reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny to forum jednak jest pełne wsparcia ... Tak że naprawdę nie wiem jak Wam dziękować.... @Smętna30 @Caro♤♤♤♤ dziękuję Wam bardzo za pomoc i to tak na biegu !!!Jestem w bardzo pozytywnym 'szoku'...Jesteśmy z mezem coraz bliżej decyzji aby raz jeszcze w sierpniu spróbować jeśli uda nam się przyjechać.. Gorzej z finansami ale coś trzeba będzie wymyślec... To dzisiejsze AMH to wogole mnie nastawilo sceptycznie do tych wszystkich badań, a każda próba może jak się okazuje przynieść coś innego...
Już nic nie badaj. Szkoda kasy, zbieraj na stymulację.

reklama
I mi przypomniałaś jak @Aduś16 pisala o lekarzu w UK, który jej robil usg i widział piękna owulacje i dobrze jej "wrozyl" ale nie wiedział,że biedna nie ma jajowodow..
No plan zacny- serio. Ale pewnie Ciebie o to zapyta przez telefon.. No sama jestem ciekawa. Teraz się dziadzia naodbiera telefonów;)
Moja dr mi mówiła,że miala nie jedna ciaze z niby całkowicie niedroznych jajowodow. Jajowody mogą być też drożne ale nie sprawne przez te rzęski wlasnie I wtedy też duze ryzyko pozamaczicznej. W Gamecie mi lekarz mówił,ze u mnie duże ryzyko takiej ciazy.
Tak właśnie było... Ale masz pamięć! Ja tylko kiwalam głowa, nie chciałam żeby poczuł się za bardzo zmieszany jakbym mu prawdę powiedziała bo Angole tak mają ..

Kiedys @motylek24 polecila mi lekarza ZNANEGO LEKARZA z Lublina, ktory udraznia jajowody i ja z nim rozmawialam. Powiedzial ze po zapaleniach niedroznosc jajowodow jest praktycznie nie do odwrocenia (bo to szereg skomplikowanych detali tj jak np rzeski) i nawet on by sie tego nie podjął - myslisz ze dziadzio albo psychika mi pomoze? To on wtedy zalecil borowiny i to akurat w jakims stopniu mi pomoglo - nie welkim ale zawsze cos ;) Ja uwazam ze kobiety w mojej sytuacji raczej nie maja co liczyc na CUD... Ale dziewczyny ktore sie chca do niego przejechac takich problemow nie maja ;) Wiec czemu nie ? Z tego co opisywala @klaudiaanita to u mnie tez jest kliku takich "czarodzieji" tylko u nas sie ich nazywa kreglazami 😂 😂😂 Tez opowiadaja o jednej nodze krotszej od drugiej a nawet o polkulach mozgowych takze dla mnie to strata energii ;) Bede sie cieszyc z kazdego naturalsa na forum ale niestety nie jstem w stanie uwierzyc ze to za sprawa jakiegos KREGLAŻA - ??? ;) Mimo wszystko gdybym nie miala takich przyczyn pewnie bym sie do niego wybrala chociazby dla zyciowego doswiadczenia ;)
Pseudo nastawienie mnie było przy okazji
Generalnie zajmuje się on bioenergia i ona tu odgrywa najważniejsza rolę i tym właśnie pomaga ludziom
Mnie np ,,odblokował’’ i dzięki temu lub placebo,nieważne udało się po raz pierwszy w życiu zajść w ciąże dla mnie to już cud który dał wiarę że jest to serio możliwe
Jeżeli chodzi o wiek to to tez nie ma większego znaczenia bo ta moja znajoma jest trochę po 40 i po kilku in Vitro nieudanych..inne tez starsze babki
Ja tu nikogo broń Boże nie namawiam
Życzę wam wszystkim jak najlepiej,niech każdej z nas spełni się marzenie o posiadaniu dziecka ❤

Ostatnia edycja:
o jejejku wspolczuje bo ja nienawidze kaczora ;) A pracujesz czy jestes na zwolnieniu? Pamietam jak chcialas blizniaki ;) To mega kciukaski zeby dzidzie byly zdrowe i jak naszybciej odpuscily ci te nieprzyjemne dolegliwosci ;)
Tak bardzo chciałam, ale gdybym wiedziała że tak się będę czuła to bym nie zdecydowała się na dwa zarodki☺️
Na całe szczęście przez pandemie nie pracuje

reklama
Dziękuję!!! Ale czy to będzie normalna stymulacja to nie mam pojęcia bo jak znów z czymś wyskocza w Invicta... Ale właśnie dlatego ta skargę muszę napisać aby wymusić od nich normalne potraktowanie.. Kurczę muszę się do tego zebrać wreszcie!!! Najpierw po browarze ja pisać się tak nakręca że jakaś magisterka z tego wyjdzie hahaha!
He he he już widzę jak wstawiona dyktujesz mężowi co na pisać 😂. Myślę że teraz będzie normalna stymulacja bo niestety masz już kosztowne i przykre doświadczenie jak nie może być poprowadzona i z pewnością od razu przedstawiasz lekarzowi swoje zdanie i obawy🙂
A skargę koniecznie napisz to może jakaś zniżkę w zadośćuczynieniu dostaniesz 🙂

Do góry