Kiedys
@motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cos
Ja uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja
Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala
@klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami
Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii
Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ???
Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia