumiem i zazdroszczę.
To moja druga ciąża i ta jest jak na razie gorsza. W pierwszej jeszcze wielowodzie miałam... Tylko jeszcze na to czekam teraz
Oby. Dziekuje.Oby już Cię oszczędziło teraz. To co opisałaś do tej pory to i tak dużo przeżyć jak na jedną osobę...
Taki mój los, zawsze ciężko I pod górkę ale moja nagroda jest wspaniała. Idealna
Ups a ja sie zawinelam wlasnie a jestem tuz przedZawsze od drugiego dnia, nie wolna robic w drugiej polowie cyklu
A Dlaczego??
Ni to dzis tylko testowo raz a potem po okresie bede robic
Ale one niektore naturalnie... nie wszystkie ivfCzytałam, ile tam strat aż łezki sie kręcą, podziwiam te kobiety naprawdę ale jednocześnie trzeba mieć worek pieniędzy żeby tyle razy podchodzić i walczyć tylko skąd go wziasc
Ruda08
Fanka BB :)
Nooo mój też się co chwila napełniał ale był mniejszy jakoś 2 cm x 1,8 cm.Krwiak, który za każdym razem jak pękł to zapełniał się od nowa i rósł. Ostatnio miał 5cmx2cm. Nawet nie sądziłam że tyle krwi może wylecieć z czegoś tak małego...
Oby teraz było lepiej
reklama
Obmyślam ...i męża nakręcam, że może też byśmy spróbowali do znachora się udać ,jak będziemy w Polsce spojrzał się na mnie jak na oblakana ,ale stwierdził ,że co nam zależy ...pewnie mi tylko przytaknął bo wie ,że to tak szybko nie nastąpi ...ale jak będę w Polsce ,to na pewno jadę a teraz czekam na @ i szykujemy się do transferu ,o ile będzie co transferowac...@s.ols3404 co porabiasz?
@Doraaa znów w krzakach siedzisz?
No i kurde @Camilleka kolejny raz wsiąkła
Dziękuję ,że o mnie pamiętasz i trzymam kciuki za Twoje przygotowania ,może będziemy w podobnym czasie betowac
Podziel się: