reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

He he he, coś ty 😁. Chyba @Murawa chciała tu gasić światło, więc ja nie będę się wpierdzielac, to chociaż zamknę drzwi 😂.
Korona mnie kilka miesięcy opóźniła ale już działam, biorę leki do immunopresji, połowa lipca transfer i jeszcze znachora trzeba gdzieś wcisnąć 😜😘😘.
To mówisz że tak ci dziecioki w kość dają 😱😱😱. A przytylaś cosik jak tak źle się czujesz 🙂
Oooo to lada moment i ruszy wszystko, a jedz co Ci zależy, nie zaszkodzi napewno, a przy okazji zwiedzisz Płock 😍
No dają strasznie, coś Ty schudłam bardzo dużo, już połowa ciąży a ja nadal ważę mniej niż przed

reklama
A no wlasnie;) czekamy na info ;)
No dzisiaj się działo...
Wchodzę do gabinetu, zaczynamy gadać, lekarz obejrzał moje wyniki krwi i moczu, przepisal mi żelazo bo mam hemoglobinę trochę poniżej normy. Przedłużył zwolnienie, wystawił skierowanie na usg połówkowe, trochę popytał, pogadał, a ja że podejrzeć maluszka musimy bo to już miesiąc minął... A on na to, że w gabinecie nie ma aparatu usg i nawet jakby chcial to nic nie zrobi... Ze to laser czy inne cuś co stoi w kącie, a nie sprzęt do usg... Miałam maseczkę to nie było widać miny, ale łzy w oczach zobaczył na pewno, no i po chwili mówi do mnie, że chodźmy... No to zostawilam wszystko i w te pędy za nim, on do pokoju położnych po klucze do jakiegoś innego gabinetu (wszystkie normalne oczywiście pozajmowane) z jakimś starym, ale działającym sprzętem do usg. Kilka minut trwało az się uruchomi... Ale zadziałał 😊
Nie dało się tylko zrobić pomiarów, ale to co na oko, to wszystko było widać, młody się nie kryje z tym, ze jesqt malym facetem, wszystko widoczne😆
Tygrysek urósł, serduszko ładnie bije, wszystkie czesci ciała na swoim miejscu, pomachał nam nawet, ruszał się tak fajnie😍😍😍Łożysko na przedniej ścianie.
Strasznie jestem wdzięczna temu mojemu lekarzowi za takie podejście, bo teraz mogę spac spokojnie i wytrzymam te 2 tyg do badań połówkowych.
Tylko 2 zdjęcia mam, ale to akurat najmniejszy problem 😊

Załączniki

• IMG_20200603_124256.jpg
    IMG_20200603_124256.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
Ja miałam 2 razy badane AMH taz w synevo 4,65 i później w invicta 4,5. Także wydaje mi się ze invicta robi rzetelne badania bo według nich ustał stymulację wiec ja bym polegała na ich wynikach. Dodatkowo widać po pęcherzykach antralnych jeszcze przed stymulacja jak to wyglada
Ananasku i jak w nowej pracy?

He he he, coś ty 😁. Chyba @Murawa chciała tu gasić światło, więc ja nie będę się wpierdzielac, to chociaż zamknę drzwi 😂.
Korona mnie kilka miesięcy opóźniła ale już działam, biorę leki do immunopresji, połowa lipca transfer i jeszcze znachora trzeba gdzieś wcisnąć 😜😘😘.
To mówisz że tak ci dziecioki w kość dają 😱😱😱. A przytylaś cosik jak tak źle się czujesz 🙂
Pamiętliwa jesteś 😀😀😀 to dogadajcie się z z @Murawa z tym światłem i drzwiami, ale pamietajcie, że mamy kilka nowych osób, więc może one mogłyby się wykazać 😉

Przeciez ci wierzę, że tak było.
Po prostu wygląda na to że to amh to o kant dupy obic i już.

Jak badanie inhibiny b. Mi wyszło że moje komórki mają taką samą jakość jak komórki 60latki. Tez wyszło, że głupota.
Wlasnie o to chodzi.. Tylko po co wobec tego lekarze tak się ciągle do tego amh odwołują. Bo tak w praktyce jest.. Pierwsze 2 stymulacje miałam chyba po 9 pęcherzykow a w 3ciej 23 pęcherzyki ale tylko ponad połowa dojrzała.. Właściwa stymulacja jest potrzebna bo ilość pęcherzykow też się zmienia

reklama
No dzisiaj się działo...
Wchodzę do gabinetu, zaczynamy gadać, lekarz obejrzał moje wyniki krwi i moczu, przepisal mi żelazo bo mam hemoglobinę trochę poniżej normy. Przedłużył zwolnienie, wystawił skierowanie na usg połówkowe, trochę popytał, pogadał, a ja że podejrzeć maluszka musimy bo to już miesiąc minął... A on na to, że w gabinecie nie ma aparatu usg i naeet jakby chcial to nic nie zrobi... Ze to laser czy inne cuś co stoi w kącie, a nie sprzęt do usg... Miałam maseczkę to nie było widać mimy, ale łzy w oczach zobaczył na pewno, no i po chwili mówi do mnie, że chodźmy... No to zostawilam wszystko i w te pędy za nim, on do pkoju położnych po klucze do jakiegoś innego gabinetu (wszystkie normalne oczywiście pozajmowane) z jakimś starym, ale działającym sprzętem do usg. Kilka minut trwało az się uruchomi... Ale zadziałał 😊
Nie dało się tylko zrobić pomiarów, ale to co na oko, to wszystko było widać, młody się nie kryje z tym, ze jesqt malym facetem, wszystko widoczne😆
Tygrysek urósł, serduszko ładnie bije, wszystkie czesci ciała na swoim miejscu, pomachał nam nawet, ruszał się tak fajnie😍😍😍Łożysko na przedniej ścianie.
Strasznie jestem wdzięczna temu mojemu lekarzowi za takie podejście, bo teraz mogę spac spokojnie i wytrzymam te 2 tyg do badań połówkowych.
Tylko 2 zdjęcia mam, ale to akurat najmniejszy problem 😊
Ale super ;) Heheheh juz sobie wyobrazam ta twoja mine pod maseczka 😂 😂 😂

Do góry