reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
On mi powiedział że w moim przypadku nie drożności jajowodów mi nie pomoże, ale pomoc może w przekazaniu Energii i odblokowaniu " zimnej macicy". On nie jest lekarzem ake pomógł dużo kobieta które dzwoniły do niego ze są w ciąży po procesie i vitro. Więc coś w tym jest. Aaaaa i powiedział że kurka nie da się zamknąć, tzn ze jak nagle zmienię zdanie że już nie chce dziecka to na naturę wpływu już nie na, jedynie invitro żeby nie podawać do macicy.
W tym stresie co dzwoniłam do niego unklo mi kilka rzeczy ale ja sobis przypomnę jeszcze 😊

@Aduś16
1591205977592.jpeg

Pewno.

U mnie tylko hasło potrzebne🤣🤣🤣
Ja zawsze chętna autem pojezdzić😁😁😁
I niezmiernie miło będzie się poznać face 2 face😘

Zajebiście!!! 😁😁😁
W takim razie ja czekam do miesiaczki jadę do kontroli , uruchamim cala procedurę i czekam na moje cuda i jak będę gotowa na transfer to pisze do Ciebie i z tydz wcześniej jedziemy 😊😊😊
Ja dwa dni wcześniej muszę do niego zadzwonić tylko.

On mi powiedział że w moim przypadku nie drożności jajowodów mi nie pomoże, ale pomoc może w przekazaniu Energii i odblokowaniu " zimnej macicy". On nie jest lekarzem ake pomógł dużo kobieta które dzwoniły do niego ze są w ciąży po procesie i vitro. Więc coś w tym jest. Aaaaa i powiedział że kurka nie da się zamknąć, tzn ze jak nagle zmienię zdanie że już nie chce dziecka to na naturę wpływu już nie na, jedynie invitro żeby nie podawać do macicy.
W tym stresie co dzwoniłam do niego unklo mi kilka rzeczy ale ja sobis przypomnę jeszcze 😊
No widzisz. Czyli niby mówi, że nie udrożni, ale "kurka nie zamknie". Ciekawe, ciekawe...

A u mnie okazało się, że bliźniaki będą... Przez to że podwójne hormony itp wymiotowałam co godzinę, strasznie schudłam, wymioty ustały ale mdłości całe dnie nadal, jak na mega kacu całe dnie, miałam dopiero jedna wizytę w 12tyg, bo to Anglia przecież... Kolejna mam w 20tym I moze poznam płeć wtedy... Za dwa tygodnie 😊

Ojaa bliźniaki ❤️ Oby Ci przeszly objawy szybko... 😊😘

reklama
Do góry