Siemka, u mnie też pada ale ja się z tego cieszę bo trawka mi juz schła. Tylko dlaczego musi padać akurat w weekend, co nie? Niech w tygodniu napitala.Cześć Kobitki
U mnie pogoda popsuta 🌧🌧🌧🌧
Ale mimo wszystko Miłego dzionka
Ktoś dzisiaj betuje prawda ???
Mocne
reklama
Chętnie sie podzielę, mam dużo księżniczekpiekna tez taka chce zazdraszczam..... Wyslij mi troche:*
A @bazylia128 dalej ma swoje jazdy i się smuta w domu????? Siedzi mi cicho jak myszka . Jaka pogoda u Ciebie? Co dziś będziesz po pracy robić?
Ale super no to mowi sie: worek sie rozwiazalNie wiem czy mnie któraś z Was pamięta, byłam na forum jakieś półtora roku temu. Po 4 latach starań w tym 2,5 w klinikach doczekałem się w październiku ubieglego roku drugiego synka ( pierwszy poczęty naturalnie) powodem dla których się nie udawało była między innymi obustronna niedroznosc jajowodów. A teraz jestem w 4 miesiącu ciąży dodam tylko że NATURALNEJ Do tej pory nie mogę uwierzyć mimo że wiem o niej już 7 tygodni . Także cuda się zdarzają.
Szczesliwego rozwiazania
zaraz Ty będziesz naszym forumowym znachoremI Ty też napalona na dziadka? Teraz pamiętam o Tobie, bo już raz gafę strzeliłam i muszę jakoś z twarzą z tego wyjść. A Ty kiedy okres? Kurde, wszystkich o to pytam
Kurcze, gdzie są wszyscy??? Pewnie ciężko pracują, a tylko ja się opitalam w robocie
Ja gnije w wyrku Dzień dobry wszystkim
Kurcze, gdzie są wszyscy??? Pewnie ciężko pracują, a tylko ja się opitalam w robocie
[/QUOTE
ja właśnie wróciłam ze spaceru z lasu jejku jak ja kocham las
reklama
O proszę, takiej to dobrze Wstawaj na zastrzyk, o której robisz?Ja gnije w wyrku Dzień dobry wszystkim
Podziel się: