reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jesteśmy tu po to by sobie pomagać. Tylko tyle powiem. Powodzenia i trzymam kciuki za spełnione marzenia byś ponownie została mamą ;*
@Aduś16 a ja Ci trzymam te 3 szt gonapeptylu.Dasz znać kiedy co i jak.
I zdechłe żaby bym trzymała w zamrażarce jakby to mialo jakoś pomoc 😘😘😘

@motylek24 od razu znalazlam zdjecia z HSG, czy u ciebie tez to tak wygladało? Bo u nas podobne kliniki ;)

A to jakos bylo tak ze poczatkowo bylo widac tylko jeden zarodek co nie? ;) To dobrze ze nie pracujesz ;) Moja kuzynka, bo u mnie wrodzinie sie naturalnie rodza blizniaki - moja babcia z blizniakow ;) tez sie strasznie czula i caly czas plakala ;)a w polowie ciazy jej sie poprawilo ;) Ciekawe jaka plec? A moze parka? PAmietam ze ty nawet poczatkowo mialas nie za wysoka ta bete ;) A to ci psikus ;) Ojjj to po porodzie bedziesz miala co robic no i nszanse na wikesza gromadke bo tez chyba chcialas miec wiecej dzieci ?
Na początku jeden był dużo mniejszy i nie dawali jemu zbytnio szans, no bete miałam bardzo niska typowo jak na jednen zarodek, pamiętam zdziwienie jak się okazało że bliźniaki chodź wiedzieliśmy że podane były dwa zarodki 😅 taaak bardzo chciałam więcej dzieci ale narazie przy tym samopoczuciu mówię, że nigdy więcej ciąży 😅 to z Ty też masz duże szanse na bliźniaki nawet jak podasz jeden zarodek☺️

@Smętna30 ...Ty też Brutusie🧐🧐🧐ta malinową chmurkę... Dla Znachora???!?!!?!
A jaaaaaaaa🤤🤤🤤🤤

Brutusie? 😂😂😂😂 Jebłam 😂😂

Mogę upiec dwie blachy, jedną na drogę a drugą dla znachora 😁

@Liliana87 moja gin z kliniki sama o sobie mi opowiadała, że tak bardzo chciała, że dwa lata zajść nie mogła a jak poszła do pracy to w pierwszym cyklu ciąża. Więc głowa jest zawsze ważna, bez względu na inne dolegliwości. I mi po transferze mówiła, że nie mam się nakręcać od razu że nie wyszło i nie szukać całymi dniami dolegliwości bo to nie pomaga tylko przeciwnie.

reklama
Właśnie wpadłam na genialny pomysł(tak,tak zdarza mi się[emoji2955]).
Ja muszę do Niego wysłać fotę i dryndąć i zobaczymy co powie[emoji3166][emoji3166][emoji3166]bo jak mi powie, że mogę być w ciąży naturalnie-a wszyscy wiemy, że jajowodów u mnie brak(no to to tylko Dżizas i niepokalane poczęcie byłyby w stanie naprawic[emoji2957][emoji2957][emoji2957]) - to nie jedziem @Fredka. A jak powie paaaaani z czym do ludzi[emoji2957]to jademy!!! [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Genialne w swojej prostocie [emoji38]
Ja tam się zastanawiam co by było jakby wysłać mu zdjęcie kogoś innego. Przepr, ale ja jestem mega sceptycznie do takich cudow nastawiona, choć wiadomo - jak ktoś wierzy to niech próbuje [emoji4]

Do góry