Czarna1985
Fanka BB :)
Fajnie ze masz platne 100 %. Ja od poniedziałku ide na płatne 80 %. U mnie firma zamknieta od połowy marca ale ja i moja menedżerka pracujemy. Na moje zastępstwo przychodzi inna kolezanka. Tak naprawdę to niewiem kiedy normalnie zacznie firma działać. Ja wiem tylko tyle ze do października mam wrócić do pracy. Moj maz na początku mial duze problemy z praca. Ale naszczescie zatrudnil sie u mojej przyjaciolki meza wiec narazie pracuje. Moj mąż jest kierowcą ciężarówki wiec ogólnie dla nich praca jest.Mi epidemia z nieba spadła, bo siedzę w domu i mam płatne 100%, mój mąż tak samo siedział i miał 100%, ale wielu znajomych przeważnie na samozatrudnieniu mieli katastrofe finansowa a Ty jak sobie radzisz? Pracowałaś cały czas? Ale generalnie planujemy powrót do Polski, tutaj z jednej wypłaty ciężko się utrzymać, a bliźniaków nie oddam do żłobka bo nie zarobię na niego
Rozumiem Cię, my tez planujemy zjechać do Polski, tylko tak myślimy maks 2 lata . Zbieramy na budowe domu. Chyba ze przyjdzie maleństwo to pewnie nam sie zmienia plany.
A ty skad jestes z Polski kochana?