Wiesz Necia, ja z tym gaszenie to Kuwaaaaaa żartowałama chyba wyjdzie rzeczywiście takPamiętliwa jesteś to dogadajcie się z z @Murawa z tym światłem i drzwiami, ale pamietajcie, że mamy kilka nowych osób, więc może one mogłyby się wykazać
reklama
Ananasowa93
Fanka BB :)
Mam zmianę 10-18 także mam mało czasu nawet żeby forum przejrzeć na spokojnie. Jestem jakaś spokojna, opanowana ostatnio mój cel to pracować i zbierać na in vitro także każda praca będzie dobra moje marzenie to dostać umowę na stałe, zajść w ciąże i żyć spokojnie Dziekuje ze pytasz Myszko moja Zawsze o wszystkich pamiętaszAnanasku i jak w nowej pracy?
Netiaskitchen
Podkówka to mało powiedzianeAle super Heheheh juz sobie wyobrazam ta twoja mine pod maseczka
Netiaskitchen
Zdeleguj to zadanie koniecznie!!! nie ma opcji żebyś tu kwitła do **** wie kiedy. Ja się po prostu nie zgadzam!!!Wiesz Necia, ja z tym gaszenie to Kuwaaaaaa żartowałama chyba wyjdzie rzeczywiście tak
Netiaskitchen
A to poza kliniką ale wie, że dziecię invitrowe więc jestem mu wdzięczna za ludzkie podejścieFajny ten lekarz ). Napewno rozumie ,że po przejściach ro tylko człowiek czeka żeby się upewnić ,że wszystko ok. Gratulacje Kawał chłopa ♡♡♡♡♡♡
Jak zwykle moja kochana trafiłaś w punkt.. Nic dodać nic ująć. Zdecydowanie popieram każde zdanie! Ważne się uda, może faktycznie facet odblokowuję jakieś psychiczne blokady były już historie że i wg lekarzy niedrożny jajowod i jeden plemnik w spermie nie były przeszkodą ja wierzę w cuda! I na pewno bym jechała jakby się nam nie udało bo co to jest te 50 czy 100 zł w porównaniu do reszty? Większość ludzi i tak dojeżdża do kliniki, niektóre specjalnie z zagranicy przylatują więc ja uważam że próbować! Mogę wam malinowa chmurkę dla niego upiec
Dziewczyny, jeśli macie ochotę to jedzcie! Ja tez sprobowlabym wszystkiego, zaszkodzić Wam na pewno nie zaszkodzi a pomoc może. Nawet jeśli miałoby zadziałać placebo.. bo przecież skoro się człowiek bada i ciagle nic nie wychodzi A ciazy dalej nie ma to co tu robić? I skoro dziadek bierze co łaska to jaki problem dac mu mniej niż nawet te symboliczne 100zl ? Wiadomo, koszty dojazdu tez będą, ale powtórzę się, czy nie warto spróbować?
Jak ktoś nie wierzy, to nie jedzie i już. Nikt go nie zmusza.
Ja tak bardzo się cieszę,że @klaudiaanita się udało, i czy to zasługa dziadzi czy jej młodego wieku- nieważne ! Jedna pojdzie na Jasna Gore na kolanach, inna odmówi różaniec A jeszcze inna oblozy cale ciało borowiną. Nieważne, najważniejszy jest efekt. Ja z tych niedowiarkow- A kto wie czy sama kiedyś się nie wybiorę na jakieś oczyszczanie i prostowanie swojego garba
Jakiego garbaDziewczyny, jeśli macie ochotę to jedzcie! Ja tez sprobowlabym wszystkiego, zaszkodzić Wam na pewno nie zaszkodzi a pomoc może. Nawet jeśli miałoby zadziałać placebo.. bo przecież skoro się człowiek bada i ciagle nic nie wychodzi A ciazy dalej nie ma to co tu robić? I skoro dziadek bierze co łaska to jaki problem dac mu mniej niż nawet te symboliczne 100zl ? Wiadomo, koszty dojazdu tez będą, ale powtórzę się, czy nie warto spróbować?
Jak ktoś nie wierzy, to nie jedzie i już. Nikt go nie zmusza.
Ja tak bardzo się cieszę,że @klaudiaanita się udało, i czy to zasługa dziadzi czy jej młodego wieku- nieważne ! Jedna pojdzie na Jasna Gore na kolanach, inna odmówi różaniec A jeszcze inna oblozy cale ciało borowiną. Nieważne, najważniejszy jest efekt. Ja z tych niedowiarkow- A kto wie czy sama kiedyś się nie wybiorę na jakieś oczyszczanie i prostowanie swojego garba
Poza tym się z Tobą zgadzam. Długo jestem na tym forum i różne rzeczy już widziałam, więc w "znachora" też uwierzę. Dużo dzieje się w naszej głowie... Mam ogromną ilość znajomych z problemem z dwóch stron, gdzie lekarze mówili tyyyyylko in vitro. Noi udawało się. A potem pierwszy cykl pyk, naturals
Także, ja szczerze nikogo nie namawiam, ale też nie odradzam. Czasem jak patrzę na prowadzenie nas przez lekarzy w klinikach, to już chyba prędzej znachorowi uwierzę
bazylia128
nooo jak takie histerie byly o ktorych opowiadasz ze jeden plemnik i niedrozny jajowod to faktycznie nalezy uwierzyc w te cudaJak zwykle moja kochana trafiłaś w punkt.. Nic dodać nic ująć. Zdecydowanie popieram każde zdanie! Ważne się uda, może faktycznie facet odblokowuję jakieś psychiczne blokady były już historie że i wg lekarzy niedrożny jajowod i jeden plemnik w spermie nie były przeszkodą ja wierzę w cuda! I na pewno bym jechała jakby się nam nie udało bo co to jest te 50 czy 100 zł w porównaniu do reszty? Większość ludzi i tak dojeżdża do kliniki, niektóre specjalnie z zagranicy przylatują więc ja uważam że próbować! Mogę wam malinowa chmurkę dla niego upiec
Jakiego garba
Poza tym się z Tobą zgadzam. Długo jestem na tym forum i różne rzeczy już widziałam, więc w "znachora" też uwierzę. Dużo dzieje się w naszej głowie... Mam ogromną ilość znajomych z problemem z dwóch stron, gdzie lekarze mówili tyyyyylko in vitro. Noi udawało się. A potem pierwszy cykl pyk, naturals
Także, ja szczerze nikogo nie namawiam, ale też nie odradzam. Czasem jak patrzę na prowadzenie nas przez lekarzy w klinikach, to już chyba prędzej znachorowi uwierzę
Hahaha Murawa, mistrzu, jesteś niesamowita wygrałaś
reklama
bazylia128
Sorki ale dla mnie to troche jak: odpusc albo nie mysl o tym a napewno sie uda Ale wazna jest inicjatywa - ja sie dziewczyny zdecyduja to tez bede kibicowacnooo jak takie histerie byly o ktorych opowiadasz ze jeden plemnik i niedrozny jajowod to faktycznie nalezy uwierzyc w te cuda
Podziel się: