reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ananasku i jak w nowej pracy?
Mam zmianę 10-18 także mam mało czasu nawet żeby forum przejrzeć na spokojnie. Jestem jakaś spokojna, opanowana ostatnio 😉😉 mój cel to pracować i zbierać na in vitro także każda praca będzie dobra 😂 moje marzenie to dostać umowę na stałe, zajść w ciąże i żyć spokojnie ❤️❤️Dziekuje ze pytasz Myszko moja ❤️❤️ Zawsze o wszystkich pamiętasz

Jak zwykle moja kochana trafiłaś w punkt.. Nic dodać nic ująć. Zdecydowanie popieram każde zdanie! Ważne się uda, może faktycznie facet odblokowuję jakieś psychiczne blokady 🤷‍♀️ były już historie że i wg lekarzy niedrożny jajowod i jeden plemnik w spermie nie były przeszkodą 😁ja wierzę w cuda! I na pewno bym jechała jakby się nam nie udało 😁 bo co to jest te 50 czy 100 zł w porównaniu do reszty? Większość ludzi i tak dojeżdża do kliniki, niektóre specjalnie z zagranicy przylatują więc ja uważam że próbować! Mogę wam malinowa chmurkę dla niego upiec 😁

Dziewczyny, jeśli macie ochotę to jedzcie! Ja tez sprobowlabym wszystkiego, zaszkodzić Wam na pewno nie zaszkodzi a pomoc może. Nawet jeśli miałoby zadziałać placebo.. bo przecież skoro się człowiek bada i ciagle nic nie wychodzi A ciazy dalej nie ma to co tu robić? I skoro dziadek bierze co łaska to jaki problem dac mu mniej niż nawet te symboliczne 100zl ? Wiadomo, koszty dojazdu tez będą, ale powtórzę się, czy nie warto spróbować?
Jak ktoś nie wierzy, to nie jedzie i już. Nikt go nie zmusza.
Ja tak bardzo się cieszę,że @klaudiaanita się udało, i czy to zasługa dziadzi czy jej młodego wieku- nieważne ! Jedna pojdzie na Jasna Gore na kolanach, inna odmówi różaniec A jeszcze inna oblozy cale ciało borowiną. Nieważne, najważniejszy jest efekt. Ja z tych niedowiarkow- A kto wie czy sama kiedyś się nie wybiorę na jakieś oczyszczanie i prostowanie swojego garba;)

Dziewczyny, jeśli macie ochotę to jedzcie! Ja tez sprobowlabym wszystkiego, zaszkodzić Wam na pewno nie zaszkodzi a pomoc może. Nawet jeśli miałoby zadziałać placebo.. bo przecież skoro się człowiek bada i ciagle nic nie wychodzi A ciazy dalej nie ma to co tu robić? I skoro dziadek bierze co łaska to jaki problem dac mu mniej niż nawet te symboliczne 100zl ? Wiadomo, koszty dojazdu tez będą, ale powtórzę się, czy nie warto spróbować?
Jak ktoś nie wierzy, to nie jedzie i już. Nikt go nie zmusza.
Ja tak bardzo się cieszę,że @klaudiaanita się udało, i czy to zasługa dziadzi czy jej młodego wieku- nieważne ! Jedna pojdzie na Jasna Gore na kolanach, inna odmówi różaniec A jeszcze inna oblozy cale ciało borowiną. Nieważne, najważniejszy jest efekt. Ja z tych niedowiarkow- A kto wie czy sama kiedyś się nie wybiorę na jakieś oczyszczanie i prostowanie swojego garba;)
Jakiego garba🤔🤔🤔🤔🧐🧐🧐
Poza tym się z Tobą zgadzam. Długo jestem na tym forum i różne rzeczy już widziałam, więc w "znachora" też uwierzę. Dużo dzieje się w naszej głowie... Mam ogromną ilość znajomych z problemem z dwóch stron, gdzie lekarze mówili tyyyyylko in vitro. Noi udawało się. A potem pierwszy cykl pyk, naturals 🤣🤣🤣
Także, ja szczerze nikogo nie namawiam, ale też nie odradzam. Czasem jak patrzę na prowadzenie nas przez lekarzy w klinikach, to już chyba prędzej znachorowi uwierzę 🤣🤣🤣

Jak zwykle moja kochana trafiłaś w punkt.. Nic dodać nic ująć. Zdecydowanie popieram każde zdanie! Ważne się uda, może faktycznie facet odblokowuję jakieś psychiczne blokady 🤷‍♀️ były już historie że i wg lekarzy niedrożny jajowod i jeden plemnik w spermie nie były przeszkodą 😁ja wierzę w cuda! I na pewno bym jechała jakby się nam nie udało 😁 bo co to jest te 50 czy 100 zł w porównaniu do reszty? Większość ludzi i tak dojeżdża do kliniki, niektóre specjalnie z zagranicy przylatują więc ja uważam że próbować! Mogę wam malinowa chmurkę dla niego upiec 😁
nooo jak takie histerie byly o ktorych opowiadasz ze jeden plemnik i niedrozny jajowod to faktycznie nalezy uwierzyc w te cuda ;)

Jakiego garba🤔🤔🤔🤔🧐🧐🧐
Poza tym się z Tobą zgadzam. Długo jestem na tym forum i różne rzeczy już widziałam, więc w "znachora" też uwierzę. Dużo dzieje się w naszej głowie... Mam ogromną ilość znajomych z problemem z dwóch stron, gdzie lekarze mówili tyyyyylko in vitro. Noi udawało się. A potem pierwszy cykl pyk, naturals 🤣🤣🤣
Także, ja szczerze nikogo nie namawiam, ale też nie odradzam. Czasem jak patrzę na prowadzenie nas przez lekarzy w klinikach, to już chyba prędzej znachorowi uwierzę 🤣🤣

Hahaha 😂😂Murawa, mistrzu, jesteś niesamowita 🤣 wygrałaś 😂😂

reklama
Do góry