Czy pachnie tak pieknue jak wyglsda?Dziewczyny, to jest ten dzień . Leżę i kwiczę po prostu z zachwytu . The Pilgrim zakwitła jako pierwsza, no cudo na kiju . Zaraz będę chyba musiała pampersa założyć bo nie wytrzymam ❤. Oka, idę dalej się jarać
Ps @Czarna1985 to z Twoich rejonów jest róża, od samego mistrza, Austina ❤. Boże, dlaczego się nie znacie na różach . Mąż już mnie słuchać nie chce
Zobacz załącznik 1128779
reklama
Stres straszny. Nikomu nie życzę.Ano widzisz. Tylko stres pewnie ogromny, ale grunt, że wszystko dobrze
Dla mnie invitro I stymulacje i to wszystko to jest nic przy ciąży...
Ja się śmieje, że gdyby to byl chlopiec to by już go nie było... Jak to moja córka mówi " dziewczyny rządzą"To bardzo pocieszające. Silna dziewczynka.
Ruda08
Fanka BB :)
Ja też dużo krwawiłam w ciąży .. jakoś przed 20 tc się skończyło. Więc znam ten ból. Ze mnie leciało jakby kaczkę zażynali czasami ciurkiem, czasami krople.Ja się śmieje, że gdyby to byl chlopiec to by już go nie było... Jak to moja córka mówi " dziewczyny rządzą"
Iii też mam dziewczynkę tylko moja jeszcze siedzi w brzuszku, aktualnie 30 tc
bazylia128
Zawsze od drugiego dnia, nie wolna robic w drugiej polowie cykluA robilas to w ktorej fazie cyklu?
No ja mam nadzieję, że do 20tc to się skończy. Teraz leci 19tc. Moje marzenie to żeby lekarz w sobotę powiedział, że mogę wstać i przejść się do kuchni i zobaczyć co jest w lodówce.Ja też dużo krwawiłam w ciąży .. jakoś przed 20 tc się skończyło. Więc znam ten ból. Ze mnie leciało jakby kaczkę zażynali czasami ciurkiem, czasami krople.
Iii też mam dziewczynkę tylko moja jeszcze siedzi w brzuszku, aktualnie 30 tc
Ze mnie leciało ciurkiem. Chlip robilo. A potem plamienia... I tak non stop. Czasami 3 razy w tygodniu.
Netiaskitchen
Musisz trafić na tego właściwego. Nie czas na załamania, teraz masz czas wyczekiwaniatrzymamy kciuki za kropeczka!!! u mnie aż 6 zarodków się nie za implantowało, ale wolę myśleć o tych dwóch co jednak zostały.Coś wątpię że u mnie mają lepiej. Pewnie jestem jakaś zj..ana skoro poprzednie nawet nie próbowały ze mną zostać [emoji24]
Netiaskitchen
Wyśmiewasz jak ktoś mówi o ciązy że to stan błogosławiony? Już prawie połowa za Tobą, oby te drugie pół bylo dla Ciebie łaskawszeStres straszny. Nikomu nie życzę.
Dla mnie invitro I stymulacje i to wszystko to jest nic przy ciąży...
Ruda08
To trzymam kciuki, żeby ustało !!No ja mam nadzieję, że do 20tc to się skończy. Teraz leci 19tc. Moje marzenie to żeby lekarz w sobotę powiedział, że mogę wstać i przejść się do kuchni i zobaczyć co jest w lodówce.
Ze mnie leciało ciurkiem. Chlip robilo. A potem plamienia... I tak non stop. Czasami 3 razy w tygodniu.
A u Ciebie leci Boo ? Jest jakaś przyczyna ? Czy taka Twoja „uroda”
U mnie różnie bywało. Czasami co pare dni a czasami 1 - 2 tydz spokój .
Miałam łożysko przodujące i hematome (pęcherzyk z krwią przy ujściu szyjki). Teraz jak byłam na kontroli to łożysko się podniosło a hematoma się wchłonęła
Trzymam kciuki za sobotnie piękne widoki i same dobre wiadomości
reklama
Ruda08
Cześć mamuśka a jakoś leci, zaczynam się powoli turlać niby dużo nie przytyłam ale czuje ciężar brzuszka. Ogólnie to przygotowuje się na ten dzieńHej jak się macie??
Czekam aż mąż będzie mógł lecieć do pl i przywozie wszystkie klamoty
A jak u Was ? Widziałam, że byłaś na plaży, jeszcze z truskawkami ..... ale bym zeżarła truskawki całą łubiankę naraz bym wyczyściła
Podziel się: