reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
... ja jestem po crio. Mielismy tylko jeden zamrozony zarodek, teraz musimy zaczac od poczatku. My podchodzimy do ivf w Szkocji i z tego co czytam to cala procedura rozni sie od tej w Pl. Po pierwsze musialam odczekac 3 pelne cykle. Wczesniej nie zrobia tu crio. Po drugie samo przygotowanie do transferu trwalo okolo 2 miesiecy- pierwszy sprej do nosa 27.11.12 i to byl moj 21dzien cyklu a transfer dopiero 22 stycznia. Z tego co czytam w Pl idzie to o wiele sprawniej!

Wiola ja tez jestem z Szkocji:) I u nas taka sama procedura - do crio trzeba odczekac trzy cykle i pozniej na cyklu stymulowanym ... strasznie dlugo to wszystko trwa - u mnie od pierwszego zastrzyku do transferu bedzie prawie 8 tygodni:szok::szok: Mam nadzieje ze i u mnie i u ciebie juz te kolejne podejscie bedzie ostatnim pozytywnym:) A ty podchodzisz drugi raz do stymulacji tak?? Ile u ciebie jest bezplatnych prob??

Witam Was o poranku Pączusie moje kochane:-D
Chciałam Wam życzyć przesłodkiego dnia:-) I objadajcie się pączkami, bo dzisiaj można :-)

bilde

Witam Kochane :-)

Lawendowy, ale mi narobilas smaki na te paczusie,:-p takie rumiane , slociutkie,tlusciutkie paczusie mniammmmmm s skad ja tutaj takie smakolyki wezme :szok:
Kinia przeslij troszke Twojej produkcji;-)

ZYCZE MILEGO TLUSTEGO CZWARTKU :-)

Ostatnia edycja:
Lawendowy - no wiesz od rana z takimi slodkosciami:-):-) Ale bym sobie zjadla...

Niestety takich polskich paczkow dzisiaj nie zjem ale mam w planie zrobic takie serowe - nie sa to orginalne ale smakuja podobnie no i sa szybciutkie w wykonaniu - skoro dzisiaj mozna bez ograniczen to co tam:-D:-D

Dziewczyny Wam rowniez slodkiego dnia zycze

Gotadora, przypomnialo mi sie wlasnie,:-) Ty masz dzis pierwsza weryfikacje???? Jesli tak to kciukole zacisniete &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry