Super pomysł. A potem nakręcimy z tego film albo mini serial pod jakimś krzykliwym tytułem; Jak oszukałam znachora itp.Właśnie wpadłam na genialny pomysł(tak,tak zdarza mi się).
Ja muszę do Niego wysłać fotę i dryndąć i zobaczymy co powiebo jak mi powie, że mogę być w ciąży naturalnie-a wszyscy wiemy, że jajowodów u mnie brak(no to to tylko Dżizas i niepokalane poczęcie byłyby w stanie naprawic) - to nie jedziem @Fredka. A jak powie paaaaani z czym do ludzito jademy!!!
reklama
Waleczna36
Fanka BB :)
Myślę że tu mu chodziło bardziej o te naturalne ciąże i ciepło tej macicy żeby utrzymacNo widzisz. Czyli niby mówi, że nie udrożni, ale "kurka nie zamknie". Ciekawe, ciekawe...
Plan jest taki że jutro @Murawa dzwoni do dziadka i nie mówi mu że, nie ma jajowodów. Wtedy zobaczymy co on powie, bo jak ze zdjęcia wywnioskuje żeby starała się naturalnie to nie jedziemyJa mogę czekać w Poznaniu
Waleczna36
Super pomysł. A potem nakręcimy z tego film albo mini serial pod jakimś krzykliwym tytułem; Jak oszukałam znachora itp.
Dzwoń jutro i dawaj znać
Waleczna36
Plan jest taki że jutro @Murawa dzwoni do dziadka i nie mówi mu że, nie ma jajowodów. Wtedy zobaczymy co on powie, bo jak ze zdjęcia wywnioskuje żeby starała się naturalnie to nie jedziemy
Dobry pomysł, tylko on zadaje jeszcze pytanie czy regularnie miesiączkujesz
Aduś16
Jak widać możliwe.. Pozatym wszystkie robione w innym dniu cyklu innym labo, ostatnie robione po 3 miesiącach zażywania DHEA i po stymulacji i mezoTo juz 3 no tak. Kuzwa niewiem co myslec ale czy to mozliwe zeby sie one różniły tak bardzo
Jesteśmy tu po to by sobie pomagać. Tylko tyle powiem. Powodzenia i trzymam kciuki za spełnione marzenia byś ponownie została mamą ;*Dziewczyny to forum jednak jest pełne wsparcia ... Tak że naprawdę nie wiem jak Wam dziękować.... @Smętna30 @Caro♤♤♤♤ dziękuję Wam bardzo za pomoc i to tak na biegu !!!Jestem w bardzo pozytywnym 'szoku'...Jesteśmy z mezem coraz bliżej decyzji aby raz jeszcze w sierpniu spróbować jeśli uda nam się przyjechać.. Gorzej z finansami ale coś trzeba będzie wymyślec... To dzisiejsze AMH to wogole mnie nastawilo sceptycznie do tych wszystkich badań, a każda próba może jak się okazuje przynieść coś innego...
bazylia128
@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki
A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie? To dobrze ze nie pracujesz Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow tez sie strasznie czula i caly czas plakala a w polowie ciazy jej sie poprawilo Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete A to ci psikus Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?Tak bardzo chciałam, ale gdybym wiedziała że tak się będę czuła to bym nie zdecydowała się na dwa zarodki☺
Na całe szczęście przez pandemie nie pracuje
Dziękuję bardzoOjaa bliźniaki Oby Ci przeszly objawy szybko...
reklama
Podziel się: